Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis kaktusas

QUOTE(merga @ 2008 09 19, 23:06)
Kaip ir kiekviena gelyte,ploksteniai adaptuojasi.O jie zydejimo metu isvis yra labai opus ir ju judinti negalima smile.gif
blink.gif  blink.gif  blink.gif nu apakus esu ku cia bepridursi blush2.gif

tai kaip man elgtis daba su juo? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2008 09 19, 23:12)
tai kaip man elgtis daba su juo?  doh.gif

Augink,mylėk, tręšk,puoselės,tik neperlaistyk,ir gal pakartotinai sužydės Velykoms jie mėgsta tokius šposus,o jeigu ne tai kitam rudeniui ar Kalėdom
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 09 19, 23:21)
Augink,mylėk, tręšk,puoselės,tik neperlaistyk,ir gal pakartotinai sužydės Velykoms jie mėgsta tokius šposus,o jeigu ne tai kitam rudeniui ar Kalėdom

thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(bambyze @ 2008 09 19, 23:12)
tai kaip man elgtis daba su juo?  doh.gif

Tiesiog nieko.Kaip ir su orchytem.Po savaitikes paliek ir pamatysi kaip prades ploksteles auginti smile.gif
Atsakyti
Aš saviškį jau irgi pastačiau į nuolatinę vietą, kad po to nesukioti. nes maniškis kaip laikrodis žydi lapkričio mėn. Žiūrėsim kaip šiemet bus. smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 20 rugsėjo 2008 - 09:22
Jungiuosi į Kalėdinių gėlyčių mylėtojų būrį.Paskutiniu metu nelabai turėjau laiko apžiūrinėti savo gėlytes,tad ir paliedavau neitin dažnai.Kol kas jie gyvena įstiklintame balkone.Vakar pažiūriu ogi viena (senovinė-violetinė) jau pumpurėlius krauna ant keleto plokštelių,nors daug dar jaunų neužaugusių.Ir apsidžiaugiau ir susinervinau,nes žinau kad po savitės reikės kraustytis į kita buta ir transportavimas bei vietos pakaitimas neišvengiamas.Bijau,kad taip ilgai laukus žiedelių galių jų visai nepamatyti.Ir dar nažinau ar gerai ar blogai padariau,bet nuskabiau nespėjusias užaugti plokšteles.Tuo momentu šmėkštelėjo mintis,kad gal daugiau jėgų galės skirti pumpurų auginimui.Laukiu augintojų kritikos ir patarimų.
Atsakyti
QUOTE(*Daivulyte* @ 2008 09 20, 11:32)
Jungiuosi į Kalėdinių gėlyčių mylėtojų būrį.Paskutiniu metu nelabai turėjau laiko apžiūrinėti savo gėlytes,tad ir paliedavau neitin dažnai.Kol kas jie gyvena įstiklintame balkone.Vakar pažiūriu ogi viena (senovinė-violetinė) jau pumpurėlius krauna ant keleto plokštelių,nors daug dar jaunų neužaugusių.Ir apsidžiaugiau ir susinervinau,nes žinau kad po savitės reikės kraustytis į kita buta ir transportavimas bei vietos pakaitimas neišvengiamas.Bijau,kad taip ilgai laukus žiedelių galių jų visai nepamatyti.Ir dar nažinau ar gerai ar blogai padariau,bet nuskabiau nespėjusias užaugti plokšteles.Tuo momentu šmėkštelėjo mintis,kad gal daugiau jėgų galės skirti pumpurų auginimui.Laukiu augintojų kritikos ir patarimų.

Nu net nežinau, aš niekada neskabau. Man jis keroja ir klesti pats. Bet manau, kad nieko tokio. Nes šis kaktusas labai greitai ataugina šakeles. Man šuo vieną šakelę "nukirpo" doh.gif , tai gailėjau išmesti, ant juoko pamerkiau, išleido šakeles, tada pasodinau irgi ant juoko, galvoju, gal neprigis, bet taip išbujojo ir jau geras krūmas darbe ant palangės žaliuoja. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 20 rugsėjo 2008 - 09:38
Lietuva labai grazus kelmas. O mano tikriausiai siais metais nezydes, kaskodel labai prastai augo ir nauju nareliu nesimato. Tikriausiai reikes ji user posted image
Atsakyti
a jei skirtingu spalvu susodinciau y viena vazona? g.gif spalvos nesusipjautu?
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 09 20, 14:23)
a jei skirtingu spalvu susodinciau y viena vazona? g.gif  spalvos nesusipjautu?

Tikrai ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2008 09 20, 10:55)
Lietuva labai grazus kelmas. O mano tikriausiai siais metais nezydes, kaskodel labai prastai augo ir nauju nareliu nesimato. Tikriausiai reikes ji user posted image

Niekada neskubekit draugauti su siuksliadeze.Gali buti,kad kaledukas tiesiog ilsisi (su jais buna ir tokiu bajeriu),gal reikia persodinimo,gal patresti,gal skersveji koki gauna ir t.t.Zodziu priezasciu yra daug smile.gif .Jei turit galimybe nufotografuokit,pamcius galetumem daugiau ka pasakyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2008 09 20, 10:04)
Aš saviškį jau irgi pastačiau į nuolatinę vietą, kad po to nesukioti. nes maniškis kaip laikrodis žydi lapkričio mėn. Žiūrėsim kaip šiemet bus.  smile.gif

user posted image

Labai dailus kaledukas,isivaizduoju koksjis buna grazus,kai pasipuosia ziedais wub.gif 4u.gif

QUOTE(Cinside @ 2008 09 20, 15:19)

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 09 17, 23:11)

Užmačiau čia geltoną ....jetau net silpna paliko

Gal kuri turit ? ĖĖĖĖĖĖĖj , gal kaip nors??? Gal ? Nu reikia labai - nebegaliu gyvent smile.gif ....... Nooooriu geltono verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(-JURGITA- @ 2008 09 21, 08:31)
Užmačiau čia geltoną ....jetau net silpna paliko

Gal kuri turit ? ĖĖĖĖĖĖĖj , gal kaip nors??? Gal ? Nu reikia labai - nebegaliu gyvent smile.gif ....... Nooooriu geltono  verysad.gif

jis ne geltonas ,o aukso splavos,o turiu ji as blush2.gif smile.gif
Atsakyti