Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

Apie "Mireną" plačiau

Ankstesnė tema
Atsakyti
Skubiai parduodu Mirena,placiau ziurekite skelbimu lentoje siame puslapyje!
Atsakyti
Pas mane mirena jau beveik 2 menesiai,gal atsimenat buvau uzpanikavus,kad dingo siulai.Buvau pas gyd.pasitikrint viskas tvarkoje, spirele isitvirtino gimdoje,ir tuos siulus isitrauke biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu ir gerai nemaisys nei man nei vyrui(nors ir taip jie netrukde).dabar laukiu antru MMM.tepliojimai po pirmu MMM dingo,plaukai jau taip nesiriebaluoja,tik ant veido vienas kitas spuogelis pries menesines iskyla,ir yra PMS-nervuota labai pasidariau,bet nemanau kad cia kalta mirena.
Atsakyti
QUOTE(brenda mama @ 2008 04 23, 11:30)
Pas mane mirena jau beveik 2 menesiai,gal atsimenat buvau uzpanikavus,kad dingo siulai.Buvau pas gyd.pasitikrint viskas tvarkoje, spirele isitvirtino gimdoje,ir tuos siulus isitrauke  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  nu ir gerai nemaisys nei man nei vyrui(nors ir taip jie netrukde).dabar laukiu antru MMM.tepliojimai po pirmu MMM dingo,plaukai jau taip nesiriebaluoja,tik ant veido vienas kitas spuogelis pries menesines iskyla,ir yra PMS-nervuota labai pasidariau,bet nemanau kad cia kalta mirena.

O tai kaip tau istrauks spirale, jei siulu nebera g.gif blink.gif
Atsakyti
paaiskinkit man blush2.gif ,kai domejausi del Mirenos galiojimo laiko,tai ant dezuciu raso,kad iki 2010 g.gif tai ka ,jos jau nebetinkamos :?juk jos dedamos 5 metams unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Besotė @ 2008 04 23, 18:07)
paaiskinkit man  blush2.gif ,kai domejausi del  Mirenos  galiojimo laiko,tai  ant dezuciu raso,kad  iki 2010 g.gif tai ka ,jos jau nebetinkamos :?juk jos dedamos 5 metams unsure.gif

Neisimta is pakuotes galioja iki tiek kiek parasyta smile.gif Po isemimo, jau visai kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 04 23, 19:04)
Neisimta is pakuotes galioja iki tiek kiek parasyta  smile.gif Po isemimo, jau visai kitaip  mirksiukas.gif

supratau aciu 4u.gif
Atsakyti
Įsidėjau ir aš Mirena.Kažkaip keistai iškart dingo mėnesinės,o po to dviejų dienų vėl atsirado.Tai vat kraujuoju dabar savaitę jau.Greičiau pasibaigtų,bo jaučiuosi lyg po gimdymo būčiau biggrin.gif ir toks įspūdis,kad tęsis tai dar mėnesį
Atsakyti
Isidejau ir as siandien Mirena thumbup.gif procedura nebuvo maloni, bet nepasakyciau, kad skausminga smile.gif dabar maudzia pilva lyg per menesines ir teplioja siek tiek. Kadangi maitinu vaika MP, tai menesiniu dar visai nelaukiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(olicka @ 2008 04 25, 09:50)
Įsidėjau ir aš Mirena.Kažkaip keistai iškart dingo mėnesinės,o po to dviejų dienų vėl atsirado.Tai vat kraujuoju dabar savaitę jau.Greičiau pasibaigtų,bo jaučiuosi lyg po gimdymo  būčiau biggrin.gif  ir toks įspūdis,kad tęsis tai dar mėnesį

Man ir taip buv ir tepliojo kokius 2menesius be pertraukos mirksiukas.gif Mirena jau turiu 5menesius jau atrodo viskas susitvarke thumbup.gif
Atsakyti
as va pagaliau irgi susiruosiau detis mirena. Sakykit, kokia jos kaina? Ir uz idejima kiek reikia moketi?
Atsakyti
Paskaityk ankstesnę temą. Ten kone kiekvienam puslapy apie kalbėjo...
Atsakyti