QUOTE(Tanika @ 2012 02 23, 15:26)
Sveiki. Kas pakliuvo jau tiems paskambinta

Nebent kas iš priimtų atsisakytų šiemet eiti, nors kaip rodo praktika, net ir tokiu atveju "kas už ribos" maža galimybių pakliūti. Nebent labai storą "padėką" turit

Maniškis buvo 24, pakliuvo 22 vaikai, neis šiemet bent du iš tų 22-iejų (pažįstu asmeniškai kas atsisakė), pagal visus logikos dėsnius mes kaip ir pakliuvom. Bet... stebuklingu būdu per tas dvi savaites atsirado vaikai su prioritetu, kurie užėmė laisvas vietas. Jau aiškinausi ir savivaldybėj kaip čia ir kas, bet ką galiu pasakyti - ranka ranką plauna, nieko čia neišsiaiškinsi, vieni kitus gina, sistema iš esmės supuvusi. Netikiu, kad kas nors pasikeis, kai savivaldybė pati sąrašus tvarkys. Juk ir ten darbuotojai turi gimines, draugus, pažįstamus ir t.t., ir pan. Pikta esu ir nusivylusi iš esmės visa šia biurokratija

Džiugina tik tas, kad lanko vaikas kitą darželį, laimingas ir patenkintas, tik kad vežiot tolokai, na bet iki mokyklos kaip nors...
Sėkmės visoms
aš šian buvau. Griūk negyvas - nepateksim

nei šiemet, nei kitą met, nei niekada

(taip ir pasakė) pernai 63 buvom, šiemet pasistūmėm iki 31, bet naudos jokios. Pakliūna tik 22 į trimečių grupę. O kai paklausiau apie kituose darželiuose situaciją, tai sakė net negalvoti, kad atsiras vietų kažkur vaikui gimusiam 2009 metais
nu žodžiu, stok į dieninį mokintis, gimdykis tris vaikus, ir dar nepamiršk kad tie vaikai turi būti nuo trijų skirtingų ir būtinai nežinomų tėvų

o dar jei sprandą kokį nusisuksi ir neįgaliu tapsi, tai tada jau paklius visi tavo vaikai

bet jei nori dirbti ir savo vaiką pati išsilaikyti, tai tada neturi galimybių, nes valstybė nesugeba prie naujai besikuriančių daugiabučių namų kvartalų įpareigoti tų statytojų kurti ir vaikams dieninio lavinimo priešmokyklinio ir mokyklinio ugdymo įstaigų. (netikiu, kad jie atsisakytų darželį pastatyti, norėdami statyti daugiabučius). Na jei to nesugeba, tai nors jau sugebėtų skirti krepšelį su kuriuo būtų realu nors į privatų eiti. O čia dabar susirask tokį darbą, kad tau apsimokėtų samdytis auklę ar galėtum apmokėti privatų
tfiu, kaip supykau ir aš

ir dar išsiliejau