Mano Turtuke ismiega visa nakti nuo 4men.kada pradejau primaitinti.Tik kad velai gulames 23-24h.ir ismiega iki 9ryto.
esam 2 menesiuku ir isvis nesikeliam nakti

Mano aukseliui 4 men, bet as tik galiu pasvajoti apie ismiegojima visa nakti
Mes uzmiegam kazkur 22 val, po to keliames apie 3, 6 ...

maniskis 4men. tai nuo 23h iki 6-8h rto ismiega

jau miega visa nakti

Mano zuikiukas nuo 1 menesio kazkur ismiegodavo visa nakti, bet 3.5 men man baigesi MP ir pradejom valgyti misinuka, nuo to laiko prasidejo naktiniai valgymai
visada keldavosi viena karta pavalgyti, neseniai patarima gavau, vietoj misinio duoti tik soskyte, tipo pasikankinsiu kelias paras ir nebesikels daugiau, tai taip kenciau pora savaiciu, po to nutariau toliau duoti vaikui valgyti nakti, maniau vel sugris prie vieno naktinio valgymo, bet kur tau db keliasi minimum 3 kart, kai soskyte iskrenta, ar atsiseda per miegus, zodziu vargelis kuotoliau tuo didesnis, nors jau 8.5men, nzn kada pati galesiu pailseti - sakes!

QUOTE(AIRRA @ 2005 04 28, 22:40)
Maniškei beveik 9mėn.nakčiai miegoti eina apie 19val.,bet prabudinėja kas 15-20min.kol apie 22val.galų gale įminga stipriau.Bet miegodama vis išropoja ant kaldros (nors tvirtai pririšu kaldrą,bet niekas nepadeda),tada sušąla,pradeda pukšėti,stenėti.Atsikelių,sukišu atgal-ramu kokiom 45min.Paskui vėl tas pats..Dar dažnai pameta soskę,vėl pukšėdama ieško.Valgydavo kažkur kas 3val.,jau kelias naktis retinam..Ryte keliasi apie 6-6,30val.Taip kad naktys pas mane beveik be miego,nes nespėju užmigti ir vėl keltis reikia

kai toks atvejis, kad nusispardo, gal sakau gerai tada į vokelį nakčiai migdyti

QUOTE(Nidi @ 2005 04 28, 23:31)
Mano sūnus visą naktį pradėjo miegot 2 mėnsių (nuo 24.00 iki 6-7 ryto). Tas laikas po truputį ilgėjo ir dabar miega iki 10.30 ryto
Pabunda kartais papusryčiaut kokią 7-9 ir parpia toliau (dabar jam metai).

Na, kai mišinuku maitinu, dieną pamiega po 4,5- 5 val. naktį irgi pradėjo jau išmiegot 4,5-5 val. Bet kaip jūs tą laiką atitaikot?

QUOTE(mamuks! @ 2005 05 01, 23:20)
o mes nuo triju menesiuku
, bet as siek tiek pasidarbavau situo klausimu
. Svorio priaugdavo gerai, tai as nakti kai atsibusdavo neduodavau valgyt, o pamyluodavau, pasupdavau ir taip per tris keturias naktis atprato 

pakolkas mano princese is miega visa nakti
nuo 1men

manasis nuo 2mėnesio išmiega visą naktį
labas mamytes.pris du menesius sulaukiau 3 sunaus.tikiuosi geru patarimu nes daug naujienu siam fronte.