Įkraunama...
Įkraunama...

ParyžiusIII

montmartrobus = tai gal cia toks traukinuko tipo? biggrin.gif
gal kas buvot moulin rouge? ar apsimoka?
tiesa, jokiam zemelapyje nerandu kurioj vietoj tas metro oro uoste g.gif mes atskrendam i 1 terminala, bet ten pas juos taip viskas painu... Gal kas galetu nupaskot arba zemelapi imest ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2008 05 26, 18:24)
Labai dekui! O viesbutis prie Eifelio, tai tiesiog grazu ir centre.... wub.gif gal negerai pasirinkom?
dar noriu paklausti kiek kainuoja metro? ir kokia ten sistema su tais bilieteliais?

na as rinkciausi arciau lotynu kvartalo, luvro ar notre damo - nes prie eifelio vakarais nelabai yra kur pavaikscioti ir pats rajonas man neispudingas, o ten tokie groziai, tokiau aura aplinkui ir is ten jau tikrai visi objektai pesciomis pasiekiami wub.gif tik tiek, kad itariu ir kainos didesnes verysad.gif
metro bilietelis kainuoja 1,5 ar 1,4 eur, bet patarciau pirkti carnet (10 bilietuku), kaina 11,50 eur. Tie bilieteliai netinka vaziuoti is ir i aeruosta reru, tam reikes atskiru

Papildyta:
QUOTE(Laaila @ 2008 05 27, 19:42)
montmartrobus = tai gal cia toks traukinuko tipo?  biggrin.gif
gal kas buvot moulin rouge? ar apsimoka?
tiesa, jokiam zemelapyje nerandu kurioj vietoj tas metro oro uoste  g.gif mes atskrendam i 1 terminala, bet ten pas juos taip viskas painu... Gal kas galetu nupaskot arba zemelapi imest  ax.gif

oro uoste ir nera metro, ten vaziuoja tik rer (traukinys), i ji patekti galima sekant pagal nuorodas (na bent jau antram terminale pilna nuorodu, i kuria puse reikia eiti norint pateikti i rer)
Atsakyti
Bonjour!
Pirkau ir as bilietukus i paryziu 08.27-09.03 tik uz 380 i abu galus su mokesciais smile.gif, cia per flylal...
(dar yra laisvu bileitu jei kam reikia: http://www.greitai.l...ors/0/youth/0/)

Laukiu nesulaukiu blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(indi_111 @ 2008 05 28, 14:30)
Bonjour!
Pirkau ir as bilietukus i paryziu 08.27-09.03 tik uz 380 i abu galus su mokesciais smile.gif, cia per flylal...

Laukiu nesulaukiu  blush2.gif

ir as pirkau tokius, tik kitai dienai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indi_111 @ 2008 05 28, 15:30)
Bonjour!

Laukiu nesulaukiu  blush2.gif

QUOTE(Laaila @ 2008 05 28, 15:37)
ir as pirkau tokius, tik kitai dienai  lotuliukas.gif

Kaip Jums, mergaitės, gerai, kad galit šitaip vidury savaitės išvažiuoti ir grįžti... bigsmile.gif Man visados tenka derinti laika nuo šeštadienio iki kito šeštadienio (arba sekmadienio) doh.gif todėl ir bilietų kainos būna aukštesnės doh.gif
Atsakyti
Mes su sese skrendam į Paryžių birželio 16 d. Jau kaip laukiu, negaliu thumbup.gif Paryžius visada buvo mano svajonių miestas, tikiuosi, kad nenusivilsiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2008 05 28, 15:37)
ir as pirkau tokius, tik kitai dienai  lotuliukas.gif

Na tai gal susitiksim kur prie eifelio smile.gif
O radai koki viezbutuka jau ar buta? Mane tai nuoma butuku vilioja per lodgis blush2.gif ....tik gaila kad uzstata reikia moketi...
Atsakyti
QUOTE(indi_111 @ 2008 05 28, 18:00)
O radai koki viezbutuka jau ar buta? Mane tai nuoma butuku vilioja per lodgis  blush2.gif ....tik gaila kad uzstata reikia moketi...

Užstatas juk grįžta. Mums grąžino išvykimo dieną.
Na, nebent planuojat butą nusiaubti, tada jooo....gaila užstato lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bala_nemate: 28 gegužės 2008 - 16:10
QUOTE(indi_111 @ 2008 05 28, 17:00)
O radai koki viezbutuka jau ar buta? Mane tai nuoma butuku vilioja per lodgis  blush2.gif ....tik gaila kad uzstata reikia moketi...

Ieskom viesbutuko per www.venere.com , labai patogus puslapis! Tik neapsisprendziam kurioj vietoj g.gif Bet pagal rekomendacijas, gal kokiam lotynu kvartale apsigyvent.... Mum reikia, kad veiksmas aplink vyktu lotuliukas.gif O jus kur?
Papildyta:
QUOTE(bala_nemate @ 2008 05 28, 14:59)
Kaip Jums, mergaitės, gerai, kad galit šitaip vidury savaitės išvažiuoti ir grįžti... bigsmile.gif Man visados tenka derinti laika nuo šeštadienio iki kito šeštadienio (arba sekmadienio) doh.gif todėl ir bilietų kainos būna aukštesnės doh.gif

As dekretinese, tai galiu bet kada lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Laaila,2008 05 28, 18:47]
Ieskom viesbutuko per www.venere.com , labai patogus puslapis! Tik neapsisprendziam kurioj vietoj g.gif Bet pagal rekomendacijas, gal kokiam lotynu kvartale apsigyvent.... Mum reikia, kad veiksmas aplink vyktu lotuliukas.gif O jus kur?

pasikartosiu, bet mums visai patiko viesbutukas diana. be to, himalaia 2 ar 1 temoj (~26 psl) buvo imetusi labai faina viesbuciu mazdaug toje vietoje sarasiuka

Laaila, o kaip tu su pilveliu skrisi, i lektuva nuo kazkelinto menesio neleidzia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malvina: 28 gegužės 2008 - 18:12
[quote=malvina,2008 05 28, 19:09]
Kad as be pilvelio lotuliukas.gif Mano mazylei 1.5 m , bet tai ji vistiek su mumis dar nekeliauja ax.gif
Einu apziuret tavo viesbutuku tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laaila: 28 gegužės 2008 - 20:51
[quote=Laaila,2008 05 28, 22:49]
[quote=malvina,2008 05 28, 19:09]
Kad as be pilvelio lotuliukas.gif Mano mazylei 1.5 m , bet tai ji vistiek su mumis dar nekeliauja ax.gif
Einu apziuret tavo viesbutuku tongue.gif
[/quote]
aaa lotuliukas.gif
jei vaziuociau i diana, si karta paprasyciau, kad langus i gatve duotu, nes su tais i vidini "kiema" per tamsu 4u.gif
Atsakyti