QUOTE(gebene @ 2011 02 03, 20:21)
Jau kuo kuo, bet Lietuvos sistema ne tik kad nesizavet reikia, bet bjauretis ir stengtis pakeist - baisu kas darosi
Kiek teko ir tenka susidurti su gydytojais LT, tai tik teigiami atsiliepimai iš mano pusės jų atžvilgiu. Nežinau, gal tiesiog man ir mano šeimai taip sekasi, bet tikrai esu labai patenkinta tais gydytojais, su kuriais teko/tenka bendrauti LT. Ir, beje, be kažkokių kyšių pas mus tas bendravimas vyksta. O šiaip jau, tai idealu nėra niekur
QUOTE(Fedes @ 2011 02 04, 08:44)
nelyginu lietuvos sistemos ir uk. ir nerašau vien prisiskaičius SM. tiesiog turiu tikrai ne vieną draugą, ir ne iš išeivių kurie nusivylę viskuo ir keikia viską, o tikrų britų,arba jau ne vieną dešimtį metų ten gyvenančių imigrantų, pati dirbu tokioj srity, kur susiduriu su tokiais dalykais. ir būtent UK yra šalis kur man daug teko sužinot apie jų gydytojus. taigi, nėra ką idealizuoti, tik tiek norėjau pasakyti. ir tikrai, tos ilgos eilės, kurias minėjot, ir sunkumas patekti pas gydytoją ir yra pagrindinė problema.o dar sorry, bet tikrai jūs nežinot, ką gyd veikia savo darbo metu. ir kodėl pas juos už durų tokios eilės.
Vat ir aš iš savo pažįstamų/draugų, gyvenančių UK, girdžiu blogus atsiliepimus apie UK mediciną. Baisisi jie, ypač kai reikia sergantį vaiką gydyti.