Labas visoms, gal žinote sveikinimą seneliui nuo anūko ? Visą temelę perskaičiau, praguglinau ir neradau tinkamo Seneliui 60m. ir vaikas nori pasveikint pats, bet va žodžių nerandam
Artėja velykos nerandu sveikinimų. Reikia rimto įmonei
Čia tokį prikolną radau, bet jaučiu senas (bet aš buvau negirdėjusi) : Du gaideliai žirnius kūlė, jų kiaušiniai susidūrė! Pirmą dieną mėlynavo, antrą dieną pažaliavo. Mainėsi visom spalvom! Su Velykom! Su šventom!
Sveikos, prisipažinsiu visko neskaičiau, galbūt kažkur jau paminėta, bet man labai reiktų "ilgiausių metų ilgiausių" dainos žodžių.. Dainuojasi "..ilgiausių, džiaugsmingų, sveikatos, turtingų, vaisingų..", o dar norėtųsi keletą palinkėjimų įterpt, ale neišmastau jau kokių. Padėsit?
Sveikos,
prisipažinsiu visko neskaičiau, galbūt kažkur jau paminėta, bet man labai reiktų "ilgiausių metų ilgiausių" dainos žodžių.. Dainuojasi "..ilgiausių, džiaugsmingų, sveikatos, turtingų, vaisingų..", o dar norėtųsi keletą palinkėjimų įterpt, ale neišmastau jau kokių. Padėsit?
Tebūna kasdienybė panaši į duoną: soti, ir pilnavertė su kvapnia pluta, dosniai dalink žinių aruodą, kurį pasės tavo globojama karta. o kai pavargęs nuo nedėkingumo norėsi viską mesti, prisimink žodžius: dėl tikslo daug turi iškęst sunkumų, o tavo tikslas - Augantis žmogus
Po jūsų saule mes tokie gležni, po jūsų dangumi mes tokie mažučiai, ant jūsų žemės mes tokie geri, kad mums baisu rytoj kitokiais būti. tačiau mes stiebiamės viršūnėmis į jus mes norime labai toli matyti, kaip auga žodžių miškas neramus jaunystė, darbas, pareiga, draugystė.
Iš tavo rankų - į pasaką, iš tavo rankų - į žinių šalį, iš tavo rankų - į gyvenimą, tu - kūrėjų kūrėjas tu sukuri žmogų ir atiduodi jį gyvenimui
kuo daugiau išdalina kitiems tuo labiau praturtėja pati skleidžia šilumą savo visiems neša žiburį šviesų kely. kas ji? mokytojo širdis kviečia augti dvasia ir protu, moko būti pačiu savimi, ji vis žadina laisvę žmonių ji vis ten, kur vaikystė žavi. kas ji? mokytojo širdis. jai vis lemta sutikti mažus, prisirišti prie jų ir pamilt, užauginti jaunystės sparnus ir paspaudus rankas išsiskirt kas ji? mokytojo širdis - jūsų širdis džiaugiuosi, kad buvau jūsų mokinys