Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

As nebelaukiau kada suknele turesiu,tai uzsimoviau kojines ir paziurejau kaip su jomis basutes atrodo. O paskui plikom kojytem dar pabandziau,nufotkinau,kad galeciau ivertinti po to. Tai mano nuomone jei nepasikeis-eisiu su kojinem. jos 10denu,tokios truputi baltesnes nei kuno spalvos ir is tolo netgi nelabai matosi kad su kojinem. Kojos zymiai graziau atrodo su jomis,nei be ju... Kazkaip sventiskiau atrodo ir pacios basutes prie tu kojinyciu:ax: Tiesa,mano suknele irgi ilga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimutia: 12 gegužės 2008 - 14:40
Nuo 05.13d visa savaite visose Step Top parduotuvese 30% batams bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2008 05 12, 12:50)
Raimutia, nuostabios vestuvines basutes drinks_cheers.gif  thumbup.gif  Man labai patiko.

Imetu dar karta nuoroda i mano bateliu foto:
http://public.fotki....kai/batai2.html

Bet as dar zadu ziuretis, jeigu iki vestuviu uztiksiu kokius batelius, nuo kuriu nualpti galima, tikrai pirksiu ir nesuksiu sau galvos. Cia buvo siaip - ekstrinis variantas. Nes rupesciu ir kitu milijardas, ne vien batai  doh.gif O be to ir vilti praradau, kad iki vestuviu dar kazka tokio nematyto atves i musu parduotuves.

Pati dabar svarstau, ka su kojinemis daryti, nes priekiai batu tai su prakirpimais. Kazkaip manau vis tiek tu kojiniu reikia  g.gif  blink.gif  Ka jus manote?

Toms, kurios basutes turi, tokias jau grynas basutes, patariu be kojiniu eiti. Cia mano tokia nuomone....  g.gif
Papildyta:
Tiesa, pamirsau prirasyti, kad mano vestuvine suknele bus ilga, iki pat zemes.

Sveikute, jei nepaslaptis, kur pirkai batelius ? nes labai patogus atrodo blush2.gif smile.gif ir ne tik patogus bet labai simpatiski, paprastuciai tokie smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo colliuke_: 12 gegužės 2008 - 17:08
QUOTE(colliuke_ @ 2008 05 12, 18:07)
Sveikute, jei nepaslaptis, kur pirkai batelius ?  nes labai patogus atrodo  blush2.gif  smile.gif ir ne tik patogus bet labai simpatiski, paprastuciai tokie smile.gif

Laba, aciu uz komplimenta 4u.gif

Batelius pirkau VIVA batuose, Vilniuje, MADOJE, jei neklystu g.gif Jie labai nebrangus, bet palyginus patogus. be to mano suknele puosni pakankamai, papuosalai, dar sukuosena, makiazas... nenoriu as ten super shikarnai atrodyti. Bateliu kaip tik paprastu iekojau. Be to ju is po sukneles nelabai ir matysis mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2008 05 12, 15:37)
As nebelaukiau kada suknele turesiu,tai uzsimoviau kojines ir paziurejau kaip su jomis basutes atrodo. O paskui plikom kojytem dar pabandziau,nufotkinau,kad galeciau ivertinti po to. Tai mano nuomone jei nepasikeis-eisiu su kojinem. jos 10denu,tokios truputi baltesnes nei kuno spalvos ir is tolo netgi nelabai matosi kad su kojinem. Kojos zymiai graziau atrodo su jomis,nei be ju... Kazkaip sventiskiau atrodo ir pacios basutes prie tu kojinyciu:ax: Tiesa,mano suknele irgi ilga smile.gif

Raimutia, tai tavo pasirinkimas, pati pamatei, kaip graziau. Sveikinu 4u.gif

Kazkaip ir as galvoju, kad be kojiniu ne kaip jausiuosi. Tiesiog graziau atrodys, batai nauji gal taip nenutrins, o be to ir keliaraistis ant plikos kojos man nei sis nei tas atrodo blink.gif
Atsakyti
bet koks vaizdelis kaip pedkelnes per batuku prieki matosi? nesipjauna jums ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ssmilte @ 2008 05 13, 00:12)
bet koks vaizdelis kaip pedkelnes per batuku prieki matosi? nesipjauna jums ? g.gif

tai vat man irgi nepatinka kai matosi tos pedkelnes priekyje basuciu g.gif bet kai as uzsimoviau tas kojinytes ir basutes uzsidejau,kazkaip tie pirstukai taip aptempti tu kojiniu,kad net nesimato kad kazka uzsimoviau biggrin.gif matyt todel,kad labai plonos jos,tik 10 denu... bigsmile.gif ir spalvyte tokia liux tinkanti prie koju ir prie basuciu,nemoku paaiskint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2008 05 13, 09:26)
tai vat man irgi nepatinka kai matosi tos pedkelnes priekyje basuciu g.gif  bet kai as uzsimoviau tas kojinytes ir basutes uzsidejau,kazkaip tie pirstukai taip aptempti tu kojiniu,kad net nesimato kad kazka uzsimoviau biggrin.gif  matyt todel,kad labai plonos jos,tik 10 denu... bigsmile.gif  ir spalvyte tokia liux tinkanti prie koju ir prie basuciu,nemoku paaiskint ax.gif

O pas tave kojines kokios spalvos? 4u.gif Ar jos vientisos ar tinklines? ax.gif
Atsakyti
aš ir taip darysiu, labai plonas pėdkelnes nes man kažkaip plikos kojos nelabai prie tokios prabangios suknelės... biggrin.gif
Atsakyti
vajej,kad nezinau kaip pavadint ta spalva... kapucino gal,ar tai balintos smarkiai kavos... lotuliukas.gif zodziu nzn.. ax.gif grysiu is darbo ir paziuresiu,gal bus ant pakuotes parasyta g.gif
Mano suknele irgi tokia prabangi gal atrodo,todel ir tos kojinytes prie basuciu visai tinka bigsmile.gif
Atsakyti
na jei jau taip visaj gerai su plonom pedkelnem desiuos ir as turbut, tik pirma paciai reiks pasiziurek kaip atrodo, nes juk vestuviniai bateliai bus nauji, o nauji dazniausiai laaabai nugriauzia kojytes... tik jei beda, kad pedkelnes prie basuciu daznai plysta, nu bent jau man taip pasitaiko. reiktu kokia pora atsarginiu turet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2008 05 13, 15:12)
vajej,kad nezinau kaip pavadint ta spalva... kapucino gal,ar tai balintos smarkiai kavos... lotuliukas.gif  zodziu nzn.. ax.gif grysiu is darbo ir paziuresiu,gal bus ant pakuotes parasyta g.gif
Mano suknele irgi tokia prabangi gal atrodo,todel ir tos kojinytes prie basuciu visai tinka bigsmile.gif

As svarsciau irgi apie ne baltos spalvos kojines bigsmile.gif , bet nepatiko tai, kad nerinukas labai matosi kitos spalvos ir man negrazu g.gif (as kalbu apie priklijuojamas) Nes gal kokioj foto reiks pasikelt aukstyn sijona lotuliukas.gif ir matysis pvz kazkoks uzdazytas nerinys schmoll.gif Mano puske prie 2m tekejo ir dejosi tinklines pilksvos spalvos (tikras pav gal ir kitaip vadinasi) nu man asmeniskai taip baisiai atrode!!! schmoll.gif . Is pradziu net pagalvojau, nieko sau, vestuvems galejo ir naujas kojines nusipirkti blush2.gif Vaizdelis ne koks 4u.gif
Atsakyti