Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(Ryto rasa @ 2008 06 05, 18:23)
Sveikos, o as siandien irgi nusipirkau batukus.. Ikeliu pasirodyt. Visai ne tokiu norejau, bet kad neradau niekur Lt ax.gif  Tai dabar galvoju, ar jais dziaugiuosi, ar teks nauju ieskoti. Gaila tik, kad tiek pinigu kainavo  blush2.gif
user posted image

Man irgi labai grazus tavo batukai, nepergyvenk taip... Siaip is tikruju LT labai sunku grazius vestuvinius batelius rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 06 06, 12:42)
gal auksinius kaip princesės... biggrin.gif

kokios grazutes 4u.gif
Atsakyti
Kaip jums tokie bateliai? Niekaip neapsisprendziu kokius pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliuxxx @ 2008 06 03, 17:23)
manosios "basanoskes" biggrin.gif  blush2.gif

mano irgi ant tokio kulno,sekmes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2008 06 07, 22:39)
Kaip jums tokie bateliai? Niekaip neapsisprendziu kokius pirkti  doh.gif

tikrai grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malvinacka @ 2008 06 07, 14:46)
Sveikutes, vat ir as jau nusipirkau batukus savo didziajai dienai... Pirkau BATA parduotuveje. Tikrai labai smagus, patogus ir pakankamai auksti wink.gif

Labai patogūs šitie thumbup.gif Mano bateliai irgi iš tos pačios parduotuvės.
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 06 08, 15:10)
Labai patogūs šitie thumbup.gif Mano bateliai irgi iš tos pačios parduotuvės.

Gal savu bateliu nuotraukyte turi?
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2008 05 20, 11:49)
"IVOIRE" spalvos basutes 37 dydzio, is La redoute firmos. nusipirkaus internetu savo vestuvem, bet dydis netiko, man reikia 36.5, o ten tikras 37 dydis.
Priekyje su kaspineliu, kulniuko aukstis 8 cm. labai patogios ir grazios tik man didokos
verysad.gif

Gal galetum nuotraukyte imesti? Mano kaip tik 37 dydis ir reikia ivory spalvos... Gal paimciau jei man modelis patiktu.
Atsakyti
Oi nuotakeles kokia beda turiu!!!!!!!! verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif Sodyboje, kuria issinuomavome, sales grindys tokios kaip ir priklauso kaimo sodybai. Zodziu - vos ne asla. Nu ne taip jau tragiska, bet netoli to. Zodziu, ten i grindis imuryti tokie rastu skrituleliai (na, jei kada matete amerikieciu giriniku ar kokiu ten varzybas, tai tipo kas ploniau atpjaus tuos "blynus" nuo rasto). Tai va. Ir viskas butu labai gerai ir jauku, BET ten aplinku juos jau atiduzes cementas, ir kulniukam skyliu kur pasislepti ir kokiai damai koja issukti, iskaitant ir nuotaka, oi kiek daug galimybiu...!!!! Ten reiktu construction.gif doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif TAI KOKIUS MAN BATUKUS DABAR IESKOT??? nebezinau ka daryt g.gif Negi su kedukais eisiu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2008 06 09, 17:57)
Oi nuotakeles kokia beda turiu!!!!!!!!  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Sodyboje, kuria issinuomavome, sales grindys tokios kaip ir priklauso kaimo sodybai. Zodziu - vos ne asla. Nu ne taip jau tragiska, bet netoli to. Zodziu, ten i grindis imuryti tokie rastu skrituleliai (na, jei kada matete amerikieciu giriniku ar kokiu ten varzybas, tai tipo kas ploniau atpjaus tuos "blynus" nuo rasto). Tai va. Ir viskas butu labai gerai ir jauku, BET ten aplinku juos jau atiduzes cementas, ir kulniukam skyliu kur pasislepti ir kokiai damai koja issukti, iskaitant ir nuotaka, oi kiek daug galimybiu...!!!! Ten reiktu construction.gif  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  TAI KOKIUS MAN BATUKUS DABAR IESKOT??? nebezinau ka daryt  g.gif  Negi su kedukais eisiu?  doh.gif

ieškok ant platesnio kulnos arba ant aukštėjančios platformos, nežinau kaip pavadint.

---

Šiandien radau batus kurie man tiktų, bet kaina kone 400 lt. Tai nežinau, pirkt ar dar ieškot... na jei viltis neišblės, kad aš juos dar kada prisitaikysiu ir apsidėsiu, ta dar pusė bėdos būtų... šiaip normalūs, odiniai...
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2008 06 09, 18:57)
Oi nuotakeles kokia beda turiu!!!!!!!!  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Sodyboje, kuria issinuomavome, sales grindys tokios kaip ir priklauso kaimo sodybai. Zodziu - vos ne asla. Nu ne taip jau tragiska, bet netoli to. Zodziu, ten i grindis imuryti tokie rastu skrituleliai (na, jei kada matete amerikieciu giriniku ar kokiu ten varzybas, tai tipo kas ploniau atpjaus tuos "blynus" nuo rasto). Tai va. Ir viskas butu labai gerai ir jauku, BET ten aplinku juos jau atiduzes cementas, ir kulniukam skyliu kur pasislepti ir kokiai damai koja issukti, iskaitant ir nuotaka, oi kiek daug galimybiu...!!!! Ten reiktu construction.gif  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  TAI KOKIUS MAN BATUKUS DABAR IESKOT??? nebezinau ka daryt  g.gif  Negi su kedukais eisiu?  doh.gif

Sveika 4u.gif as irgi patarciau ant platesnio kulniuko ieskoti 4u.gif
Atsakyti
Mano bateliai Jusu teismui blush2.gif

Is pradziu labai patiko, nes mano suknele bus su raukinukais, o bateliai lyg ir su bangelemis, bet dabar jau nebezinau ar as ju noriu, nes cia kazkur forume radau batelius su beveik tokiais pat raukinukais, kokie bus ant mano suknutes doh.gif

p.s. kazkodel man neikelia nuotraukos verysad.gif
100 zinuciu esu parasiusi, kas cia dar gali buti ne taip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazlė: 09 birželio 2008 - 22:11