Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: "Kūlverstukas"

Sveikos visos,
Turiu didele beda g.gif
Mano vyriokas atsisako eiti i darzeli kategoriskai... doh.gif
Pries metus, taip pat rugsejo pirmaja nuejom i l/d kulverstukas, vaikas pratinosi du schmoll.gif menesius, ir ka jus sau galvojat, teko atsiimti, nes koki palikdavau, toki ir pasiimdavau, rekianti verysad.gif paprasciausiai niekaip nepritapo... Dabar vel atejo rugsejo pirmoji, bet turim labai didele beda, tik pamato darzeli ir puola i dudas... gal kam buvo panasi situacija? gal kas galit kokiu patarimu duoti?
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif .as irgi pradejau savo mazaja vesti i lopseli,bet ji irgi nenori eiti,jai labai patinka namie su mama pabuti.ir nznau kaip kalbeti.buvom tik 2 dienas ,o jau nenori. g.gif tai susitarem,kad siandien neisim,bet rytoj jau eisim. tai kol kas sutiko,bet ateis rytojus ir vel bus asaru.
Atsakyti
mano mazoji aisku ne i sita darzeli eina ,mes i ::smalsuti:: einam.gal mamytes kuri vedat i smalsuti?
Atsakyti
na va, užrašiau sunų į šitą darželį. Direktorė liepė metų pradžioj pasirodyt ir pasakyt ar tikrai eis vaikiukas thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi uzsirasem i si darzeli, aisku eisim i ji dar negreitai, ir dar tikrai bus laiko pagalvoti ir apsispresti. Dar man patinka Kodelciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
mamytes,pasakykit kokiu adresu tas darziukas"Kulverstukas" randasi? 4u.gif
Atsakyti
birzelio 23-iosios 21, 8-37-731732, visi adresai yra pirmoj temoj apie kauno darzelius wink.gif
Atsakyti
sveikos, kadangi gyvenu visai salia sio darzelio, bandysiu siandien nueit pasiziuret ir uzszirasyt g.gif beda tik ta, kad nuo metuku as turiu grizt i darba, naaa, gal dar koki menesiuka proseneliu pagalba ir ishtemptume, bet nedaugiau ax.gif
Atsakyti
Dasha, jei nesunku, parasyk kaip sekesi, ar gavot vieta ax.gif as kita sav bandysiu ten eiti, nes 'vaikyste' sake priims, jei bus vietu, bet tas paaiskes birzeli... o tai kaip man planuotis aukle, atostogas ir t.t. sad.gif tai vat ir eisiu apsidrausti...
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2007 01 05, 12:34)
Dasha, jei nesunku, parasyk kaip sekesi, ar gavot vieta ax.gif as kita sav bandysiu ten eiti, nes 'vaikyste' sake priims, jei bus vietu, bet tas paaiskes birzeli... o tai kaip man planuotis aukle, atostogas ir t.t. sad.gif tai vat ir eisiu apsidrausti...

sekes nei siaip nei taip biggrin.gif vat. nuejau, visur grazu tvarkinga, susitikau moteryte is virtuves, parode kur direktores kabinetas, bet ji buvo susirinkime, o kadangi pagal grafika 5dieniais nepriima lankytoju, be to kazkiek laukt reikejo, o as su pupa ant ranku tai nelaukem. eisim pirmadieni smoke.gif bendras ispudis geras. o vat "Pagranduke" buvau tai blink.gif bet parasiau to lopselio temoj. jei idomu aisku. o cia lauke tvarkinga grazu thumbup.gif o tu nuo kada nori leist?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 12 sausio 2007 - 16:53
AS NORIU NUO RUGSEJO 1, IDOMU, AR DAR BUTU VIETU. SIAIP UZSIRASEM I VAIKYSTE, SITAS REZERVUI ax.gif
oi netycia as cia didziosio blush-anim-cl.gif:
o man pagrandukas nieko isskyrus vedeja, einu i ta tema biggrin.gif
Atsakyti
As irgi savo maziu uzrasiau i Kulverstuka. Nuejau rudens pradzioj, direktores nebuvo, tai tokia maloni moteryte prieme (zinau, kad ne vedeja, nes ji tuo metu turejo uzsiemima su vaikais). Norejau leisti nuo balandzio. Tai sako, pasiskambink dar vasari. Nes siuo metu vietu nera. Jei ka, tai eisim nuo rugsejo (jau kaip ir patikino, kad tada priims).
Papildyta:
O galima grupe, aukletoja pasirinkti? Ar jau cia pati direktore paskiria, kur eiti?
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2006 10 10, 12:33)
na va, užrašiau sunų į šitą darželį. Direktorė liepė metų pradžioj pasirodyt ir pasakyt ar tikrai eis vaikiukas  thumbup.gif

Gal jau buvai nuejus? Ka sake? As irgi planuoju ten eiti.
Atsakyti