Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada vaikas išmiega visą naktį?

Manau, kad atpratint keltis nakti neimanoma - nu kaip tu pareguliuosi vaika? Atpras pats, su laiku. Mano mazylei tuoj jau bus metukai, jau vis dazniau ji ismiega neprabudus visa nakti.... Bet manau, kad dar ilgokai bus visokiu prabudimu.
Atsakyti
Mano pirmas berniukas visa nakti ismiegodavo kazkur nuo 2 m. 4u.gif Antrasis dabar 1.2 metu, tai dar prabunda nakti, ir ne viena karteli doh.gif
Atsakyti
schmoll.gif maniske jau beveik 10 men. bet nakti keliames kas trys valandos valgyti, reikalauja pienuko.... arbatele spjauna lauk, apie vandeni net nera ko kalbeti... o ir seip nakti budinejasi apie koki 10 kartu, tai nusispardo, tai zinduko iesko, tai nesuprasi kas darosi... Vienu zodziu neisimiegu niekaip... ir vis laukiu laukiu tos dienos kada pagaliau ismiegos visa nakti doh.gif
Atsakyti
as tai kolkas labai dziaugiuosi kad mano penkiu menesiu lelius ismiega visa nakti buna prabundam viena karta bet ir tai ne visada ir taip yra nuo 2 menesiu biggrin.gif
Atsakyti
nuo trijų mėnesių pradėjo naktim miegot. nežinau kaip ilgai tas gėris tęsis biggrin.gif . dabar jai 5 mėn. beveik ax.gif išmiega maždaug nuo 22 iki 6-7 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita112 @ 2007 09 20, 13:10)
schmoll.gif maniske jau beveik 10 men. bet nakti keliames kas trys valandos valgyti, reikalauja pienuko.... arbatele spjauna lauk, apie vandeni net nera ko kalbeti... o ir seip nakti budinejasi apie koki 10 kartu, tai nusispardo, tai zinduko iesko, tai nesuprasi kas darosi... Vienu zodziu neisimiegu niekaip... ir vis laukiu laukiu tos dienos kada pagaliau ismiegos visa nakti doh.gif

suprantu tave... mano mazajai 8 men. ir nuo gimimo dar nebuvo nei vienos nakties kad ji neprasibustu bent 3 kart, o dabar nuo 6 men. keliasi nuo 5 - 10 kart, pazinda ir vel miega, gydytojai sako sveika mergina, bedu nera , gal kad dantukai jau virsutiniai kalas, zodziu turi isaugti, tai mes to ir laukiam... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita112 @ 2007 09 20, 13:10)

mano pupai ir beveik 10 ta pati situacija su miegeliu ir pienelio reikalavimu iki 6mwn visai nakti nesikeldavo o dabar istisai kai dantukai dykt pradejo,gal ir tas dasideda.laukiu ir as tos dienos drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(agnerici @ 2007 09 22, 22:49)
mano pupai ir beveik 10 ta pati situacija su miegeliu ir pienelio reikalavimu iki 6mwn visai nakti nesikeldavo o dabar istisai kai dantukai dykt pradejo,gal ir tas dasideda.laukiu ir as tos dienos drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

beje ir svoriai mazyliu panasus dziugu kad vienos mes tokios storuliukes lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mažylei greit metai,tai kuo toliau tuo prasčiau.Jei būdama naujagymis keldavosi kas 2-3val.,tai dabar išvis kas valandą. doh.gif Žinau,kad ateis kada nors šventė ir į mano kiemą biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukrytė išmiega visą naktį,žinoma būna išimčių,bet gana retai thumbup.gif
Atsakyti
AS NE ISIVAIZDUOJU KAP PAS KITU VAIKAI ISMIEGA VISA NAKTI g.gif MANO SUNELIS NAKTI KELISI KELIS KARTUS.. doh.gif AS TIK SVAJOJU KAD JIS MIEGOTU VISA NAKTI.. BET DEJA... doh.gif O VERESNIOJI DUKRA PRADEJO MIEGOTII VISA NAKTI TIK NUO 1 METU blush2.gif
Atsakyti
sveiki nuo keliu mėnesių, turėtu išmiegoti kūdikis visa mėnesį? g.gif
Atsakyti
mano dukrytė išmiega nuo21 val.vakaro iki 7 val. ryto jau nuo 5 mėnesio biggrin.gif
Atsakyti