Įkraunama...
Įkraunama...

Pedikiūras-II

QUOTE(perla69 @ 2012 02 27, 12:00)
Pas mane tokia pati situacija... tik abiejų kojų nykščių tokie negražūs nagai. Dariausi tyrimus ir Kauno 2 ligoninėj ir prieš kelias dienas gavau atsakymą iš Kauno Klinikų Odos klinikos, augino mėnesį net pasėlį - nu nėra pas mane grybo.
Kaip ir smagu, džiaugiuosiu, bet kur Kaune man rasti gerą pedikiūristę kuri man galėtų kažkiek padailinti tuos nagučius???  help.gif  help.gif
Tuom kart padailina, o po mėnesio vėl tas pats, sako yra kad kažkokias juosteles klijuoja, kad kažkiek tas nagas tiesiau augtų, nes lenkiasi riečiasi jie pas mane kažkaip...  unsure.gif  unsure.gif
Padėkit prašau, jei žinote kokių gerų specialiastų, gydytojas sakė čia reikia labai gudrios pedikiūristės  rolleyes.gif Ačiū.

As buvau naga numususi ir jis atsoko, veliau, kad nesikauptu ten visokie negerumai iskirpau viska ir liko puse nago doh.gif Tai man geriuasiai padejo gelio uzliejimas ir viskas nuaugo normaliai, atrodo graziai thumbup.gif
Atsakyti
Mėgstu raudonai lakuotis kojų nagus biggrin.gif Tik pematomų kojinių reikia arba svečiuose basikom lakstyt maivantis. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas daretes pedikiura Vilniuje Sugiharoje ? Ar patiko ?
Atsakyti
up mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Laukciau nauju pasisakymu apie pedikiuro salonus Vilniuj ax.gif Mergaites, pavasaris arteja, atnaujinkim temele bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2012 03 02, 09:47)
Gal kas daretes pedikiura Vilniuje Sugiharoje ? Ar patiko ?

Pati paklausiau pati ir atsakysiu biggrin.gif
Labai patiko, greitai, graziai ir maloniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2012 03 10, 18:26)
Pati paklausiau pati ir atsakysiu biggrin.gif
Labai patiko, greitai, graziai ir maloniai wub.gif

Kokia kaina? Kokiu budu atlieka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 03 10, 18:45)
Kokia kaina? Kokiu budu atlieka?  4u.gif

http://www.sugihara....dikiuras/kaina/
pedikiuro budu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2012 03 10, 19:30)

blush2.gif hihihi.gif

Na bet buna gi ivairiu - spa, aparatinis... Kai kurios viska, kas imanoma nugramdo, kai kurios tik su kremukais-pilingiukais dirba... Na, kiek supratau is nuorodos, dirba pagal klientu norus, ko praso, ta ir daro matyt.. Nuo to ir kaina priklauso...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 10 kovo 2012 - 19:38
QUOTE(mamulioka @ 2012 03 10, 19:36)
blush2.gif hihihi.gif

Na bet buna gi ivairiu - spa, aparatinis... Kai kurios viska, kas imanoma nugramdo, kai kurios tik su kremukais-pilingiukais dirba... Na, kiek supratau is nuorodos, dirba pagal klientu norus, ko praso, ta ir daro matyt.. Nuo to ir kaina priklauso...

Taip, Jus teisi buna ivairiu 4u.gif Cia meistre pagal mano kojyciu buvi pati mate ko man reikia. Aparatu dare, daug nesveite nes man poreikio nera. Man labai svarbu ypatingai grazus ir kruopstus lakavimas, ka ir gavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2012 03 11, 14:48)
Taip, Jus teisi buna ivairiu 4u.gif Cia meistre pagal mano kojyciu buvi pati mate ko man reikia. Aparatu dare, daug nesveite nes man poreikio nera. Man labai svarbu ypatingai grazus ir kruopstus lakavimas, ka ir gavau smile.gif

Na bet labai brangu... g.gif Noreciau susirast gera meistre uz kokius 70 g.gif Toj Sugiharoj viskas brangiau, taip sakant, del paslaugos teikejo vardo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 11 kovo 2012 - 14:58
QUOTE(mamulioka @ 2012 03 11, 14:57)
Na bet labai brangu...  g.gif  Noreciau susirast gera meistre uz kokius 70  g.gif Toj Sugiharoj viskas brangiau, taip sakant, del paslaugos teikejo vardo

Deja ne, salon+ irgi tokia kaina
Atsakyti