Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnuo

QUOTE(brita22 @ 2008 07 15, 22:57)
sveiki visi 4u.gif  4u.gif  4u.gif ,na kadangi vasara ,tai labai jau nera laiko prisesti prie komiuterio rolleyes.gif ,mes va tik siom dienom ismokom ropoti,pries tai tik sliauziojo smile.gif ,tai viskas jai tapo pasiekiama doh.gif,zaislai nerupi,o va buitiniai prietaisai tai labai,valgo taip pat su apetitu biggrin.gif ,rytoj isvaziuojam i pajuri cool.gif ,tai grisim tiesiai i 9 menesiuka,tai noreciau palinketi visiems sveikatytes 4u.gif ir sveiki prisijunge naujokai 4u.gif  iki pasimatymo kitam menesiuke,o mes lekiam atostogaut cool.gif

Linksmu jum atostogu vacation4.gif susitiksim 9menesiuke thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nataly007 @ 2008 07 14, 13:23)
Dar nestovi ir nevaiksto, bet mes niekur ir neskubam. Vaikstynes is principo neturim.

O mes stovim labai tvirtai ir vaikstom prilaikomi VIENA rankute. Taip, kad lygsvara gana tvirtai islaikom...taciau mes nesliauziojom ir neropojom. Kaip juokauja mano artimieji - zmogus gimes vaikscioti , o ne sliauzioti biggrin.gif
Valgom beveik viska gerai sutrynus (isskyrus bulviu tarkiu produktus) eina i trasa ir varske ir jogurtas ir ivairios mesos, darzoves, koses - grudines, darzovines, zodziu su maistu problemu nera.Turim viena dantuka, pakeliui matosi ir antrasis. Sios savaites skaniausiu maistu dedikuojamas -AGURKAS - nu jau taip skaniai griauzia, net permatomu patampa.
Atsakyti
Musiskis agurko net i rankas neima,uztat pomidora nuciulpia taip kad tik skurele lieka biggrin.gif beveik visus vaisius ir darzoves yra ragaves(dabar jau mociute svieziu atveza) viskas tiko tik nuo braskes ir zemuogiu baisiausiai isbere verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 07 16, 11:23)
O mes stovim labai tvirtai ir vaikstom prilaikomi VIENA rankute. Taip, kad lygsvara gana tvirtai islaikom...taciau mes nesliauziojom ir neropojom. Kaip juokauja mano artimieji - zmogus gimes vaikscioti , o ne sliauzioti biggrin.gif
Valgom beveik viska gerai sutrynus (isskyrus bulviu tarkiu produktus) eina i trasa ir varske ir jogurtas ir ivairios mesos, darzoves, koses - grudines, darzovines, zodziu su maistu problemu nera.Turim viena dantuka, pakeliui matosi ir antrasis. Sios savaites skaniausiu maistu dedikuojamas -AGURKAS - nu jau taip skaniai griauzia, net permatomu patampa.

Kokie jus saunuoliai. Mano tai dukryte truputi sliauziuoja ir bando ropoti, bet stovi tai tikrai netvirtai, apie vaiksciuojima nera net kalbos verysad.gif .
Agurku, pomidoru, jogurto ir varskes irgi dar nevalgom. Skaiciau kad iki 10 menesiu negalima g.gif . Gal as atsilikusi mama???? verysad.gif
Musu pasiekimai tai tokie: valgom koses su dideliu noru, geriam mamos piena ir daugiau nieko (bandziau duoti arbatos, vandens, sulciu, tai spajauna), vartomes ir sedim kuo puikiausiai. Labai megsta ziureti "Teletabius". Idomiausias uzsiemimas vartyti zurnalus, ypac "Tavo vaikas". Sako tete, mama, Eeee (taip kviecia broli) ir kitus zodzius savo kalba.
Atsakyti
QUOTE(Crazy2007 @ 2008 07 16, 14:57)
Agurku, pomidoru, jogurto ir varskes irgi dar nevalgom. Skaiciau kad iki 10 menesiu negalima g.gif . Gal as atsilikusi mama????

ir maniškis dar neragavęs mirksiukas.gif kažkaip labai neskubu niekur...

o kaip duodat, pvz obuolį, arba tą patį agurką? patys graužia ar paskutat šaukšteliu? aš tai vis bijau, kad atkandęs nepaspringtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2008 07 16, 17:37)
ir maniškis dar neragavęs mirksiukas.gif  kažkaip labai neskubu niekur...

o kaip duodat, pvz obuolį, arba tą patį agurką? patys graužia ar paskutat šaukšteliu? aš tai vis bijau, kad atkandęs nepaspringtų unsure.gif

Nulupu skura(nesvarbu kas obuolys,agurkas,kriause) supjaustau kad butu patogu jam paimti tokiais pailgais gabalais ir ciulpia,na aisku reikia pastoviai buti salia.Musiskis jai didesni gabala atkanda iskart su liezuveliu istumia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy2007 @ 2008 07 16, 14:57)
Kokie jus saunuoliai. Mano tai dukryte truputi sliauziuoja ir bando ropoti, bet stovi tai tikrai netvirtai, apie vaiksciuojima nera net kalbos verysad.gif .
Agurku, pomidoru, jogurto ir varskes irgi dar nevalgom. Skaiciau kad iki 10 menesiu negalima g.gif . Gal as atsilikusi mama???? verysad.gif
Musu pasiekimai tai tokie: valgom koses su dideliu noru, geriam mamos piena ir daugiau nieko (bandziau duoti arbatos, vandens, sulciu, tai spajauna), vartomes ir sedim kuo puikiausiai. Labai megsta ziureti "Teletabius". Idomiausias uzsiemimas vartyti zurnalus, ypac "Tavo vaikas". Sako tete, mama, Eeee (taip kviecia broli) ir kitus zodzius savo kalba.

Tu labai sauni mamyte - turi geriausio maisto savo maziui mirksiukas.gif Baltai pavydziu jusu artumo ax.gif
O zurnalus mes irgi "paskaitom" - rizikuoju duoti tik tuos, kuriuos jau pati bunu perskaiciusi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Fixa @ 2008 07 16, 16:37)

iduodu i rankyte isilgai perpjauto agurkelio ketvertuka, kur daugiau minkstimo ir vio...buna, kad ir atsikanda, tai volioja po burnyte, kol veliau isspjauna. Siaip tai be demesio tai nepalieku, tik mano akyse vyksta "procesas"
Atsakyti
[quote=Paukšte,2008 07 14, 11:01]
Bet vistiek keliasi kas valandą, kas dvi... O kartais kas pusvalandį... doh.gif
[/quote]

kaip girdeta doh.gif mes su tokiu eklimusi kariavom, dabar keliasi 2 kartus unsure.gif
[quote=Perlute,2008 07 15, 11:59]
[quote=Fixa,2008 07 15, 13:24]

Musiskis atsisako grudu kosiu doh.gif tik darzivienes su mesa valgo noriai ir visokias varskytes tik duok.Mato ka brolis skanauja ir jam reikia tai tada koses net nesiulyk doh.gif
[/quote]
pas mus ta pati situacija, grudiniu pradejo atsisakineti kosiu, o jei kas salia valgo tai leliukiska maista galima padeti i sona doh.gif

maniskis sveria 12 kg ir yra 75 cm greitai sliauzioja, pats jau atsistoja ir atsiseda, su vaikstyne keliauja po savo valdas, ka tik baigiua maitinti MP pradejo gerti misinuka... beje bando atsistojes ant keturiu linguoti i muzika biggrin.gif
Atsakyti
maniskis sveria 12 kg ir yra 75 cm greitai sliauzioja, pats jau atsistoja ir atsiseda, su vaikstyne keliauja po savo valdas, ka tik baigiua maitinti MP pradejo gerti misinuka... beje bando atsistojes ant keturiu linguoti i muzika biggrin.gif
[/quote]

Ogo koks didzkis thumbup.gif musu tai mazuliukas toks,bet vikrus bigsmile.gif Ar jau reaguoja i svetimus zmones?musiskis tai apziuryneja,nesisypso bet kuriam,reikia pelnyti jo palankuma biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif senokai jau cia lankiausi,tai ziuriu jau tiek maziukai jusu visko ismoke bigsmile.gif ,na bet ir mano mazoji jau patobulejo wub.gif :puikiai ropoja,isikibus i ka nors atsistoja,sedi ir atsiseda pati jau nuo 6men,po truputi keliauja aplink teveliu lova atsistojus,turim viena mazyti perliuka apacioj,kitas irgi jau matosi bet dar neislindes,sako tete,mamam,dadada ir dar visokiu zodeliu ir butinai gaaarsiai,jau ragauja ivairu maista,tik viskas turi buti labai smulku,nes tik pajaucia stambesni gabaliuka tuoj pradeda ziaugcioti ir ispjauna rolleyes.gif ,beje mes jau po krikstynu,dabar dukryte turi ir sventa varduka Karina-Aureja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2008 07 18, 17:33)
Sveikos mirksiukas.gif senokai jau cia lankiausi,tai ziuriu jau tiek maziukai jusu visko ismoke bigsmile.gif ,na bet ir mano mazoji jau patobulejo wub.gif :puikiai ropoja,isikibus i ka nors atsistoja,sedi ir atsiseda pati jau nuo 6men,po truputi keliauja aplink teveliu lova atsistojus,turim viena mazyti perliuka apacioj,kitas irgi jau matosi bet dar neislindes,sako tete,mamam,dadada ir dar visokiu zodeliu ir butinai gaaarsiai,jau ragauja ivairu maista,tik viskas turi buti labai smulku,nes tik pajaucia stambesni gabaliuka tuoj pradeda ziaugcioti ir ispjauna rolleyes.gif ,beje mes jau po krikstynu,dabar dukryte turi ir sventa varduka Karina-Aureja wub.gif

Kaop jums gerai smile.gif mes dar nekrikstijom vaikuciu verysad.gif p tai norisi,vis ieskom krikstatevie bet ko nenorim,reikia kad turetu supratima ir butu artimi zmones.
Musiskiui kaip pasipyle dantukai-vienas po kito thumbup.gif jau 5 sia savaite lenda thumbup.gif
Atsakyti
SVEIKAS 8 MENESIUK!na musu mazoji taip pat daug ka moka.pvz pati sedi nuo 6men.pradejo sliauzti atsigulusi ant pilvo(sliauzia kaip vezys atbula).su vaikstyne jau galima sakyti begioja is kambario i kambary.bando eiti prilaikoma mano rankyciu.pati dar neatsistoja bet labai nori,bando isikibusi i lovytes krastus,bet uzpakaliuko taip ir nepakelia verysad.gif verysad.gif valgom visas kosytes.labiau patinka visai sutrintos,bet po truputi pratinames valgyti tas kurios su gabaleliais,juk turim 2dantis mirksiukas.gif pagal muzika atsistojus ant keturiu linguoja i takta.o jei sedi tai butinai pajudins galvyte i sonus.ismoko pritariamai linkteleti galva jei klausi ar ji gera mergaite ir t.t thumbup.gif saukia mama ir tete ir manau kad tai daro jau suprasdama o ne atsitiktinai.kai tik mane pasaukia as atsakau ka?ir tada mano mazyles akys nusvinta o veide pasirodo graziausia sypsena ir ima tausketi savo kalba lyg kanors pasakodama smile.gif mes taip pat jau ruosiames krikstynoms kurios bus kita men.kadangi mes gyvenam siaures airijoje tai grizus turesim labai daug reikalu kol viska susiruosim.gerai kad jau baznycia uzsakyta thumbup.gif tai krikstamotes nuopelnas nors pati ir cia gyvena.
sekmes jums mazyliai ir mamytes thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti