Įkraunama...
Įkraunama...

Pilaitė: Gilužis

Mano dukrytė į Bitučių grupę eina (ta kur mažesnė grupė). Auklėtojos sakyčiau labai griežtos (bent jau iš po lopšelio gerųjų, švelniųjų auklėtojų), reiklios, be jokių nuolaidų. Aš vos ne su ašarom pirmas dienas vedžiau dukrą... nu bet ką, mergaitė nesiskundžia, kasytės visada surištos, naujas daineles, pasakas, eileraštukus mum pasakoja, piešinukus neša namo. Į darželį be jokių baimių eina. Vaikų nieks nemuša, o tvarka reikalinga.
Atsakyti
QUOTE(BitėM @ 2010 01 13, 16:00)
Mano dukrytė į Bitučių grupę eina (ta kur mažesnė grupė). Auklėtojos sakyčiau labai griežtos (bent jau iš po lopšelio gerųjų, švelniųjų auklėtojų), reiklios, be jokių nuolaidų. Aš vos ne su ašarom pirmas dienas vedžiau dukrą... nu bet ką, mergaitė nesiskundžia, kasytės visada surištos, naujas daineles, pasakas, eileraštukus mum pasakoja, piešinukus neša namo. Į darželį be jokių baimių eina. Vaikų nieks nemuša, o tvarka reikalinga.

tai musu vaikai i viena grupe eina ))))
Man tai labai patinka aukletojos. Mergaites gal jautresnes, bet su mano berniuku ir reikia grieztumo bei tvarkos smile.gif Aisku vaikam buvo stresas, kai pasikeite grupe ir aukletojos, bet priprato )))
Atsakyti
QUOTE(aureja25 @ 2008 09 24, 17:34)
Demesio mamytes, paskaitykite!

Musu situacija identiska. Vaika ejau uzrasyti dar tada, kai buvau 8tam nestumo menesy, nerase, mat reikia gimimo liudijimo. Kai pagimdziau, kita diena (!) is ligonines vaziavom uzrasyt. Uzrasem. Leido tada rinktis kur norim i giluzi ar pilaituka. I Giluzi patektume iskart, i Pilaituka- 48 eileje, priima apie 30 vaiku.. Kagi, pasitare uzsirasem po dvieju metu eit i Pilaituka su tikimybe kad ta eile kazkaip sutrumpes.
Dabar va jau nuo rudens noretume pradet eiti, nueina vyras i Pilaituka, direktore pasako, kad mes is sarasu ismesti, nes pasikeite tvarka, nepriklauso pagal gyvenama vieta, liepia eit i Giluzi. Skambinu i savivaldybe, savivaldybe perziuri sarasus- is Pilaituko saraso ismesti, Giluzio sarase musu is vis ner. blink.gif Vadinasi esame NIEKUR.. Liko puse metu iki darzo, o mums liepia stot i bendra eile. Pakeliu veja ir po pusdienio atsirandame kazkodel Giluzio sarasuose 45 numeriu. Klausiu kaip buvo sudaromas tas sarasas, nes juk kai dar 2008 m ejom rasytis i Pilaituka, direktore iskart sake, i ji busim eilej 48nr, o i Giluzi patenkam.. Tai kodel dabar nebepatenkam? Zodziu aisku kad niekas neaisku.

Tad noriu pasiteirauti kaip Jums pavyko, ar patekote galu gale, ar atlikote koki tyrima? Isnarsysiu visus sarasus apie kiekviena vaika kas kada uzsirase pagal valandas jei reikes. Bet jei vaika uzrasius kita diena po ligonines vistiek nepatenki, nors pirma sake kad patenkam laisvai, tai man kyla labai didelis itarimas.

QUOTE(ChinChin @ 2009 09 01, 21:12)
drinks_cheers.gif  nereikia varyti ant sito darzelio, reikia anksciau uzsirasyneti doh.gif

uz tai uzsirasem kai vaikui buvo 3 men.
Ir pataikem.
be kysiu.
taip kad...  rolleyes.gif

Jau rasiau, -vaika uzrasiau kita diena po ligonines. Fiziskai uzrasyti anksciau nera sansu, nebent lipt nuo gimdymo stalo ir vaziuot registruot vaiko ir tada i darza uzrasinet.

QUOTE(TOCAMI @ 2009 09 03, 18:29)
pasakysiu aš jums apie tą "centralizuotą" priėmimą. užsirašėm pirmą mėnesį po gimimmo. prastovėjome eilėje dvejus metus. nueinu aš į daržą pas direktorę pasiteirauti kaip reikalai su eile. sąraše esam 26.dirė sako, jog ir kitamet tikriausiai nepateksim, nes esam ant ribos. bandau pasižiūrėt sąrašus. direktorė akivaizdžiai susinervina ir porina kiek daug vaikų, kokia problema... ok. skambinu į savivaldybę po keturių dienų. čia sąrašuose esam  blink.gif 28, klausiu kaip čia taip yra, tai sako, ai gal mūsų sąrašai blogi...

Kai man savivaldybej pasake kad mes sarase 45 numeriu i Giluzi, paklausiau ar pas direktore sarase tuo paciu numeriu busim, sako, sarasai gali skirtis lotuliukas.gif doh.gif Tuomet kam tie sarasai is vis sudaromi? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuknuk: 12 vasario 2010 - 13:32
mamytes, parasykite, prasau atsiliepimus apie KACIUKU grupe (10 grupe, esancia 1 aukste) .

Aukletojos berods Rasa ir Vilma, auklyte Aldona, bet bijau del vardu sumeluoti...

labai labai buciau dekinga, galite i AZ arba cia 4u.gif
Atsakyti
Mes į naująjį Pilaitės darželį užsirašėm, kai vaikui buvo 3 savaitės, vaikui eina treti metai, sąraše esam nr. 20. Nelabai turiu vilties, kad nuo rudens jau priims mus...Irgi rašinėjau, skambinėjau į savivaldybę, nieko, atsakymas tas pats - laukite savo eilės. Bardakas juodas.
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2010 02 26, 17:16)
mamytes, parasykite, prasau atsiliepimus apie KACIUKU grupe (10 grupe, esancia 1 aukste) .

Aukletojos berods Rasa ir Vilma, auklyte Aldona, bet bijau del vardu sumeluoti...

o kas domina? ax.gif
Aukletoja Vida, beje 4u.gif

apie ja ir Aldona galiu pasakyti tik pacius geriausius ir graziausius atsiliepimus thumbup.gif geras kontaktas su vaikais, draugiska atmosfera grupeje, kurybiskuma skatinanti aplinka, stiprus paruosimas mokyklai. Aldona labai "mamiska", rupestinga. musu pirmokas iki siol verziasi ten aplankyti savo aukletoju.
beje, pernai toj grupej dirbo dar ir kita aukletoja Asta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2010 02 27, 14:16)
o kas domina?  ax.gif
Aukletoja Vida, beje  4u.gif

apie ja ir Aldona galiu pasakyti tik pacius geriausius ir graziausius atsiliepimus thumbup.gif  geras kontaktas su vaikais, draugiska atmosfera grupeje, kurybiskuma skatinanti aplinka, stiprus paruosimas mokyklai. Aldona labai "mamiska", rupestinga. musu pirmokas iki siol verziasi ten aplankyti savo aukletoju.
beje, pernai toj grupej dirbo dar ir kita aukletoja Asta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tai tokie atsiliepimai ir domina biggrin.gif dekui labai 4u.gif

mat eisim i sia grupe, bet buvau paizureti, tai pasirode turputi kiek grieztoka tvarka... na as suprantu, kad cia jau nebe lopseline grupe, bet negali juk vaikai ateje is lopselio is karto - opa - ir viska moketi daryti patys...

net ir tarkim uzpakaliuka sluostyt - ok, aukletoja to nedaro, kaip ji sako, bet tai ne aukletoja gal ir turetu - gal auklyte?.. unsure.gif ne tai kad nemoketu maniske, bet ne visada gerai pavyksta dar, noretusi kad kiek paglobotu, bent pradzioje, padeti priprasti, o as kazkaip is tono ir kalbejimo su manim susidariau ispudi, kad na... nera labai linke i svelnumus ten blush2.gif

tiesiog nesinori, kad vaika prigasdintu taip sakant, atejus is lopselinuku verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ChinChin: 28 vasario 2010 - 16:51
QUOTE(ChinChin @ 2010 02 28, 16:50)
tiesiog nesinori, kad vaika prigasdintu taip sakant, atejus is lopselinuku  verysad.gif

O jau aisku i kuria grupe eisit?
Neseniai klausinejau tai dar nezinojo nieks tiksliai g.gif O jus cia patys renkates ar visa boruzeliu grupe eis?
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2010 02 28, 17:50)
tiesiog nesinori, kad vaika prigasdintu taip sakant, atejus is lopselinuku  verysad.gif

pamatysit, viskas bus ok 4u.gif pirmi metai - "apsitrynimo" , "apsiuostymo" metai.
nemanau, kad nauja vaika grupeje paliks be globos ir pireziuros 4u.gif bet savarankiskumo tikrai mokys, kitaip nesusitvarkytu aukletojos su tokia gauja ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

mes visai neseniai irgi uzsiraseme i si darzeli.. Lankysim tik 2012 metais, bet idomu butu suzinot kokios yra darzelio kainos ? kazkaip nepaklausem paciam darzelyje doh.gif doh.gif doh.gif o ir direktore nieko neuzsimine.. ir dar toks klausimelis, buvom uzsuke ir i Pilaituka, tai gal kas doemjotes ar kainos siu dvieju darzeliu skyriasi labai ar ne g.gif

Busiu dekinga uz bet kokia info ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2010 03 05, 15:01)
Sveiki,

mes visai neseniai irgi uzsiraseme i si darzeli.. Lankysim tik 2012 metais, bet idomu butu suzinot kokios yra darzelio kainos ? kazkaip nepaklausem paciam darzelyje  doh.gif  doh.gif  doh.gif  o ir direktore nieko neuzsimine..  ir dar toks klausimelis, buvom uzsuke ir i Pilaituka, tai gal kas doemjotes ar kainos siu dvieju darzeliu skyriasi labai ar ne  g.gif

Busiu dekinga uz bet kokia info  ax.gif  4u.gif

kainos turetu but vienodos abiejuose darzeliuose, nezinau kaip vyresnese grupese bet mes lopselyje mokam 7,26 lt uz diena
Atsakyti
QUOTE(mazas angeliukas @ 2010 03 05, 14:20)
kainos turetu but vienodos abiejuose darzeliuose, nezinau kaip vyresnese grupese bet mes lopselyje mokam 7,26 lt uz diena

aisku, dekui 4u.gif

perskaiciau daba visa tema..ir labai tikiuosi, kad mes pateksim i darzeli doh.gif Direktore sake, kad tikrai turetume patekt, nes esam kol kas 6 nr. sarase ... Bet pasiskaicius apie lengvatas... doh.gif
Atsakyti