Sveikos mielosios,
Bandysim su sunum antra karta priprasti prie to paties darzelio... Istorija sena - bandem kai buvo 2m 3 men, nepavyko, labai jau stresavo, nebevalge, istisai verkdavo, nebemiegodavo, pradejo daryt i lova ir visos kitos bedos. Tad po dvieju menesiu atsiemiau.
Siemet, kai jam jau bus 4 m 3 men, bandysim is naujo.
Norejau paklaust ar kas lankotes Bezdzioniuku grupej? Kaip tenai aukletojos?
QUOTE(Toma @ 2007 07 05, 13:10)
Geras
O tai kaip sekasi su aukletoja sutarti? Gal kiekvienam skirtingai pavyksta bendrauti su ja?
Tai tada rudeni susitiksim
Beje, man atrodo, kad musu vaikai, kai taviskis dar nejo i darzeli, vienam kieme zaide. Ar ne jusu kaimyne yra Saulute?

Tai tada rudeni susitiksim

Sugalvojau pasidomėti šiuo draželiu ir netyčia kaimynus užtikau

Mūsų Saulė dabar eina į Spragtuką, bet per vasarą perkėlė į vyresnių grupę, tai nelabai jai betinka ta maišalynė, auklėtojos keičiasi, vaikai nebesusigaudo, kuri kieno

Sėkmės vaikučiams pabiručiams daržely. Kad jau kieme nesusitinkam, tai bent kompu... Reikia turbūt kokį susitikimą kieme suorganizuot ir vaikučius suvest....
QUOTE(ramuxis @ 2007 07 10, 12:16)
Sugalvojau pasidomėti šiuo draželiu ir netyčia kaimynus užtikau
Tikiuosi, kad nesumaišiau
Tik nelabai suprantu kieno čia mamytė džiaugsmiuko
Mūsų Saulė dabar eina į Spragtuką, bet per vasarą perkėlė į vyresnių grupę, tai nelabai jai betinka ta maišalynė, auklėtojos keičiasi, vaikai nebesusigaudo, kuri kieno
Žiūrėsim, kaip rugsėjį seksis....
Sėkmės vaikučiams pabiručiams daržely. Kad jau kieme nesusitinkam, tai bent kompu... Reikia turbūt kokį susitikimą kieme suorganizuot ir vaikučius suvest....

As Dominyko mama. Bet kieme dazniausiai vaiksto su viena ar kita mociute

Papildyta:
QUOTE(Gabriela... @ 2007 07 05, 19:43)
Sveikos mamytes... noreciau jums padeti ir tikrai pagirti si darzeli.... siu metu birzelio menesi as atlikau jame praktika, nes as busima ergoterapeute. Tai teko daug bendrauti su aukletojom, matyti kaip vaikuciai elgesi grupese, lauke. Tikrai manau, kad tai vienas is geriausiu darzeliu Kaune.
Toks mazytis klausimelis: gal dar kokiam nors darzelyje teko dirbti?
Labas, Toma. Atsimenu Dominyką. Mūsų auklė sakydavo, kad į ažuolyną visi vaikučiai kartu dažnai važiuodavo
Taip ir būna, kad auklės bendrauja, o mamoms nėr kada 
Linkėjimai

Linkėjimai

Reikia paskelbti kokia kaimynu diena, kad susipazintume visi.
QUOTE(Toma @ 2007 07 17, 14:02)

Reikia paskelbti kokia kaimynu diena, kad susipazintume visi.
Pritariu

mes nuo rugsėjo eisim į "peliukų" grupę, gal kas galit pakomentuot kaip ten

Aš ir Astijukas irgi už kiemo draugų susitikimą.Labai malonu kad ir Dominykas prisijunks prie mūsų lopšiukę.Jei neklystu Toma jūs į voveriukų grupę patekote?Kaip smagu kad mūsų mamų pasaulis toks didelis bet tuo pačiu ir mažas.Kieme nepažystam vienas kito o čia pradedi bendrauti.

Mamytes, sian paskambinau i darzeli pasakiau, kad nelankysim nuo siemet rugsejo men
tai gi vieta atsilaisvino
Mes ruosemes eiti i lopseli

QUOTE(bambukas @ 2007 08 08, 14:02)
Aš ir Astijukas irgi už kiemo draugų susitikimą.Labai malonu kad ir Dominykas prisijunks prie mūsų lopšiukę.Jei neklystu Toma jūs į voveriukų grupę patekote?Kaip smagu kad mūsų mamų pasaulis toks didelis bet tuo pačiu ir mažas.Kieme nepažystam vienas kito o čia pradedi bendrauti. 

Taip, mes i voveriukus papuolem. Pirma diena mums bus rugsejo 3d. Ka tai dienai atsinesti? Kai paskambinau, tai nelabai supratau, ka reikia. Privardino visko. Tai ar tai pirmai dienai reikia atsinesti ir svariu rubu, ir 2 maiselius (svariems ir nesvariems rubams), tapkes, sukas. O patalyne reikia nesti?
O aukletojai geliu nesat? Apsvieskit mane zalia

[quote=Toma,2007 08 09, 15:40]
Taip, mes i voveriukus papuolem. Pirma diena mums bus rugsejo 3d. Ka tai dienai atsinesti? Kai paskambinau, tai nelabai supratau, ka reikia. Privardino visko. Tai ar tai pirmai dienai reikia atsinesti ir svariu rubu, ir 2 maiselius (svariems ir nesvariems rubams), tapkes, sukas. O patalyne reikia nesti?
Taip reikia ir svariu rubeliu,ir maiseliu,ir tapkiu.Negi noresi ,kad tavo vaikas basas vaiksciotu?Jeigu jau pradeda lankyti tai ir reikia,as cia tau is savo patirties.As kai vedziau savaji,tai ne tik geliu nesiau,ir kavytes,ir pan.Juk aukles ne tiek kainuoja.Sekmes jums.

Taip reikia ir svariu rubeliu,ir maiseliu,ir tapkiu.Negi noresi ,kad tavo vaikas basas vaiksciotu?Jeigu jau pradeda lankyti tai ir reikia,as cia tau is savo patirties.As kai vedziau savaji,tai ne tik geliu nesiau,ir kavytes,ir pan.Juk aukles ne tiek kainuoja.Sekmes jums.

QUOTE(Ju.Ju @ 2007 08 08, 20:42)
Mamytes, sian paskambinau i darzeli pasakiau, kad nelankysim nuo siemet rugsejo men
tai gi vieta atsilaisvino
Mes ruosemes eiti i lopseli 

mes ir neisime nuo šių metų rugsėjo, perkeliau i pavasary, nuo kovo mėn jau bandysime žygiuoti

buvau pas direktore , pabendravome
o vat draugės vaikas jau eis nuo šio rugsėjo, tai pažiūrėsim kaip jos mažiui ten seksis.
buvau kelias dienas atgal ten, nu gražu labai, aplinka sutvarkyti, keičia langus į pkatikinius, minėjo kad miegamuosiuose jau pakeista