As tik uzsuku pasakyt, kad vis dar dziagiuosi savo pudryte ir negaliu atsidziaugt
Sveikos
As tik uzsuku pasakyt, kad vis dar dziagiuosi savo pudryte ir negaliu atsidziaugt
Tikrai super dalykelis
Pradzioj maniau, kad ilgai uztruksiu. Taip ir buvo. O dabar tik brukst ir grazi
QUOTE(pepilota @ 2008 06 14, 22:14)
Sveikos
Tikrai super dalykelis
Pradzioj maniau, kad ilgai uztruksiu. Taip ir buvo. O dabar tik brukst ir grazi 
Dabar vasarai nusipirkau Medium Tan atspalvi,tai is vis
QUOTE(iride @ 2008 06 09, 22:48)
tik nepirkit sito tusiuko http://www.eyeslipsf...sp?dept_id=1015, visiskai nedazo
QUOTE(Renatulyte @ 2008 06 15, 22:09)
Na, už tokią kainą, tai manau ir nekeista....
Sveikutes
renkuosi geriausia varianta mano veidukui, o da misri, nera super lygi...temele lyg ir visa perskaiciau, bet vistiek nesuprantu...cia rinkinuka reikia uzsisakyti kad turetum visko ko reikia ar kazkaip pacios susikomplektuojate? gal patarsite ir man...man reikia kad maskuotu, pasleptu ratilus po akim ir svytetu
busiu dekinga jei patarsite ka rinktis...vien pudryte ar dar kazka...niu zodziu man kaip zaliai viska isamiai
QUOTE(Etaira @ 2008 06 17, 09:34)
Sveikutes
renkuosi geriausia varianta mano veidukui, o da misri, nera super lygi...temele lyg ir visa perskaiciau, bet vistiek nesuprantu...cia rinkinuka reikia uzsisakyti kad turetum visko ko reikia ar kazkaip pacios susikomplektuojate? gal patarsite ir man...man reikia kad maskuotu, pasleptu ratilus po akim ir svytetu
busiu dekinga jei patarsite ka rinktis...vien pudryte ar dar kazka...niu zodziu man kaip zaliai viska isamiai 
Siūlyčiau užsisakyt tą nemokamą rinkinuką iš everyday minerals, apie kurį čia tiek daug buvo rašyta. Pasirink skirtingo matiškumo spalvytes (matinę, pusiau matinę ir blizgią), kad galėtum visas palygint. Ten bus ir maskuoklis, ir skaistalai tame rinkinuke. Vėliau, jei nuspręsi užsisakinėt didelį rinkinį, bus lengviau apsisprest, kas tau labiau tinka ir ką naudosi, o kas nelabai reikalinga (pvz. aš supratau, kad man nelabai patinka tas maskuoklis ir kad labiausiai man tinka pusiau matinis pagrindas
Laba diena.Nusprendziau ir as isigyti sia pudra.Bet su spalva visai susikimicinau
.Nu niekaip nesuprantu kaip man ja isirinkt kad pataikyt.
Jaigi jus nieko pries merginos as imesiu savo nuotraukytes o jus jai galit patarkit kokia man spalva tiktu kad susilygintu su kaklu.Na kad neatrodyciau kaip su kauke.
.Ir dar skaiciau jog ji yra dvieju rusiu.Paprasta ir foundition kazkaip
Kuri geresne? Labai aciu is anksto uz ats.

manau kad tiktu fairly light/light. as sviesumo kaip tu bet man beige medium per tamsi
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 06 17, 16:02)
manau kad tiktu fairly light/light. as sviesumo kaip tu bet man beige medium per tamsi
Aciu labai.
Kristukas, tavo odytes spalva labai panasi i mano
-man fairy light super tinka
Nu va dar keletas rekomendaciju del fairly light/light spalvos ir bus nutarta
QUOTE(kristukass @ 2008 06 17, 22:33)
fairy light