Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokštelės ir suknelės

QUOTE(Kristintina @ 2009 04 04, 15:12)
Sveikos...
...Kas gali pasiulyti koki gera salona, kur sutriktu man sukneles pasiuti ir pernuomoti, nes pirkti nenorim... Cia as kaune ieskau.

Esu buvus Senamiescio fotostudijoje (kur prie Rotuses aikstes) ir maciau ten zaliu sukneliu, modeliukas grazus, nes pati ziurejau tokia pacia tik raudona, tai ziurejosi thumbup.gif Okeanidej neblogas sukneliu pasirinkimas, bet del zaliu nieko negaliu pasakyti, paskui buvau uzsukus i salona Barsausko g. "Hestija" vadinasi atrodo, ten dave pasizvalgyti nuotrauku ir norima spalva ir modeli uzsisakius pasiuva ir isnomuoja, bet paskui sukneles lieka salonui mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal yra isbandziusiu puoksteles-apyrankes ? kaip jos laikosi ,tos geles ?
Atsakyti
Puokstes - apyrankes grazu, bet ganetinai nepatogu, nes turi saugoti, negali laisvai ranku judinti, ir po to tos vielutes visos issitampo ir jos pradeda sukinetis ir t.t. Bent jau mano tokia patirtis smile.gif
Atsakyti
Na o mano patirtis visai priesinga smile.gif buvo labai patogu, mes daremes ne puoksteles o tokius drugelius, jais daznai puokstes puosia, ant ju floriste dar papildomai priklijavo ivairiu gelyciu, atrode labai graziai thumbup.gif o ant rankos padare uzrisima su silkiniu kaspinu, labai gamtoje buvo patogu nes jos buvo nedideles ir niekur nekibo, rankos visada laisvos buvo, nereikejo nesiotis visur puoksteles ir ziureti kad kur nors nepaliktum jos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristintina @ 2009 04 04, 16:12)
Sveikos...
Jau mane depresija puola... retai rasau cia, gal dazniau tik skaitau,. bet noriu patarimo, gal kas ka patars...
Musu vestuves rugpjucio 22 ir as dar neturiu pamergem sukneliu...
Esme ta kad visos bus vienodos, ryskiai zalios - salotines,tik beda ta kad ju nerandu, turiu foto ir bandau surasti kas galetu pasiuti ir po to pernuomoti, bet visur pradeda issidirbineti, pirsti savo nuomone ir t.t. Pamerges sutiks su viskuo, nes juk vestuves - musu, kai bus ju tai rengsimes pagal ju norus. Bet va beda kad tokiu kokiu as noriu sukneliu nera. Kas gali pasiulyti koki gera salona, kur sutriktu man sukneles pasiuti ir pernuomoti, nes pirkti nenorim... Cia as kaune ieskau. Zeiga salonas netinka, nes kaip ir buvau susitarusi, bet kai drauge nuvaziavo smulkmenu suderint pradejo issidirbineti ir pirsti savo nuomone, tai as juo labai nusivyliau, nors pries tai tai tik gero buvau girdejusi...
Sunkumas tas kad pati niekur negaliu nuvaziuoti, nes esu uzsienuje...

sweika,i depresija dar nepulk. musu vestuves irgi rugpjucio 22 diena, bet pas dar net neaisku kiek bus pamergiu ir del sukneliu neaisku niekas mirksiukas.gif viska spesi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2009 04 05, 12:24)
Na o mano patirtis visai priesinga  smile.gif  buvo labai patogu, mes daremes ne puoksteles o tokius drugelius, jais daznai puokstes puosia, ant ju floriste dar papildomai priklijavo ivairiu gelyciu, atrode labai graziai  thumbup.gif  o ant rankos padare uzrisima su silkiniu kaspinu, labai gamtoje buvo patogu nes jos buvo nedideles ir niekur nekibo, rankos visada laisvos buvo, nereikejo nesiotis visur puoksteles ir ziureti kad kur nors nepaliktum jos  biggrin.gif

Norejau paklausti, jei pamergiu puokstes is drugeliu, tai kas segasi pabroliams?
Atsakyti

Sveikutes,

QUOTE(Kristintina @ 2009 04 04, 15:12)
Sveikos...
Jau mane depresija puola... retai rasau cia, gal dazniau tik skaitau,. bet noriu patarimo, gal kas ka patars...
Esme ta kad visos bus vienodos, ryskiai zalios - salotines,tik beda ta kad ju nerandu, turiu foto ir bandau surasti kas galetu pasiuti ir po to pernuomoti, bet visur pradeda issidirbineti, pirsti savo nuomone ir t.t. Pamerges sutiks su viskuo, nes juk vestuves - musu, kai bus ju tai rengsimes pagal ju norus. Bet va beda kad tokiu kokiu as noriu sukneliu nera. Kas gali pasiulyti koki gera salona, kur sutriktu man sukneles pasiuti ir pernuomoti, nes pirkti nenorim... Cia as kaune ieskau. Zeiga salonas netinka, nes kaip ir buvau susitarusi, bet kai drauge nuvaziavo smulkmenu suderint pradejo issidirbineti ir pirsti savo nuomone, tai as juo labai nusivyliau, nors pries tai tai tik gero buvau girdejusi...

TAu dar daug laiko iki vestuviu. jei nerasit nuomoj tokiu suknyciu. gi gali mergaites susirasti siuveja ar kiekviena sauvo siuveja, nupirkt viena medziaga padalin ir lai pasisiuva pagal tavo isrinkta modeliuka yra toks variantas mirksiukas.gif o siap tau dar daug laiko iki sventes tikrai suspesit viska susirast 4u.gif
Atsakyti
Del zaliu pamergiu sukneliu yra grazios iki keliu AR salone. Bent jau pernai vasara buvau vestuvese kur tos sukneles buvo.

del apyrankiu - per mano vestuves pamerges turejo po orchideja ant rankos. Ji paprasciausiai buvo uzrista geliu juostele. Tai sake joms buvo l. patogu.
Atsakyti
QUOTE(ziedelis09 @ 2009 04 06, 00:34)
Norejau paklausti, jei pamergiu puokstes is drugeliu, tai kas segasi pabroliams?

Pas mus buvo dideli drugeliai, o pabroliams mazesni isegami i atlapa, galvojom kad vaikinukai nenores segtis, bet kazkaip nieko biggrin.gif drugelis buvo kaip pagrindas, o ant sparnu priklijuotos smulkiu gelyciu ziedai (tik pacios galvutes), baltu, geltonu, zaliu bigsmile.gif dar po vestuviu namuose ta drugeli laikiau kol gelytes nesudziuvo hihihi.gif graziai ir neiprastai ziurejosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2009 04 06, 10:51)
Pas mus buvo dideli drugeliai, o pabroliams mazesni isegami i atlapa, galvojom kad vaikinukai nenores segtis, bet kazkaip nieko  biggrin.gif  drugelis buvo kaip pagrindas, o ant sparnu priklijuotos smulkiu gelyciu ziedai (tik pacios galvutes), baltu, geltonu, zaliu  bigsmile.gif  dar po vestuviu namuose ta drugeli laikiau kol gelytes nesudziuvo  hihihi.gif  graziai ir neiprastai ziurejosi  drinks_cheers.gif

Labai faina mintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2009 04 03, 22:31)
imesiu dar karta savo pamergytes pamerges girdejau ir,kad grazu ir,kad balaganas...o man labai labai thumbup.gif  buvo daug diskusiju tarp pamergiu,bet man tos nuomatos asmeniskai baisu! o maniskes buvo spalviskai derejo ir modeliai skirtingi,as labai jomis dziaugiausi ax.gif
Papildyta:
dar puokstytes pamirsau,pati dariau  blush2.gif  puokstes

na tu nesupyk, bet man tai tikrai biski balaganas, nors spalvos ir dera tarpusavy, o puoksteles tai va lanai grazios drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Osele @ 2009 04 03, 22:32)
Norejau pasiteiraut jusu nuomones  smile.gif  Ka manot apie juodas pamergiu sukneles? Suknutes iki keliu, baltos basutes, balti karoliai ir aisku baltos puokstytes  smile.gif  Man atrodo butu netradiciska ir kazkas idomaus, na ir nuomones labai ivairios, vieni sako, kad juoda visada buvo ir bus klasika ir elegantiska, kiti - kad tai ne vestuviu spalva... Bet kodelgi nepadarius kazko kitokio, nei iprasta???!!!  smile.gif  Prasau ir jusu pasakyti savo nuomone  mirksiukas.gif

na man juoda nors ir grazu ir visada klaiska, bet vestuvems schmoll.gif - ne vestuviu spalva
Atsakyti
QUOTE(Kristintina @ 2009 04 04, 13:12)
Sveikos...

Rekomenduoti galiu MJ salona 4u.gif Kadangi norejau, kad mano pamergytes butu isskirtines ir devetu naujas suknytes su salonu sutarem, kad pasius visom sukneles ir jas mums isnuomos. Mums siuvo ilgas ciklomeno spalvos sukneles. Toki pati varianta tam salone daresi ir mano drauge savoms vestuvems (siuvo ilgas sokolado spalvos suknytes). Tiek as tiek ta drauge likom labai patenkintos aptarnavimu ir sukneles pasiuvo butent tokias kokiu ir norejom wub.gif wub.gif Salono darbuotojos labai malonios, tai viska derint buvo vienas malonumas 4u.gif
Atsakyti