Įkraunama...
Įkraunama...

Tinimai

Sveika, pas mane ir ta pati problema jau visa savaite tinsta kojos ir skauda, man tiesa rytais nebuna kaip vakar pastebejau tai atsiranda po skysciu pavartojimo, manau kad inkstai streikuoja nes tai buna dazniausia koju tinimo priezastis. verysad.gif Nors pries savaite dariausi slapimo analiza, kreatina, urea buvo normoj, ir inkstu echoskopija daryta pries menesi nieko blogo nerode, beje gyd buvo minejus kad kartais inkstu patologijos nerodo sie tyrimai, tai kas tada rodo?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2009 07 31, 10:35)
Labuka.. neteko su tuo susidurti, bet suvedus i visagali google, trumpai tiek apie koju tinima:  4u.gif
Tai gal KT pradejote naudoti arba turit bedu su sirdim? g.gif

aš irgi šitą radau...
nea KT nevartoju, o kardiograma daryta prieš mėnesį..viskas gerai joje..ir jokių nusiskundimų neturiu... schmoll.gif g.gif pas mane tik su skrandžiu problemos doh.gif
greičiau ateitų laikas pas gydytoją eit.. nes labai jau neramu..ir jausmas labai jau prastas kai skauda ir ištinę.. verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(asandra @ 2009 07 31, 10:42)
Sveika, pas mane ir ta pati problema jau visa savaite tinsta kojos ir skauda, man tiesa rytais nebuna kaip vakar pastebejau tai atsiranda po skysciu pavartojimo, manau kad inkstai streikuoja nes tai buna dazniausia koju tinimo priezastis.  verysad.gif Nors pries savaite dariausi slapimo analiza, kreatina, urea buvo normoj, ir inkstu echoskopija daryta pries menesi nieko blogo nerode, beje gyd buvo minejus kad kartais inkstu patologijos nerodo sie tyrimai, tai kas tada rodo?... g.gif

O Jūs visus šiuos tyrimus darėtės dėl kojų tinimo?..
Atsakyti
Na cia yra paprasciausi inkstu tyrimai, siaip mane tiria del sisteminiu ligu tai dare laaabai daug kraujo tyrimu
Atsakyti
Šiaip kojų tinimo reiktų pasikonsultuoti su angiochirurgu . Gali būti giliųjų venų problemos.
Atsakyti
Sveiki. Ieškau ligų, tsakant. Rytais atsistojus iš lovos pirmas minutes vaikštant nemaloniai jaučiasi padai, ypač kulnų srityje. Tas jau kartais pasireikšdavo ir anksčiau, bet jau kokį mėnesį rytais pusvalandį-valandą būna paburkę akių vokai g.gif Iš pradžių taip būdavo ne kasdien, dabar jau kasdien. Iš gretutinių simptomų yra šiokia tokia tachikardija, I laipsnio mitralinio vožtuvo prolapsas - širdies echo daryta maždaug prieš metus. Tuomet nėštumo antroj pusėj širdies ritmas buvo labai dažnas - sugebėdavau padust net lėto ėjimo metu, bet pagimdžius tas dalykas susitvarkė. Beje, net ir tuo prasčiausiu nėštuminiu širdies darbo metu nieks man netindavo - nei kojos, nei vokai.
Šeimos gydytoja be elektrokardiogramos darė bendrą kraujo tyrimą (viskas ten puiku), bendrą šlapimo tyrimą (puikus), kalį (geras), magnį (ties apatine riba, pora savaičių geriu jo papildus), kreatininą (puikus), cholesterolį, kraujo tyrimus dėl diabeto (geri ir tie). Spaudimas geras arba vos žemėlesnis už idealų. Daryta inkstų echoskopija (anot echoskopuotojos - anie parodiniai), skydliaukės echo (rado šiek tiek mazgelių, siųs pas endokrinologę).
Dabar darysiuos skydliaukės hormonų tyrimus. Jei jie bus geri, nebežinau, kas toliau turėtų sekti. Ar urea šituo atveju būtų tikslingas?
Gal kas turėtų kokių idėjų mano atvejukui? help.gif
Atsakyti
Labutis. Man su kojom panasi beda. Padare rentgeno nuotraukas ir rado pentinus. Nuvykau pas traumotologa tai jis man dar rado desines kojos ahilo sausgysliu uzdegima, neleido vaikscioti 2savaites, tik su ramentais. Israse tepalus, sildymus lazeriu, lyg viskas praejo, vyras veziodavo i proceduras, namie gulejau kojas iskelusi. dabar vel vaikstau ir vel ta pati problema, teks vel pas traumotola apsilankyti:(. Pasitikrink ir tu del pado pentinu.
Atsakyti
Del paburkusiu voku nezinau, gal cia kepenys streikuoja g.gif O va del koju turejau bedu, tik man ne kulnai, o pedos skaudejo. Viskas pasitaise pradejus kiekviena diena po namus vaiksciot su tais ale kroksais guminiais. Net pati nustebau, kaip minksta avalyne gali padeti ir neprireike jokiu operaciju 4u.gif Beje, nustojus aveti, o isispyrus i paprastas slepetes vel buvo paumeje g.gif
Atsakyti
QUOTE(duokanka @ 2012 01 04, 11:44)
Del paburkusiu voku nezinau, gal cia kepenys streikuoja  g.gif O va del koju turejau bedu, tik man ne kulnai, o pedos skaudejo. Viskas pasitaise pradejus kiekviena diena po namus vaiksciot su tais ale kroksais guminiais. Net pati nustebau, kaip minksta avalyne gali padeti ir neprireike jokiu operaciju 4u.gif Beje, nustojus aveti, o isispyrus i paprastas slepetes vel buvo paumeje g.gif

Akiu paburkimas gali buti del inkstu veiklos sutrikimo, man liepe vaikscioti su vitpadziais ir ,kad butu nedidelis kulniukas avalynei.
Atsakyti
Man rytais akys nuolat buna uztinusios kokia valanda,tik plysiukai matosi,ir tai jau virs triju metu trunka...nelabai kreipiu demesi,tyrimai visi geri,tai matyt del to kad nakti i darba reikia keltis ir neissimiegu nuolat...nes dabar kai biuletenis ir sedziu namie kaip ir gerai viskas... ax.gif O kojas tik islipus is lovos irgi skauda,pedos kazkaip nesilanksto,bet prasivaiksciojus praeina...tai irgi labai i galva neimu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 01 05, 14:26)
Man rytais akys nuolat buna uztinusios kokia valanda,tik plysiukai matosi,ir tai jau virs triju metu trunka...nelabai kreipiu demesi,tyrimai visi geri,tai matyt del to kad nakti i darba reikia keltis ir neissimiegu nuolat...nes dabar kai biuletenis ir sedziu namie kaip ir gerai viskas... ax.gif O kojas tik islipus is lovos irgi skauda,pedos kazkaip nesilanksto,bet prasivaiksciojus praeina...tai irgi labai i galva neimu... ax.gif

Panašiausias atvejis į mano - kai ir pėdose, ir aplink akis nesusipratimai. Kalbant apie poilsį man atvirkščiai - šitas dalykas maždaug sutapo su laikotarpiu, kuomet po eilės metų pagaliau galiu normaliai išmiegot. O jei kurią dieną einu miegot vėlai ir anksti keliuosi, tai užtinimo beveik nesimato.
Dar pasidariau papildomą kraujo tyrimą dėl inkstų (urea). Geri ir šito tyrimo rodikliai. 4 skydliaukės hormonus dariausi, tai tik ft4 ties žemutine normos riba, o visi kiti iš pažiūros puikiai atrodo.
Denaxa, o kaip pas tave reikalai su širdies veikla, kraujo spaudimu?
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2012 01 07, 14:34)
Panašiausias atvejis į mano - kai ir pėdose, ir aplink akis nesusipratimai. Kalbant apie poilsį man atvirkščiai - šitas dalykas maždaug sutapo su laikotarpiu, kuomet po eilės metų pagaliau galiu normaliai išmiegot. O jei kurią dieną einu miegot vėlai ir anksti keliuosi, tai užtinimo beveik nesimato.
Dar pasidariau papildomą kraujo tyrimą dėl inkstų (urea). Geri ir šito tyrimo rodikliai. 4 skydliaukės hormonus dariausi, tai tik ft4 ties žemutine normos riba, o visi kiti iš pažiūros puikiai atrodo.
Denaxa, o kaip pas tave reikalai su širdies veikla, kraujo spaudimu?

Kraujo spaudimas normalus,kiek per zemas kartais buna tai tenka kava kelti...O sirdele siaip sau...ligos kaip tokios jokios nera,bet labai daznas pulsas(tachikardija),lyg ir raumens nepakankamumas yra...tai kai jau labai pradeda baladotis ir miegot neduoda nusiperku toki mildronate pagerti kad sustiprintu...arba verapamyli ritmo suretinimui... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 01 07, 16:52)
Kraujo spaudimas normalus,kiek per zemas kartais buna tai tenka kava kelti...O sirdele siaip sau...ligos kaip tokios jokios nera,bet labai daznas pulsas(tachikardija),lyg ir raumens nepakankamumas yra...tai kai jau labai pradeda baladotis ir miegot neduoda nusiperku toki mildronate pagerti kad sustiprintu...arba verapamyli ritmo suretinimui... ax.gif

Nu va mano pulsas irgi pernelyg dažnas. Mildronatą esu gėrus per nestuke.gif , kai tachikardija buvo visai įsisiautėjus - iš lėto vaikštinėjant ir, pvz., dulkes valinėjant pulsas kildavo iki 130k/min., jausdavaus padusus kaip po kroso. Pagerėjo nuo jo. Gal reiks ir dabar kursą sugert.
Atsakyti