Įkraunama...
Įkraunama...

Pedikiūras-II

QUOTE(osher @ 2012 06 27, 19:01)
Jos vardas Lina -tel 865460108.
As pas ja lankausi jau apie metus ir esu patenkinta ,beto ganetinai nebrangu.

parasykite atsiliepimus, jeigu kuri apsilankys smile.gif
Atsakyti
Ar kas nors Kareivių Impulse bandė pedikiūruotis? Radau akciją, kuri man įtartina, nes labai pigiai viskas paleista. Bet gundo unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(tempo @ 2012 07 14, 22:02)
Ar kas nors Kareivių Impulse bandė pedikiūruotis? Radau akciją, kuri man įtartina, nes labai pigiai viskas paleista. Bet gundo  unsure.gif  g.gif

jie nuolat paleidzia tas akcijas, idomu atsiliepimai kokie?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 07 14, 18:45)
parasykite atsiliepimus, jeigu kuri apsilankys smile.gif

Tikrai, parašykit, dar vienas atsiliepimas nepakenktų. Gal ir aš pati apsilankysiu, nes nerandu tokios pedikiūristės, kokią turėjau, kolkas išbandžiau tris, bet nė iš tolo nepanašu...
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 07 15, 09:55)
jie nuolat paleidzia tas akcijas, idomu atsiliepimai kokie?

Va va.
Pasitelkiau matematiką:
pas juos manikiūras be lakavimo 30 Lt
ilgalaikis lakavimas nuo 50 Lt
SPA pedikiūras 120 Lt
Viso: nuo 200 Lt.
Jierašo, kad visa vertė 50 Lt. Tai čia atseit jei ilgalaikis lakavimas NUO 50 LT, tai jie jį įkainoja visu šimtu g.gif
Įdomiai. biggrin.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo patirtim wink.gif as pedikiura darausi laso gatvei 1, priesais klinikas, ten dirba moteris kuri siaip yra sesele ir ji pedikiura padaro labai gerai smile.gif ypac ismasazuoja kojas ir visa kita, viena beda kad jokiu groziu nedaro, arba lakuoja vienspalviu arba prancuziska. O kaina isvis juokinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2012 07 17, 18:36)
Pasidalinsiu savo patirtim wink.gif as pedikiura darausi laso gatvei 1, priesais klinikas, ten dirba moteris kuri siaip yra sesele ir ji pedikiura padaro labai gerai  smile.gif ypac  ismasazuoja kojas ir visa kita, viena beda kad jokiu groziu nedaro, arba lakuoja vienspalviu arba prancuziska. O kaina isvis juokinga  smile.gif

O koks cia miestas? Itariu kad ne Vilnius...
Atsakyti
itariu ,kas Kaunas smile.gif
Atsakyti
O gal kas galit rekomenduoti kas daro pedikiūrą namuose, Kaune?

Ačiū į AŽ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zykina: 19 liepos 2012 - 14:53
QUOTE(tamosiuke @ 2012 06 30, 22:14)
Vat cia ir yra pati didziausia beda, kai moterys kas savaite ar dar dazniau sveicia namie ****** su pemza.... paskui kulnai ir buna kaip izdraskyti, atskure... Tam kartui kai su pemza ****** pasveiti jos aisku labai gerai atrodo, bet tik kuriam laikui. Beda pemzos yra ta, kad ji atkelia oda, nes pemza yra gana grubi ir jei po pemzos pedu nesusveisti su specialiom dildem, tai po kurio laiko ir buna tie kulnai kaip su pluta.
Vietoj tu visu pemzu ir dar baisiau akmenu geriau nusipirkti dvipuses dildes ir ismirkyta peda ja nusausinus bruzinti dilde pradedant nuo siurkstesnes puses ir baigiant svelnia 4u.gif
As jau dabar vos paemus peda i rankas galiu is karto pasakyti, kad ji buvo sveiciama pemza biggrin.gif  labai retai kada apsigaunu biggrin.gif

O jusu konkreciu atveju pas jus gali buti pedos karpa, labai nemalonus dalykas verysad.gif

manau, jog neteisingas atsakymas doh.gif
mano pedikiuriste visad pagiria pedu prieziura ir , kaip minejau, kulnai mano isvis svelnus ir minksti...sveiciu dilde smulkia, stambiosios puses net neprireikia.
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2012 07 18, 00:46)
itariu ,kas Kaunas smile.gif

Taip kaune, laso gatvej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tempo @ 2012 07 15, 00:02)
Ar kas nors Kareivių Impulse bandė pedikiūruotis? Radau akciją, kuri man įtartina, nes labai pigiai viskas paleista. Bet gundo  unsure.gif  g.gif

Tragedija ten, siandien buvau kaip tik. kaina kupono buvo 70Lt, o verte atseit 180 - manikiuras su ilgalaikiu lakavimu plius spa pedikiuras. Reziume - manikiuras butu nieko, jeigu ne tragiskas nulakavimas.. pilna baltu ruozeliu paliko - is sono, prie odeliu apie pusantro milimetro ir pan... na as panasiai lakuodavau kai man 8 metai buvo biggrin.gif o pedikiuro ten nepavadinsi pedikiuriu - odeles koju nagu sutvarke - nagus apkarpe belekaip, kampuotai, net nenudildino, po to tepe visokiu kremu ir pan, bet isvis nesveite odos - kulnu net nepriliete! nagu net nenulakavo, tipo neieina cia.. trukme manikiuro buvo apie 50min, o su kojom tai 20min, pazaide ir paleido. VASCO grozio studija galit isirasyti i juodaji sarasa.
Atsakyti