Įkraunama...
Įkraunama...

Baisiausi šalutiniai poveikiai

QUOTE(bum @ 2005 05 02, 16:39)
Ne iš oro atsiranda, bet iš fanatizmo. Anot katalikų fanatikų kontracepcija yra tolygu abortui. Tai ir prisigalvoja tokių pagasdinimų, kad tik žmonės to nedarytų. Čia skamba kaip - jei pasimylėsit nesusituokę, tai jūsų santuoka pasmerkta žlugti. Na, bet čia tik mano asmeninė nuomonė apie tokio tipo puslapius. Jūsų valia tikėti ar netikėti, bet tokio lygio surašymai man tolygu ranka parašytam rašteliui. Jei būtų pasirašyta medikų sąjungos ar kokio nors juridinio ar fizinio organo, jei būtų nurodytas konkretus šaltinis, gavęs tokius tyrimo rezultatus (linkas ar kažkas), tai dar suprantu. Kaip bebūtų, aš linkusi įtariai žiūrėti į man nepatikimai atrodančią informaciją  ax.gif

ir aš taip maniau, kai dar jų negėriau, bet kai pati pradėjau, tikrai pajutau šalutinį poveikį, reiškia nėra jos tokios nekaltos ir geros ax.gif 000189.gif
sveika moteris yra laikoma tokia, kuri yra vaisinga, o geriant KT tas vaisingumas slopinamas ....... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 02 gegužės 2005 - 16:43
QUOTE(Baltija @ 2005 05 02, 17:01)
http://www3.vdu.lt/life/pv/Kpil.htm  čia rašo, kad "...kontraceptinės piliulės nužudo žymiai daugiau negimusių berniukų ir mergaičių, negu abortai"  unsure.gif

Jei persileidimas yra įtakotas cheminių ar mechaninių priemonių, tai vadinama abortu (žmogžudyste). Šaltinis - http://www3.vdu.lt/life/pv/Kivadas.htm

O kam tu mane cituoji? Man tie straipsniai tikrai netinka schmoll.gif
Kuo čia dėtas embrionų žudymas KT ir nevaisingumas? Žinau tą puslapį - marazmatiški svaičiojimai. Pašalinį poveikį KT turi, nesiginčiju. Tik nepažįstu nė vienos moters, kuri tapo nevaisinga dėl KT vartojimo.
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 05 02, 16:41)
ir aš taip maniau, kai dar jų negėriau, bet kai pati pradėjau, tikrai pajutau šalutinį poveikį, reiškia nėra jos tokios nekaltos ir geros  ax.gif  000189.gif
sveika moteris yra laikoma tokia, kuri yra vaisinga, o geriant KT tas vaisingumas slopinamas ....... smile.gif

Na, aš nesakau, kad KT yra vitaminai ir pati jas neseniai mečiau. Vat pvz buvo įmestas vienas normalus medicininis straipsnis apie tai, kaip nauja KT rūšis sukelia artai pagreitina gimdos vėžio vystymasi. Nu jau ačiū, tokių nenoriu schmoll.gif Tokiais faktas ir va forumo dalyvių pasisakymais daugiau tikiu, nei kokio nors religinio fanatiko sukurtu puslapiu. Tik tiek cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2005 05 02, 16:57)
O kam tu mane cituoji? Man tie straipsniai tikrai netinka schmoll.gif
Kuo čia dėtas embrionų žudymas KT ir nevaisingumas? Žinau tą puslapį - marazmatiški svaičiojimai. Pašalinį poveikį KT turi, nesiginčiju. Tik nepažįstu nė vienos moters, kuri tapo nevaisinga dėl KT vartojimo.

negali pažinoti visų 2000 tūkstančių Lietuvos moterų moterų biggrin.gif
Atsakyti
Griztu prie salutiniu poveikiu smile.gif
Nuo mikro piliuliu (bandziau gerti nujunkymo periodu) - siaubingai pradejo berti.
Tada gyd. patare JEANINE.... tai jau tris sav. nesulaukiu menesiniu doh.gif
Dabar svaistau pinigus nestumo testams... nors nemanau, kad turetu kas buti,
nes pastaruoju metu labiau Smurkos metodu naudojomes mirksiukas.gif
arbata su/be citrinos - vietoj to.

Kazkada toks burtas, t.y. dingo menesines, buvo nuo marvelono.
Beda su tom piliulem g.gif

Bet mirenos irgi kaip tai neisryztu. O jeigu netiks... oi kaip verksiu bapkiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 05 02, 18:11)
negali pažinoti visų 2000 tūkstančių Lietuvos moterų moterų  biggrin.gif

Bet kurias pažįstu, dauguma nevaisingos mirksiukas.gif
Ir apie nevaisingumo priežastis už tave greičiausiai daugiau žinau.
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2005 05 02, 17:18)
Bet kurias pažįstu, dauguma nevaisingos mirksiukas.gif
Ir apie nevaisingumo priežastis už tave greičiausiai daugiau žinau.

pasitaisyk, "vaisingos" turbūt norėjai pasakyti.....
Atsakyti
Nėra ko taisyti mirksiukas.gif , būtent, nevaisingos.
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2005 05 02, 17:28)
Nėra ko taisyti mirksiukas.gif , būtent, nevaisingos.

bet ne nuo KT ? rolleyes.gif
Atsakyti
doh.gif o tai dar tau neaišku?
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2005 05 02, 17:37)
doh.gif o tai dar tau neaišku?

doh.gif paskutiniu metu kažkaip paveluotai viskas iki galvos daeina ax.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 05 02, 17:41)
ir aš taip maniau, kai dar jų negėriau, bet kai pati pradėjau, tikrai pajutau šalutinį poveikį, reiškia nėra jos tokios nekaltos ir geros  ax.gif  000189.gif

Bet koks vaistas, net ir vitaminas, salia pagrindinio poveikio, del kurio jis yra naudojamas turi ir salutinius. Sutinku, kad jei tie salutiniai poveikiai sukelia diskomforta ar didesniu sveikatos problemu reikia keisti KT arba pati kontracepcijos buda.

QUOTE(Baltija @ 2005 05 02, 18:11)
negali pažinoti visų 2000 tūkstančių Lietuvos moterų moterų  biggrin.gif

Tam kad nereiketu su visomis pazindintis ir egzistuoja klinikiniai tyrimai. Todel noreciau, kad kas is pasisakiusiu apie KT kaip nevaisinguma sukeliancia priezasti nurodytu koki linka ar straipsni, kur buvo atliktas atitinkamas tyrimas ir gauti statistiskai patikimi rezultatai, jog KT turi tiesiogini ar netiesiogini rysi su nevaisingumu rolleyes.gif
Atsakyti