As nebelaukiau kada suknele turesiu,tai uzsimoviau kojines ir paziurejau kaip su jomis basutes atrodo. O paskui plikom kojytem dar pabandziau,nufotkinau,kad galeciau ivertinti po to. Tai mano nuomone jei nepasikeis-eisiu su kojinem. jos 10denu,tokios truputi baltesnes nei kuno spalvos ir is tolo netgi nelabai matosi kad su kojinem. Kojos zymiai graziau atrodo su jomis,nei be ju... Kazkaip sventiskiau atrodo ir pacios basutes prie tu kojinyciu:ax: Tiesa,mano suknele irgi ilga

Nuo 05.13d visa savaite visose Step Top parduotuvese 30% batams

QUOTE(gotte @ 2008 05 12, 12:50)
Raimutia, nuostabios vestuvines basutes
Man labai patiko.
Imetu dar karta nuoroda i mano bateliu foto:
http://public.fotki....kai/batai2.html
Bet as dar zadu ziuretis, jeigu iki vestuviu uztiksiu kokius batelius, nuo kuriu nualpti galima, tikrai pirksiu ir nesuksiu sau galvos. Cia buvo siaip - ekstrinis variantas. Nes rupesciu ir kitu milijardas, ne vien batai
O be to ir vilti praradau, kad iki vestuviu dar kazka tokio nematyto atves i musu parduotuves.
Pati dabar svarstau, ka su kojinemis daryti, nes priekiai batu tai su prakirpimais. Kazkaip manau vis tiek tu kojiniu reikia
Ka jus manote?
Toms, kurios basutes turi, tokias jau grynas basutes, patariu be kojiniu eiti. Cia mano tokia nuomone....
Papildyta:
Tiesa, pamirsau prirasyti, kad mano vestuvine suknele bus ilga, iki pat zemes.

Imetu dar karta nuoroda i mano bateliu foto:
http://public.fotki....kai/batai2.html
Bet as dar zadu ziuretis, jeigu iki vestuviu uztiksiu kokius batelius, nuo kuriu nualpti galima, tikrai pirksiu ir nesuksiu sau galvos. Cia buvo siaip - ekstrinis variantas. Nes rupesciu ir kitu milijardas, ne vien batai

Pati dabar svarstau, ka su kojinemis daryti, nes priekiai batu tai su prakirpimais. Kazkaip manau vis tiek tu kojiniu reikia

Toms, kurios basutes turi, tokias jau grynas basutes, patariu be kojiniu eiti. Cia mano tokia nuomone....

Papildyta:
Tiesa, pamirsau prirasyti, kad mano vestuvine suknele bus ilga, iki pat zemes.
Sveikute, jei nepaslaptis, kur pirkai batelius ? nes labai patogus atrodo

QUOTE(colliuke_ @ 2008 05 12, 18:07)
Sveikute, jei nepaslaptis, kur pirkai batelius ? nes labai patogus atrodo
ir ne tik patogus bet labai simpatiski, paprastuciai tokie 

Laba, aciu uz komplimenta

Batelius pirkau VIVA batuose, Vilniuje, MADOJE, jei neklystu

QUOTE(Raimutia @ 2008 05 12, 15:37)
As nebelaukiau kada suknele turesiu,tai uzsimoviau kojines ir paziurejau kaip su jomis basutes atrodo. O paskui plikom kojytem dar pabandziau,nufotkinau,kad galeciau ivertinti po to. Tai mano nuomone jei nepasikeis-eisiu su kojinem. jos 10denu,tokios truputi baltesnes nei kuno spalvos ir is tolo netgi nelabai matosi kad su kojinem. Kojos zymiai graziau atrodo su jomis,nei be ju... Kazkaip sventiskiau atrodo ir pacios basutes prie tu kojinyciu:ax: Tiesa,mano suknele irgi ilga 

Raimutia, tai tavo pasirinkimas, pati pamatei, kaip graziau. Sveikinu

Kazkaip ir as galvoju, kad be kojiniu ne kaip jausiuosi. Tiesiog graziau atrodys, batai nauji gal taip nenutrins, o be to ir keliaraistis ant plikos kojos man nei sis nei tas atrodo

QUOTE(Ssmilte @ 2008 05 13, 00:12)
tai vat man irgi nepatinka kai matosi tos pedkelnes priekyje basuciu

QUOTE(Raimutia @ 2008 05 13, 09:26)
tai vat man irgi nepatinka kai matosi tos pedkelnes priekyje basuciu
bet kai as uzsimoviau tas kojinytes ir basutes uzsidejau,kazkaip tie pirstukai taip aptempti tu kojiniu,kad net nesimato kad kazka uzsimoviau
matyt todel,kad labai plonos jos,tik 10 denu...
ir spalvyte tokia liux tinkanti prie koju ir prie basuciu,nemoku paaiskint 

O pas tave kojines kokios spalvos?

aš ir taip darysiu, labai plonas pėdkelnes nes man kažkaip plikos kojos nelabai prie tokios prabangios suknelės...

vajej,kad nezinau kaip pavadint ta spalva... kapucino gal,ar tai balintos smarkiai kavos...
zodziu nzn..
grysiu is darbo ir paziuresiu,gal bus ant pakuotes parasyta
Mano suknele irgi tokia prabangi gal atrodo,todel ir tos kojinytes prie basuciu visai tinka

Mano suknele irgi tokia prabangi gal atrodo,todel ir tos kojinytes prie basuciu visai tinka

na jei jau taip visaj gerai su plonom pedkelnem desiuos ir as turbut, tik pirma paciai reiks pasiziurek kaip atrodo, nes juk vestuviniai bateliai bus nauji, o nauji dazniausiai laaabai nugriauzia kojytes... tik jei beda, kad pedkelnes prie basuciu daznai plysta, nu bent jau man taip pasitaiko. reiktu kokia pora atsarginiu turet

QUOTE(Raimutia @ 2008 05 13, 15:12)
vajej,kad nezinau kaip pavadint ta spalva... kapucino gal,ar tai balintos smarkiai kavos...
zodziu nzn..
grysiu is darbo ir paziuresiu,gal bus ant pakuotes parasyta

As svarsciau irgi apie ne baltos spalvos kojines