QUOTE(Kristintina @ 2009 04 04, 13:12)
Sveikos...
Jau mane depresija puola... retai rasau cia, gal dazniau tik skaitau,. bet noriu patarimo, gal kas ka patars...
Musu vestuves rugpjucio 22 ir as dar neturiu pamergem sukneliu...
Esme ta kad visos bus vienodos, ryskiai zalios - salotines,tik beda ta kad ju nerandu, turiu foto ir bandau surasti kas galetu pasiuti ir po to pernuomoti, bet visur pradeda issidirbineti, pirsti savo nuomone ir t.t. Pamerges sutiks su viskuo, nes juk vestuves - musu, kai bus ju tai rengsimes pagal ju norus. Bet va beda kad tokiu kokiu as noriu sukneliu nera. Kas gali pasiulyti koki gera salona, kur sutriktu man sukneles pasiuti ir pernuomoti, nes pirkti nenorim... Cia as kaune ieskau. Zeiga salonas netinka, nes kaip ir buvau susitarusi, bet kai drauge nuvaziavo smulkmenu suderint pradejo issidirbineti ir pirsti savo nuomone, tai as juo labai nusivyliau, nors pries tai tai tik gero buvau girdejusi...
Sunkumas tas kad pati niekur negaliu nuvaziuoti, nes esu uzsienuje...
Rekomenduoti galiu MJ salona

Kadangi norejau, kad mano pamergytes butu isskirtines ir devetu naujas suknytes su salonu sutarem, kad pasius visom sukneles ir jas mums isnuomos. Mums siuvo ilgas ciklomeno spalvos sukneles. Toki pati varianta tam salone daresi ir mano drauge savoms vestuvems (siuvo ilgas sokolado spalvos suknytes). Tiek as tiek ta drauge likom labai patenkintos aptarnavimu ir sukneles pasiuvo butent tokias kokiu ir norejom

Salono darbuotojos labai malonios, tai viska derint buvo vienas malonumas