RiMami , aš iš karto iš visos pasidariau gėles , jos ten labai nedaug , pas mane po 100 g. , nežinau kas būtų jei stovėtų atidaryta .
aize , ne dydyje esmė , reikia labai plonai iškočioti masę , būtina pakrakmolinti prieš spaudžiant , tada tik adatėlės galiuku užkabini už kokio kampiuko ir pati iškrenta , aš Youtubėj mačiau , kaip tai daro , deje nuorodos neišsisaugojau .
noriu paklausti del vieluciu is surbitono: radau triju rusiu cia http://www.surbitona...craft__270.html gal galetumet, kurios naudojat paaiskint, kam jos tinkamos. Mane labiausiai domina, kad galeciau padaryti kokius balioniukus, burbuliukus, sirdutes, kaip daro ant vielutes ir ismeigia i torta. Migle79 dar berods bites susukus i spyruokle "pakabina"
Vielučių kuo didesnis skaičius , tuo jos plonesnės .... šiaip reikėtu turėtį įvairesnių , nes kartais norisi , kad stovėtų tiesios , kitą - kad palinktų .
aize , ne dydyje esmė , reikia labai plonai iškočioti masę , būtina pakrakmolinti prieš spaudžiant , tada tik adatėlės galiuku užkabini už kokio kampiuko ir pati iškrenta , aš Youtubėj mačiau , kaip tai daro , deje nuorodos neišsisaugojau .
Sveikos ar yra subritone zolytes antgalis kaip supratau jis toks su daug skyluciu, ieskojau ieskojau subritone neradau, jai kartais apzizioplinau gal galetumete parodyti kur praleidau o nera gal pasakysit kur perkat
Sveikos
ar yra subritone zolytes antgalis kaip supratau jis toks su daug skyluciu, ieskojau ieskojau subritone neradau, jai kartais apzizioplinau gal galetumete parodyti kur praleidau o nera gal pasakysit kur perkat