QUOTE(Crazy2007 @ 2008 07 16, 14:57)
Kokie jus saunuoliai. Mano tai dukryte truputi sliauziuoja ir bando ropoti, bet stovi tai tikrai netvirtai, apie vaiksciuojima nera net kalbos

.
Agurku, pomidoru, jogurto ir varskes irgi dar nevalgom. Skaiciau kad iki 10 menesiu negalima

. Gal as atsilikusi mama????
Musu pasiekimai tai tokie: valgom koses su dideliu noru, geriam mamos piena ir daugiau nieko (bandziau duoti arbatos, vandens, sulciu, tai spajauna), vartomes ir sedim kuo puikiausiai. Labai megsta ziureti "Teletabius". Idomiausias uzsiemimas vartyti zurnalus, ypac "Tavo vaikas". Sako tete, mama, Eeee (taip kviecia broli) ir kitus zodzius savo kalba.
Tu labai sauni mamyte - turi geriausio maisto savo maziui

Baltai pavydziu jusu artumo
O zurnalus mes irgi "paskaitom" - rizikuoju duoti tik tuos, kuriuos jau pati bunu perskaiciusi
Papildyta:
QUOTE(Fixa @ 2008 07 16, 16:37)
o kaip duodat, pvz obuolį, arba tą patį agurką? patys graužia ar paskutat šaukšteliu? aš tai vis bijau, kad atkandęs nepaspringtų
iduodu i rankyte isilgai perpjauto agurkelio ketvertuka, kur daugiau minkstimo ir vio...buna, kad ir atsikanda, tai volioja po burnyte, kol veliau isspjauna. Siaip tai be demesio tai nepalieku, tik mano akyse vyksta "procesas"