Įkraunama...
Įkraunama...

Kriakos lialius :)))

--Resize_Images_Alt_Text--

VYRIŠKAS POKALBIS
laugh.gif laugh.gif laugh.gif ABU GRAŽUOLIAI wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (LIUDAL @ 2004 05 02, 12:34)
--Resize_Images_Alt_Text-- wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kriakule, kodel man nerodo tavo nuotraukyciu? Taip noris tavo maziuka pamatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Naglica @ 2004 05 10, 14:59)
Kriakule, kodel man nerodo tavo nuotraukyciu? Taip noris tavo maziuka pamatyti  smile.gif

Nerodo???????? blink.gif blink.gif g.gif g.gif mad.gif mad.gif nu besas zino, kode g.gif g.gif , man tai rodo g.gif huh.gif

O tai nei vienos nerodo, ar tik paskutiniu??????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriaka: 10 gegužės 2004 - 15:41
QUOTE (Kriaka @ 2004 05 10, 05:37)
Nerodo???????? blink.gif blink.gif g.gif g.gif mad.gif mad.gif nu besas zino, kode g.gif g.gif , man tai rodo g.gif huh.gif

as tai visu nematau g.gif
Atsakyti
Man paskutiniuju nerodo, ankstesnes tai matau.
Atsakyti
QUOTE (kristinalord @ 2004 05 10, 05:54)
Nerodo???????? blink.gif  blink.gif  g.gif  g.gif  mad.gif  mad.gif nu besas zino, kode g.gif  g.gif , man tai rodo g.gif  huh.gif

jau matosi visos biggrin.gif
Atsakyti
Na lelcikas kaip visada nepakartoooojamaaaaaas!!!! Koks didziulis vyras jau! Fainulka kokiu reta!!! Vienas is mano bendradarbiu dabar pamate taviskio nuotraukyte ir klausia, kieno cia toks lialius grazus. smile.gif Sakau, gi made in lithuania. Labai jau grazuoliukas taviskis. Tik gaila, kad nukrito vyriukas... na bet, iki vestuviu uzgis kaip sakoma! smile.gif biggrin.gif Dar laukiam nuotraukyciu!!! wink.gif
Atsakyti
Vargsiukas Bernardas, kita vertus koks vyras be randu ir be guzu. Uzgis ir pamirs, cia mamai didziausias sokas.
O Bernardas taip savimi dziaugiasi stovedamas, gaila nezino, kad jo BUM laukia wink.gif
Atsakyti
QUOTE (kristinalord @ 2004 05 10, 15:57)
Nerodo???????? blink.gif  blink.gif  g.gif  g.gif  mad.gif  mad.gif nu besas zino, kode g.gif  g.gif , man tai rodo g.gif  huh.gif

Nu ir kas cia buvo g.gif g.gif , kad nerode g.gif g.gif huh.gif
Atsakyti
QUOTE (Kriaka @ 2004 05 10, 22:18)
QUOTE (kristinalord @ 2004 05 10, 15:57)

Nu ir kas cia buvo g.gif g.gif , kad nerode g.gif g.gif huh.gif

Biesas zino, na bet dabar viskas liuks thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Naglica @ 2004 05 10, 16:04)
Sakau, gi made in lithuania.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tetis musu vaiksto isizeides, mat lietuvisko kraujo is musu dvieju turiu tik as laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti