Įkraunama...
Įkraunama...

Pilaitė: Gilužis

girdejau, kad sios aukletojos - puikios ax.gif o ir dabartiniai teveliai labai aktyvus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avilnius @ 2010 11 09, 18:40)
girdejau, kad sios aukletojos - puikios  ax.gif o ir dabartiniai teveliai labai aktyvus  mirksiukas.gif

na del teveliu, tai nors dar ju nepazistu, bet ju aktyvuma pastebejau jau pacia pirmaja diena biggrin.gif . smagu tiesiog 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif

jei kas galėtų atsakyti į kelis anketos klausimus, būčiau labai dėkinga 4u.gif
darau dideli darbą

http://www.######/f/...sbx/answers/new

iš anksto ačiū
Atsakyti
Inga, nuoroda neatsidaro g.gif Bent jau man g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif ,

mano mažiukas dar pilvuke, tačiau jau pradėjau domėtis darželiais ax.gif . Mano klausimėlis būtų ar tarkime leidžia bent kiek nors apžiūrėti patalpas prieš užsirašant ir pan.
Atsakyti
[quote=Smiltele82,2010 11 10, 02:21]
Sveikos mamytės 4u.gif ,

mano mažiukas dar pilvuke, tačiau jau pradėjau domėtis darželiais ax.gif . Mano klausimėlis būtų ar tarkime leidžia bent kiek nors apžiūrėti patalpas prieš užsirašant ir pan.

manau, kad tikrai turetu leisti smile.gif
Atsakyti
[quote=almaz,2010 11 10, 08:07]
[quote=Smiltele82,2010 11 10, 02:21]
Sveikos mamytės 4u.gif ,

manau, kad tikrai turetu leisti smile.gif
[/quote]

As manau kad tikrai galima apziuret, kodel gi turetu neleist, bet manau vertetu pasidomet aukletojom cia svarbiau negu darzelio vidus ar aplinka sutvarkyta., nors tas aisku irgi labai svarbu.
Atsakyti
Ačiū Gustui ir Almaz wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltele82 @ 2010 11 10, 01:21)
Sveikos mamytės  4u.gif ,

mano mažiukas dar pilvuke, tačiau jau pradėjau domėtis darželiais  ax.gif . Mano klausimėlis būtų ar tarkime leidžia bent kiek nors apžiūrėti patalpas prieš užsirašant ir pan.

siūlau užsirašyt ne tik į Pailietės daržą, kai gims leliukas, nes čia mažai šansų patekt net ir užrašius vos vaikas gimsta. Čia iš asmeninės patirties. Gerai, kad aš susipratau užrašyt vaiką į kelis daržus, o ne tik į tą, kuris mums po langais...
Atsakyti
QUOTE(Push_Push @ 2010 11 10, 18:14)
siūlau užsirašyt ne tik į Pailietės daržą, kai gims leliukas, nes čia mažai šansų patekt net ir užrašius vos vaikas gimsta. Čia iš asmeninės patirties. Gerai, kad aš susipratau užrašyt vaiką į kelis daržus, o ne tik į tą, kuris mums po langais...

Vava, cia tai teisybe, mes kolkas irgi dar nepapulsim siais metasi, bet kovosiu dar.
Atsakyti
QUOTE(Push_Push @ 2010 11 10, 18:14)

Aš taip ir darysiu, teoriškai jau esu nusižiūrėjusi porą ne Pilaitėje. Šiaip realiai tikimybeė maža, kad papulsime, nes pvz. Pilaitukui pgal gatvę nepriklausomęe doh.gif , o ir į jokią socialinę grupę nepataikome, kad gauti pirmenybę. Matyt pirmą kartą gailėsiuos, kad jokiai soc grupei nepriklausau bash.gif.
Nors kita verus vaiką į daržą vesti maždaug po 2 metų ir aš labai tikiuosi kad mamos išsigąs krizės ir nebegimdys tiek daug smile.gif
Atsakyti
gilužiukai miega g.gif kaip sekasi švenčių laukti? mirksiukas.gif
Atsakyti