QUOTE(perla69 @ 2012 02 27, 12:00)
Pas mane tokia pati situacija... tik abiejų kojų nykščių tokie negražūs nagai. Dariausi tyrimus ir Kauno 2 ligoninėj ir prieš kelias dienas gavau atsakymą iš Kauno Klinikų Odos klinikos, augino mėnesį net pasėlį - nu nėra pas mane grybo.
Kaip ir smagu, džiaugiuosiu, bet kur Kaune man rasti gerą pedikiūristę kuri man galėtų kažkiek padailinti tuos nagučius???
Tuom kart padailina, o po mėnesio vėl tas pats, sako yra kad kažkokias juosteles klijuoja, kad kažkiek tas nagas tiesiau augtų, nes lenkiasi riečiasi jie pas mane kažkaip...
Padėkit prašau, jei žinote kokių gerų specialiastų, gydytojas sakė čia reikia labai gudrios pedikiūristės
Ačiū.
Kaip ir smagu, džiaugiuosiu, bet kur Kaune man rasti gerą pedikiūristę kuri man galėtų kažkiek padailinti tuos nagučius???

Tuom kart padailina, o po mėnesio vėl tas pats, sako yra kad kažkokias juosteles klijuoja, kad kažkiek tas nagas tiesiau augtų, nes lenkiasi riečiasi jie pas mane kažkaip...

Padėkit prašau, jei žinote kokių gerų specialiastų, gydytojas sakė čia reikia labai gudrios pedikiūristės

As buvau naga numususi ir jis atsoko, veliau, kad nesikauptu ten visokie negerumai iskirpau viska ir liko puse nago