Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai

QUOTE(Stebuklinga @ 2008 06 17, 15:52)
O stai manieji Jusu teismui  4u.gif

tokie pat kaip mano thumbup.gif
Atsakyti
http://www.danija.lt...ija.php?col=m_v

cia mano batukai is danijos parduotuves thumbup.gif
nors kulnas aukstas, bet man buvo ziauriai patogu drinks_cheers.gif
siaip juos parduodu.. gal ka domina? mano dydis 37...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musu_lelele: 03 liepos 2008 - 08:07
va žiūrėkit kokius radau, visai neblogi 4u.gif tik gal kulniukas per aukštas, bet šiaip tai labai gražūs thumbup.gif
http://eko.plius.lt/...buitis&id=1229#
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2008 07 01, 14:17)
man irgi labai nedaug,va tik kai supratau,kad man rengiamas mergvakaris po poros dienu,tai ko gero pirmakart realiai supratau "tai vyksta"  blink.gif  blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif

o geras, papasakok kaip mergvakaris praejo biggrin.gif Maniskes pamergytes man irgi kazka planuoja kiek issiaiskinau blush2.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2008 07 06, 18:59)

kokie visi gazus wub.gif O kur radai?
Atsakyti
QUOTE(Dryžius. @ 2008 06 26, 17:07)

Bet dabar pradėjau abėjot dėl tų akmenukų... Gal šie būtų geriau, dar jeigu kelis Swarovskius prilipdžius... Kažkaip man jie labiau prie suknelės dera.

user posted image[/b][/i]

Kokios grazios basutes bigsmile.gif ir suknute labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
paskutiniama poste tokios basutės(tik kreminės) yra parduotuvėje Bona:) jej neklystu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fifocka: 07 liepos 2008 - 14:59
QUOTE(fifocka @ 2008 07 07, 15:58)
paskutiniama poste tokios basutės(tik kreminės) yra parduotuvėje Bona:) jej neklystu:)

Neklysti, as jas siandien irgi maciau smile.gif Tik va i kaina net nepaziurejau smile.gif Labai grazios, kam ne per aukstas kulnas.
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2008 07 05, 14:06)
o geras, papasakok kaip mergvakaris praejo biggrin.gif  Maniskes pamergytes man irgi kazka planuoja kiek issiaiskinau blush2.gif

oi gerai praejo yahoo.gif ax.gif tiek visko panos priggalvojo,kad siaip nuovoki esu,bet vis nesuprasdavau kur mane veza ar kad programa nesibaige dar lotuliukas.gif zodziu pranoko visus lukescius ir nereikejo jokiu kopustu/tualetinio pardavinet kur centre,kaip kitoms padaro blush2.gif tiesiog is pradziu labai sugraudinio,tradiciju siek tiek prisiminem (pries tai dar netiketai mane is darbo pagrobe bigsmile.gif ),o po to pasilinksminom
manau,kad mergvakaris tikrai "supurto",pradedi suvokti,kad VISKAS (gerai skamba lotuliukas.gif ),ir manau jis is tiesu reikalingas,pvz su tom mergytem,kurios dalyvavo (o dalyvavo ne visos) kazkoks ypatingas rysys atsiranda,negaliu paaiskint,bet net per vestuves ramiau bus,nes yra "savu" group.gif
Atsakyti
as galvoju, gal man prie situ savo batuku dar nusipirkt vienus auksinius, paprastus ant lygaus paduko, niekad ju nenesiojau,baisu, kad nenutrintu g.gif
Atsakyti
Merginos, parduodu batelius.
Gal kuriai tiks ax.gif
stai cia
Atsakyti