Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(viktory @ 2008 05 04, 22:49)
[na tie su sage super.. aš ir tokiu norių.... gal galima sužinoti kur tokių yra pirkti?  verysad.gif

Na, šiuos batelius aš nusižiūrėjus "e-bay", todėl tikrai neaišku ar tie dirželiai nespaudžia, ar kulnas neperaukštas ir t.t. Nors man jie labai gražūs, bet dvejoju, nes jeigu nusipirksiu, o netiks? Kaina - apie 230 lt.
Atsakyti
namanau verta surizikuoti smile.gif as pati siunciuos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosena: 07 gegužės 2008 - 09:16
spyglyte o koks tavo dydis? na manau verta rizikuoti nes jau čia Lietuvoje tai nebežinau į kurią parduotuvę eiti kad ką tinkančio ir patinkančio surasčiau tai dienai. biggrin.gif
Atsakyti
Mano dydis tipiškas 37. Na, tai pasirinkimo yra (kaip dydžių), na bet tokių batų, kurie man tikrai dailūs, tai nedaug ax.gif
Atsakyti
[na tai sekmės užsisakant... tikiuosi viskas pavyks ir nesklandumų nebus... smile.gif
Atsakyti
labai graziu nuotraukyciu cia batuku prisiziurejau, o kazin kur tokiu rasti pirkti? rolleyes.gif
Atsakyti
na aš ir dar šiandien palaksčiau po akropoly bet nieko gero neradau... biggrin.gif
Atsakyti
kaip jums tokie batukai... tie juodi gali būti balti...
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 08, 13:42)

Labai faini tie juodi, kur gaut? na tik aišku baltų reikia.

O kiek maždaug skiriate pinigų bateliams vestuviniams? kai pagalvoji tai jie tik 1 kartui..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lars: 08 gegužės 2008 - 12:48
www.skelbiu.lt yra.. reikia užsisakinėti iš jav, ir kainos ten nėra.. kai sužinosiu pasakysiu kaip ten viskas.
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 05 08, 13:42)

man balti grazesni thumbup.gif
Atsakyti
man ir antri patinka labiau...
Atsakyti