Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnuo

QUOTE(inrinke @ 2008 06 15, 22:54)
Mano mergytei irgi virsuje greit prasikals thumbup.gif . Kai suneliui dygo virsui, tai is karto net 4. Tai tikras "seilynas" buvo lotuliukas.gif . Tik kazkaip keista, bet ir dabar dar tu seilyciu pertklius lotuliukas.gif

man nėra keista, nes pas mus dantys irgi urmu dygsta ax.gif
Atsakyti
Tai puiku, tureti tiek dantu thumbup.gif . Sakykit, merginos, kelis katus jusu dziaugsmeliai eina pietu pogulio? lotuliukas.gif Ir kelias valandas miega? bigsmile.gif
Atsakyti
Nikas keliasi apie 7, prausias, kakoja blush2.gif , daro manksta, valgo pusrycius, 9-10 eina miegot ir miega iki 11, uzkanda, zaidzia su mama, pietauja ir apie 13 eina i lauka, kur ir uzmiega thumbup.gif , pareina namo apie 15, valgo, siunta bigsmile.gif , apie 18 vel valgo ir jeigu pavarges vel pamiega mirksiukas.gif , 20 vakariene, vonia, lopsines ax.gif ,tetes rankos ax.gif , mamos papai tongue.gif ir apie 22 miegot jau nakciai. Nakti gali keltis nuo 1 iki 10 kartu doh.gif Taip gyvena kai sveikas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2008 06 16, 07:42)
Sakykit, merginos, kelis katus jusu dziaugsmeliai eina pietu pogulio? lotuliukas.gif  Ir kelias valandas miega? bigsmile.gif

Jau iegojom 2 kartus po 1,5 val., bet dabar ligos sumaišė ir vėl 3 kart numingam maždaug po 1 val., keliasi ryte 6 val., tai pirmas miegelis 9 val., po to apie 12,30 ir 16.30, gultis nakčiai einam apie 9 4u.gif
Atsakyti
Labutis mamytės mirksiukas.gif Mano mažiukas diena jei viskas gerai miega du-trys kartus. Keliasi 6 ryto pavalgyti, paskui jei labai mamai pasiseks tai dar pasnaudžiam iki 8 ryto,bet neilgiau schmoll.gif Pirmas miegelis apie 10 val. išmiega apie valanda - pusantros. Paskui žaidimai,pietūs ir apie antra valanda vėl miegelis. o čia jau kaip pypliukui užeis. Gali ir dvi- trys valandos išmegoti, o gali tik 40 minučių doh.gif .Po miego laukia pavakariai ir į lauką,jei dienos metų miegojo mažai tak lauke apie pusvalandį pamiega. Bet žinoma būna visko,kad režimas keičiasi.
Geros dienelės mamytės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,na mes irgi keliames 6val arba 7val,tada iki kokiu 9 snekam,pavalgo ir apie 10 uzmiega.12-13val pietus ,valgom kose,tada i kiemeli jai geras oras,ten ir uzmiegame kokiai val,nors anksciau miegodavo ir 2-3val,tada apie 17val valgom,
18-19val uzmiegam valandzikei lotuliukas.gif ,ir tada jau apie 21val pavalgom vakariene ir liules nakciai.O naktys tai kaip dievas duoda lotuliukas.gif ,keliasi 3-4kartus,arba dar daugiau doh.gif lotuliukas.gif ,Tai va musu tokia dienele.Aisku nepaminejau musu zaidimu,maudyniu ir t.t. mirksiukas.gif Turim du dantukus kurie jau labai gerai matosi thumbup.gif
Geros dieneles 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 16 birželio 2008 - 10:51
Mes irgi 2-3 kartus per diena miegam mirksiukas.gif . Po 1 ar 2 valandas, ziurint kokia padetis namuose: jei tylu, ilgiau, na, o jeigu 2 metukais vyresne sesute nori triuksmaut, tai tenka miegoti maziau lotuliukas.gif .
Sakykit, mamytes: kaip vaikstynese vaikuciai jauciasi? Ar jomis nesinaudojat? Kiek laiko leidziat jose lakstyti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inrinke: 16 birželio 2008 - 11:54
o mes turbut peledziukai kadangi rytais prabundam 9 ar 10val.buna ir veliau,bet ir miegot buna kad uzmiega 11val arnetgi 1val.toks pas ji jau rezimas senai,bandziau pakeist,vis bandydavau anksciau uzmigdyt,bet veltui doh.gif ax.gif raganiauskiene omes i kauna skrendam,poto i kelme pas senelius 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, mamytes: kaip vaikstynese vaikuciai jauciasi? Ar jomis nesinaudojat? Kiek laiko leidziat jose lakstyti g.gif

Na as dedu i vaikstyne,nuomoniu aisku yra visokiu,bet as uz mirksiukas.gif .Aisku proto ribose,kartais per diena visao nesodinu,o buna kad visumoje gaunasi kokia val.O ismoko lakstyt per 3dienas,tai is vieno kampo i kita varineja.Nors siaip tai jam paciam tarp jos but ilgai nepatinka ,aplaksto kambarius,visus kampus apziuri,ir pradeda zirzliot lotuliukas.gif .(Pirmas sunus irgi turejo vaikstyne mirksiukas.gif )
Atsakyti
sveikos mamytės mirksiukas.gif
agnita dėl tų haliucinacijų, tai tipo, kad labai siaubingai pradėjo bijoti žmonių, klykė bet ką pamatęs, nieko neprisileido, buvo labai įsitempęs doh.gif o jūs sveikit, nes žiūriu, kad kaip reik mažiuką negerovės užpuolė verysad.gif
o mes pradėjom labai intensyviai stoti thumbup.gif bet užtat man darbo padaugėjo, nes neina palikt nei minutei doh.gif stoja įsikabindamas į bet ką - net užuolaidos kraštą ir žinoma krinta doh.gif be to, savaitgalį pradėjo rodyti ate thumbup.gif o dantukų mes dar nesulaukiam, bet sveikinam jų turinčius mirksiukas.gif
ksėna už ilgai lauktą dantuką drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
inrinke smagu, kad dar viena mamytė į mūsų būrį įsijungė ir dar su tiek vaikučių thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintariux.82: 16 birželio 2008 - 13:15
QUOTE(inrinke @ 2008 06 16, 12:52)

Sakykit, mamytes: kaip vaikstynese vaikuciai jauciasi? Ar jomis nesinaudojat? Kiek laiko leidziat jose lakstyti? g.gif

maniškiui vaikštynė labai patinka, varinėja po visą pirmą aukštą, kartais laai dideliu greičiu ax.gif

QUOTE(gintariux.82 @ 2008 06 16, 14:14)

agnita dėl tų haliucinacijų, tai tipo, kad labai siaubingai pradėjo bijoti žmonių, klykė bet ką pamatęs, nieko neprisileido, buvo labai įsitempęs doh.gif

nors gydytojus labai myliu ir gerbiu, bet čia jau kosmosas mastau.gif laugh.gif , nu gal, negali žinot, aš vaikystėje sunkia forma meningito sirgau, tai man niekaip nerito teperatūra ir buvo 41, jau žadėjo į šlapias paklodes sukti, tada sakė mama, kad kliedėjau, bet aš jau mokyklinė buvau.
Atsakyti
Na, maniskiams irgi vaikstyneje labai patinka thumbup.gif . Taip pat po visa auksta varineja lotuliukas.gif . Vyresne sese pirma , o maziukai ispaskos rolleyes.gif . Jeigu dar Dumo ding ding don isgirsta, tai visi trys sokti ima thumbup.gif .Skirtingu stiliumi mirksiukas.gif
Atsakyti