Įkraunama...
Įkraunama...

tiems, kurie nori daugiau zinoti apie skiepus

O as galiu irgi atsiusti straipsniuka PDF formata apie skiepu zala ir pavoju, i kuri stumiame savo mylimus vaikus, linkedami jiems gero ir sveikatos blink.gif blink.gif blink.gif
RASYKITE I AZ ax.gif
Atsakyti
Ir cia idedu aktualia informacija tiems kas domisi skiepais ir nori zinoti daugiau

http://www.kmu.lt/av...php?str_id=1962
Atsakyti

Formaldehidas - fiziologinis metabolitas (rusu k.)
http://forums.rusmed...amp;postcount=1


taip pat knyga apie skiepu + ir -
http://www.dovaccinescausethat.com/

informacija apie imunizacija (daug idomiu nuorodu)
http://www.immunizationinfo.org

http://www.vaccinesafety.edu/
Atsakyti
http://www.novonews....via/015344.html
O Latvijoj jau difterijos epidemija

ir dar Nerimą kelia tai, jog šių metų gegužės mėnesį buvo stebėtas difterijos protrūkis Norvegijoje, kai trijų asmenų šeima, praėjus savaitei po kelionės į Latviją, susirgo difterija. Tuo pačiu laikotarpiu Jungtinėje Karalystėje buvo užregistruotas vienas difterijos mirties atvejis. Epidemiologinio tyrimo metu išaiškėjo, jog visi šie asmenys nebuvo skiepyti nuo difterijos.Lietuva, kaip ir kitos Rytų Europos šalys, vertinama kaip difterijos didelės rizikos šalis. Latvijoje iki šiol sergamumas šia infekcija didžiausias visame Europos regione. Visose Rytų Europos šalyse sergamumas difterija pasižymi tais pačiais epidemiologiniais dėsningumais: didelis sergamumas miestuose, dauguma sergančiųjų neskiepyti suaugę 30–50 metų amžiaus žmonės, vyrauja sunkios ligos formos, didelis letališkumas, pavėluota diagnostika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rituska: 09 liepos 2008 - 08:32
QUOTE(Rituska @ 2008 07 09, 09:31)
dauguma sergančiųjų neskiepyti suaugę 30–50 metų amžiaus žmonės, vyrauja sunkios ligos formos, didelis letališkumas, pavėluota diagnostika.[/url]

Aš tik nesuprantu iš kur Latvijoje atsirado tiek daug neskiepytų žmonių 30 - 50 metų, juk sovietiniais laikais visus iš eilės skiepijo net tėvų neatsiklausdami darželiuose ir mokyklose?
Atsakyti
QUOTE(Rituska @ 2008 06 16, 15:03)
homeopatija pigus?
kur? parodikite man pigu homeopata Klaipėdoje  ir as pas ji nueisiu

Labukas 4u.gif
Įsiterpsiu ir aš...konsultacija gal ir brangoka,bet vaistai pigūs.Neprirašo antibiotikų,po kurių dažniausiai sergama ir sergama.Taip ir susideda viskas.Mūsų gydytoja,tai tradicinė homeopate,tai daugiau viską liepia patiems rinkti žoles visokias,daromės giras.Neskiria lengva ranka vaistų.Kad ir homeopatinių,analizuoja visą gyvenimo būdą 4u.gif .Apie tradicinę medicina niekada nieko blogo nesako,nes kartais,tik ji gali padėti..............
Atsakyti
Una Li, su difterija reikalongos revakcinacijos, kas 10 metu, o ju niekas nedaro, todel epidemijo metu dazniausia nukencia suaugusieji

*GREISI*, buvau as homeopatinej vaistinej -nepasirode pigus vaistai.
o kiek priemimas kainuoja?
dar reikalas tame , kad homeopatai dazniausiai buna pries skiepus, bet siulo nozodus.
Nozodu vadinami ruošiniai, paimti iš sergančių organizmų, produktų, išskyrų, žuvusių mikroorganizmų, žmogaus bei gyvūnų patologiškai pakitusių organų, kraujo, kraujo serumo.

kas kontroliuoja sauguma situ nozodu? as pasitikiu skiepu kuris praeina simta klinikiniu testu ir turi kazkokia saugojimo instrukcija, o cia?
Atsakyti
QUOTE(Rituska @ 2008 07 09, 05:04)
as pasitikiu skiepu kuris praeina simta klinikiniu testu ir turi kazkokia saugojimo instrukcija, o cia?


Sakai praeina šimtą klinikinių testų? g.gif Gal praeina, o gal tik turėtų praeiti ax.gif. Be to, testai testams nelygūs.
Atsakyti

smile.gif smile.gif skamba kaip kazkokia buddistu patarle smile.gif

konkreciau ?
Atsakyti
QUOTE(Rituska @ 2008 07 09, 11:04)
smile.gif  smile.gif skamba kaip kazkokia buddistu patarle smile.gif

konkreciau ?


Budistų patarlė lotuliukas.gif. Konkrečiau nebus, nes neturiu laiko irgi noro leistis į detalias diskusijas smile.gif. Tiesiog Gyvenimas dažnai įrodo, jog nėra viskas taip testuojama/tikrinama, kaip teigia gamintojai ir platintojai smile.gif. Ir ne tik vakcinų. Nes gamintojams ir platintojams populiacijos sveikata, saugumas beigi gerovė yra tikrai ne pirmoj vietoj - visiems kur kas įdomiau užsikalti kiek įmanoma daugiau šlamančių smile.gif.
Atsakyti
pinigu faktorius taip pat svarbus kaip ir zmogiskasis. buna atveju kai padaroma ne taip kaip turetu pergyventi galima pastoviai: ar maista kuri valagau tinkamai paruose, ar viska padare del saugumo, kas kontroliuoja, ar pasitikiu, ar jie negalvoja tik apie tai kad uzkalti babkiu, cia vel galima prisiminti samosklo teorija isnaikinti zmonija ir kita gyvulija, ir numirt is bado..bet ne apie tai kalba.
as kalbu konkreciai ir lyginu : nozodus ir skiepus. kodel skiepas zalingas or nozodas kuris padarytas sakykim is sergancio karkalu, bet praskestas iki tam tikro lygio yra saugus? kas kontroliuoja homeopatiniu nozodu sauguma? nes tai yra tai ka siulo homepatai vietoj skiepu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rituska: 10 liepos 2008 - 08:59
QUOTE(Rituska @ 2008 07 09, 10:31)
pavėluota diagnostika.[/url]


Todėl, kad daktarai galvoja, kad skiepai ''išgelbėjo pasaulį'' ir nebemoka diagnozuoti teisingai šios ligos doh.gif
Atsakyti