Įkraunama...
Įkraunama...

Pilaitė: Gilužis

QUOTE(aglyne @ 2009 05 18, 18:00)
Aciu uz atsakymus, mes uzsirase nuo kitu metu.
Mums gresia nepapulti, nes kiek girdejau, tai direktore brangi  unsure.gif
bet gal yra geru aukletoju, gal verta 'patepti' ?  g.gif

mums taip at gresia nepapulti, planavom eit nuo rudens,uzsirasem dar pernai,bet eileje mes 200 kazkelinti doh.gif doh.gif doh.gif

gal kas turit patirties tokios ,kad eile buvo ilga,bet pavyko ja ''patrumpint'',parasykit prasau ,galima i AZ shto pociom blush2.gif

Atsakyti
Mums eile patrumpino tai, kad brolis lanko ta pati darzeli ax.gif
Atsakyti
Merginos, manau "patepti" nieko neduos, nes jei kitos mamos, kurios yra eileje anksciau pareikalaus parodyti dokumentus, kokiu pagrindu "patepti" vaikai pateko o ju ne, manau direktorei butu nekas... todel "patepimas" veiktu tik jei vietu butu, bet jums nepriklausytu pagal vieta ar dar kas... o jei vietu nera tai tepk netepes cool.gif

mamytes, napasakykite man, kaip jus ziurit i tuos atidarytus vartus, kazkaip man labai uzkliuvo... unsure.gif

ir dar - kas zinote, kokios aukletojos yra Pumpureliu ir Boruzeliu grupese, kuri aukletoja geresne? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ChinChin: 21 gegužės 2009 - 15:12
QUOTE(ChinChin @ 2009 05 21, 16:11)
Merginos, manau "patepti" nieko neduos, nes jei kitos mamos, kurios yra eileje anksciau pareikalaus parodyti dokumentus, kokiu pagrindu "patepti" vaikai pateko o ju ne, manau direktorei butu nekas... todel "patepimas" veiktu tik jei vietu butu, bet jums nepriklausytu pagal vieta ar dar kas... o jei vietu nera tai tepk netepes cool.gif

mamytes, napasakykite man, kaip jus ziurit i tuos atidarytus vartus, kazkaip man labai uzkliuvo... unsure.gif

ir dar - kas zinote, kokios aukletojos yra Pumpureliu ir Boruzeliu grupese, kuri aukletoja geresne? ax.gif

Yra pagranduku ir boruzeliu, lyg tais g.gif
Mane irgi domina kuri grupe geresne ax.gif
Na, varteliai ten visi atidaryti g.gif Bet gi ziuri aukletojos tuos vaikucius g.gif
Atsakyti
QUOTE(domena @ 2009 05 21, 16:28)
Yra pagranduku ir boruzeliu, lyg tais g.gif
Mane irgi domina kuri grupe geresne ax.gif
Na, varteliai ten visi atidaryti g.gif Bet gi ziuri aukletojos tuos vaikucius g.gif

oj taip - pumpureliu blush2.gif nesigaudau as dar tuose reikaluose darzeliniuose biggrin.gif

o jus irgi eisite dabar i kuria nors is siu grpiu? ax.gif

matai... aukletojos tai tikrai ziuri, bet... pvz as kieme pas mus maciau - aukle kuri turi tik 1 vaika priziureti ir ta sugeba ziureti i sona o vaikas ant gatves kur masinos vaziuoja speja nueiti... ir tai ne vienas toks atvejis, o ten tai vaikuciu daug... kuris nors smalsesnis ar nuobodziaujantis pasitaikys, nuspres kad platesniam pasaulyje idomiau ir patyliukais issliukins unsure.gif

arba koks svetimas zmogelis parodys zaisliuka, tas ir pabegs, tikrai nemanau kad sunku sitaip... o ir siaip - vaiksto jaunimelis alaus gerti, gali sukiu palikti, na man tas nepriimtina yra verysad.gif as bendrai nesuprantu kodel jie nuzsidaro, negi patiems saugu, kai pvz visos durys pradarytos i administracija i grupes (siandien bent jau taip buvo) eik bet kas daryk ka nori rolleyes.gif
Atsakyti
Mano dukrytė lankė Boružėlių grupė. Auklėtojos šaunios. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 05 21, 20:56)
oj taip - pumpureliu  blush2.gif  nesigaudau as dar tuose reikaluose darzeliniuose biggrin.gif

o jus irgi eisite dabar i kuria nors is siu grpiu? ax.gif

Taip, planuojam nuo rudens eit 4u.gif
O kaip dabar zinot i kuria grupe papulsim? Eit dabar ir klaust g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2009 05 21, 20:03)
Mano dukrytė lankė Boružėlių grupė. Auklėtojos šaunios. thumbup.gif

Mano dukryte dabar lanko boruzeliu grupe.
Tai aukletoja, dazniausiai viena tik buna, tik gal koki karta per savaite kita. Na mano dukrytei jos patinka smile.gif
Atsakyti
Siandien buvau pas direktore smile.gif
mes patenkam thumbup.gif ir pasiprasiau i boruzeliu grupe ax.gif As taip nedrasiai paklausiau ar galima prasytis, tai ji pasake pats laikas kol nesuskirstyta bigsmile.gif
Tai kas norit kuo greiciau kreipkites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(domena @ 2009 05 22, 13:54)
Siandien buvau pas direktore smile.gif
mes patenkam thumbup.gif ir pasiprasiau i boruzeliu grupe ax.gif As taip nedrasiai paklausiau ar galima prasytis, tai ji pasake pats laikas kol nesuskirstyta bigsmile.gif
Tai kas norit kuo greiciau kreipkites smile.gif

o gal matei lapuke cia jus pazymejo prie tu, kur tusinuku paraso raidele? na nemoku paaiskinti, tiesiog idomu ar mes boruzeliu grupeje ar ne ax.gif

Atsakyti
Pasieme ji atskira lapa, kur atspauzdintas sarasas ir kaska pasizimejo g.gif
Ka pasirase nemaciau, nes reikejo vikruoli savo gaudyti ax.gif
Atsakyti
O gal kas galetu papasakoti apie pagranduku grupes aukletoja?... blush2.gif
Atsakyti