Įkraunama...
Įkraunama...

Pilaitė: Gilužis

QUOTE(avilnius @ 2012 02 24, 13:14)
oi dar ir kaip viskas keiciasi, ypac su tais mazaisiais... kas issibraukia, kas atideda lankyma...

na jo, nebent ishsibraukia. Nors su tokia darzeliu situacija geriau neatideliot ir neishsibraukt, jei jau priima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(avilnius @ 2012 02 22, 17:09)
Sveikos,

gal kas žino, iš kurių grupių rugsėjy formuos trimečių grupes?  4u.gif

tai nieks nežinot, kaip su trimečių grupėm?
Atsakyti
ka reiskia is kuriu grupiu formous?
dabar yra dvi trimeciu grupes, kitais metais taipogi ateis nauji lopselinukai ir bus dvi trimeciu grupes.
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(anikita @ 2012 02 25, 09:46)
ka reiskia is kuriu grupiu formous?
dabar yra dvi trimeciu grupes, kitais metais taipogi ateis nauji lopselinukai ir bus dvi trimeciu grupes.

yra dvi dvimeciu-lopseliniu, trys trimeciu-darzeliniu mirksiukas.gif

t.y. kurios darzelio grupes isleidzia i mokykla ir kur keliaus lopselinukai bei nauji trimetinukai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avilnius: 26 vasario 2012 - 10:31
Sveiki, gal kas girdejote, kaip Giluzyje situacija del baseino? ar jis ten veikia, nes kazkaip nutilo tas malonumas...
Atsakyti
tiek ir žinom, kad remontuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanika @ 2012 02 23, 15:26)
Sveiki. Kas pakliuvo jau tiems paskambinta  mirksiukas.gif  Nebent kas iš priimtų atsisakytų šiemet eiti, nors kaip rodo praktika, net ir tokiu atveju "kas už ribos" maža galimybių pakliūti. Nebent labai storą "padėką" turit  biggrin.gif  Maniškis buvo 24, pakliuvo 22 vaikai, neis šiemet bent du iš tų 22-iejų (pažįstu asmeniškai kas atsisakė), pagal visus logikos dėsnius mes kaip ir pakliuvom. Bet... stebuklingu būdu per tas dvi savaites atsirado vaikai su prioritetu, kurie užėmė laisvas vietas. Jau aiškinausi ir savivaldybėj kaip čia ir kas, bet ką galiu pasakyti - ranka ranką plauna, nieko čia neišsiaiškinsi, vieni kitus gina, sistema iš esmės supuvusi. Netikiu, kad kas nors pasikeis, kai savivaldybė pati sąrašus tvarkys. Juk ir ten darbuotojai turi gimines, draugus, pažįstamus ir t.t., ir pan. Pikta esu ir nusivylusi iš esmės visa šia biurokratija  doh.gif  Džiugina tik tas, kad lanko vaikas kitą darželį, laimingas ir patenkintas, tik kad vežiot tolokai, na bet iki mokyklos kaip nors...
Sėkmės visoms  4u.gif

aš šian buvau. Griūk negyvas - nepateksim doh.gif nei šiemet, nei kitą met, nei niekada doh.gif (taip ir pasakė) pernai 63 buvom, šiemet pasistūmėm iki 31, bet naudos jokios. Pakliūna tik 22 į trimečių grupę. O kai paklausiau apie kituose darželiuose situaciją, tai sakė net negalvoti, kad atsiras vietų kažkur vaikui gimusiam 2009 metais unsure.gif
nu žodžiu, stok į dieninį mokintis, gimdykis tris vaikus, ir dar nepamiršk kad tie vaikai turi būti nuo trijų skirtingų ir būtinai nežinomų tėvų doh.gif o dar jei sprandą kokį nusisuksi ir neįgaliu tapsi, tai tada jau paklius visi tavo vaikai doh.gif bet jei nori dirbti ir savo vaiką pati išsilaikyti, tai tada neturi galimybių, nes valstybė nesugeba prie naujai besikuriančių daugiabučių namų kvartalų įpareigoti tų statytojų kurti ir vaikams dieninio lavinimo priešmokyklinio ir mokyklinio ugdymo įstaigų. (netikiu, kad jie atsisakytų darželį pastatyti, norėdami statyti daugiabučius). Na jei to nesugeba, tai nors jau sugebėtų skirti krepšelį su kuriuo būtų realu nors į privatų eiti. O čia dabar susirask tokį darbą, kad tau apsimokėtų samdytis auklę ar galėtum apmokėti privatų doh.gif

tfiu, kaip supykau ir aš gun_rifle.gif ir dar išsiliejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2012 03 20, 20:03)
aš šian buvau. Griūk negyvas - nepateksim  doh.gif nei šiemet, nei kitą met, nei niekada  doh.gif (taip ir pasakė) pernai 63 buvom, šiemet pasistūmėm iki 31, bet naudos jokios. Pakliūna tik 22 į trimečių grupę. O kai paklausiau apie kituose darželiuose situaciją, tai sakė net negalvoti, kad atsiras vietų kažkur vaikui gimusiam 2009 metais  unsure.gif
nu žodžiu,  stok į dieninį mokintis, gimdykis tris vaikus, ir dar nepamiršk kad tie vaikai turi būti nuo trijų skirtingų ir būtinai nežinomų tėvų  doh.gif o dar jei sprandą kokį nusisuksi ir neįgaliu tapsi, tai tada jau paklius visi tavo vaikai  doh.gif bet jei nori dirbti ir savo vaiką pati išsilaikyti, tai tada neturi galimybių, nes valstybė nesugeba prie naujai besikuriančių daugiabučių namų kvartalų įpareigoti tų statytojų kurti ir vaikams dieninio lavinimo priešmokyklinio ir mokyklinio ugdymo įstaigų. (netikiu, kad jie atsisakytų darželį pastatyti, norėdami statyti daugiabučius). Na jei to nesugeba, tai nors jau sugebėtų skirti krepšelį su kuriuo būtų realu nors į privatų eiti. O čia dabar susirask tokį darbą, kad tau apsimokėtų samdytis auklę ar galėtum apmokėti privatų doh.gif

tfiu, kaip supykau ir aš  gun_rifle.gif ir dar išsiliejau  blush2.gif

Pilnai Jus suprantu smile.gif Mums bus tokia pat situacija. Koją kiša kad esam normali dirbanti šeima.
Ir aišku, soc. remtini namai Pilaitėje + naujoji Pilaitė - galėtų jų pusėje kitą daržą pastatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltele82 @ 2012 03 20, 20:49)
Pilnai Jus suprantu smile.gif Mums bus tokia pat situacija. Koją kiša kad esam normali dirbanti šeima.
Ir aišku, soc. remtini namai Pilaitėje + naujoji Pilaitė - galėtų jų pusėje kitą daržą pastatyti smile.gif

as siandien irgi suzinojau, kad mano vaikas 169 eileje.... doh.gif per du metus pasistume per 100 vietu nuo savo eiles! doh.gif ar taip gali buti!
Atsakyti
QUOTE(Smiltele82 @ 2012 03 20, 16:49)

bent Pilaitėje tai tikrai trūksta daržo dar vieno kaip minimum. Ten tie soc būstai, kur neįgalios šeimos, visos be eilės gi pakliūna. O ir rajonas jaunas, naujų namų pilna. Ir kas tuose namuose gyvena? tikrai ne bobutės su diedukais, o jaunos, vaikų turinčios šeimos.
O beje, ir Pilaitės galas, kur prie Gilužio ežero kotedžų, anoje pusėje nuosavų namų rajonai ištisi, jiems gi irgi Pilaitės daržai ir mokyklos priklauso. Tai aišku, kur gi visi gali pakliūti į tuos du daržiukus. Aš bijau ir pagalvoti apie ėjimą į mokyklą. Jau dabar perpildytos doh.gif o 2008-2009 metais gimusių vaikų sako yra be proto daug doh.gif o gi visada norisi šalia namų vaiką leisti į mokyklą, o ne kitam rajone ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dizulka @ 2012 03 20, 17:24)
as siandien irgi suzinojau, kad mano vaikas 169 eileje....  doh.gif per du metus pasistume per 100 vietu nuo savo eiles!  doh.gif  ar taip gali buti!

kooperuosimės ir vieni kitų vaikus žiūrėsime pamainomis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2012 03 20, 21:37)
bent Pilaitėje tai tikrai trūksta daržo dar vieno kaip minimum. Ten tie soc būstai, kur neįgalios šeimos, visos be  eilės gi pakliūna. O ir rajonas jaunas, naujų namų pilna. Ir kas tuose namuose gyvena? tikrai ne bobutės su diedukais, o jaunos, vaikų turinčios šeimos.
O beje, ir Pilaitės galas, kur prie Gilužio ežero kotedžų, anoje pusėje nuosavų namų rajonai ištisi, jiems gi irgi Pilaitės daržai ir mokyklos priklauso. Tai aišku, kur gi visi gali pakliūti į tuos du daržiukus. Aš bijau ir pagalvoti apie ėjimą į mokyklą. Jau dabar perpildytos  doh.gif o 2008-2009 metais gimusių vaikų sako yra be proto daug  doh.gif o gi visada norisi šalia namų vaiką leisti į mokyklą, o ne kitam rajone  ax.gif
Papildyta:
kooperuosimės ir vieni kitų vaikus žiūrėsime pamainomis lotuliukas.gif

Tai nėra išeitis, vaikui gi reikia socializuotis. Beje, aš kartais pravarau vežimu pro abu daržiukus, tai ten toookios mašinos atvažiuoja vaikų paimti kartais, kad ogogo...
Atsakyti
QUOTE(Smiltele82 @ 2012 03 20, 17:42)
Tai nėra išeitis, vaikui gi reikia socializuotis. Beje, aš kartais pravarau vežimu pro abu daržiukus, tai ten toookios mašinos atvažiuoja vaikų paimti kartais, kad ogogo...

tai vat ir išlenda visi "neįgalumai" ir kitos privilegijos doh.gif mūsų visa sistema neįgali. Visi kas gali tik ir kiša tuos kyšiukus. Tad niekas jau dirbti nebegali be jų, nei daktarai nei darželio auklėtojos doh.gif tik ir laukia kada paramą suteiksi verysad.gif
Atsakyti