Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis kaktusas

QUOTE(rena @ 2008 10 01, 22:44)
o kur tu ji laikai g.gif

Vasara stovejo ant palanges, bet kai pradejo raudonuoti lapai ir atrode kaip suvytes, persodinau ir pasistaciau ant satalo, netoli lango. Dabar vel pastaciau ant rytines palanges.
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2008 10 02, 09:45)
Vasara stovejo ant palanges, bet kai pradejo raudonuoti lapai ir atrode kaip suvytes, persodinau ir pasistaciau ant satalo, netoli lango. Dabar vel pastaciau ant rytines palanges.

manau ir paraudonavo nuo saules tiesioginiu spinduliu g.gif dabar tai laisvai gali laikyt ant palanges thumbup.gif na dabar laistyk, tik ne per daznai, dar patresk ir viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Aciu rena 4u.gif , gal visdelto pradziugins ziedais. Gal dar aplauzyti narelius, nes per vasara nieko neisleido g.gif
Atsakyti
ka tik nubegau palieti savo plokstenio biggrin.gif
perskaiciau, kad megsta dregme.
ploksteniai zydi ziema
tikiusi, sursiu ir temukeje naudingos info,kad tu zieduku butu dar daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2008 10 01, 21:13)
Gal kuri patars ka su juo daryti  g.gif . Ji auginu ne pirmi metai, bet siais metais nenori augti, vasara persodinau. Stai kaip atrodo.
user posted imageuser posted image

Sveika.Tavo gelyte "apskrudo"ant saules.Dabar kai jau ja esi palaiscius ir savaitke palaikei,nudrasyk pazias pirmasiais ploksteles.Sia ziema gal ir nezydes,bet sustipres pats keras.Bet gali ir pradziuginti kokiu ziedeliu smile.gif
Atsakyti
Aciu, apdraskiau, is keliu nareliu matosi mazi pumpuriukai blush2.gif vos nenuplesiau
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2008 10 05, 21:27)
Aciu, apdraskiau, is keliu nareliu matosi mazi pumpuriukai blush2.gif vos nenuplesiau

thumbup.gif tai jau tikrai geras zenklas bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai atvėsus orams, parsinešiau iš balkono du kalėdinius kaktusus. Pastačiau virtuvėj ant palangės. Ir dar pagalvojau - reikia langą išsivalyti, nes jei pradės pumpurus krauti, bus negalima judinti. Kol prisiruošiau - žiūru vienas apsipumpuravęs doh.gif Dabar liks langas ilgai nevalytas rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
Pas mane siemet tikriausiai nebus ziedu, truputuka permylejau ir dalis kero nupuvo verysad.gif Likusi dalis atrodo nebojau, bet pumpuru nera... O ziedai tai labai idomios spalvos - persikiniai su ryskiai raudona juosta

user posted image
Papildyta:
ech, nesigavo parodyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fantazija02: 06 spalio 2008 - 08:05
Tikrai labai įdomi žiedo spalva. wub.gif
O kad pumpurų nėra, tai dar gali sukrauti. Man o iš trijų turimų irgi tik vienas sukrovė.

Pirma rodė, dabar net nuotraukos ten nebėra, kažką prigadinai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 06 spalio 2008 - 08:14
QUOTE(vadove @ 2008 08 27, 16:20)

Sveika. Grazi gelyte. smile.gif

O as nusipirkau Ermitazo orandzerijoje irgi tokia gelyte. Tik su ziedeliais ir su pumpureliais. Grizus namo padejau ant stalo, paskui sugalvojau, kad pastatysiu ant palanges. Namie turime maza katina, galvoju, cia jis pasidarbavo,kad mano gelyte vis numeta koki pumpureli. O paskui paaiskejo, kad sitos gelytes negalima nesioti, sukioti. Vienu zodziu dabar mokinsimes ji priziureti. Dabar gelyte stovi jau savo vietoje. Tik ka man dabar daryti? Kad ji man vel prazydetu?

O tai Kaledinis kaktusas ir plokstenis yra tas pats?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 11 spalio 2008 - 18:05
QUOTE(Fantazija02 @ 2008 10 06, 10:06)
Pas mane siemet tikriausiai nebus ziedu, truputuka permylejau ir dalis kero nupuvo verysad.gif  Likusi dalis atrodo nebojau, bet pumpuru nera... O ziedai tai labai idomios spalvos - persikiniai su ryskiai raudona juosta

user posted image
Papildyta:
ech, nesigavo parodyt...

O labai sudominai, kokia gi ten spalvytė tavo augaliuko? gal turi kokią nuotrauką, labai noriu pažiūrėti. Jau audžiu mintį, kaip čia pasiprašius kokį narelį, kad atsiųstum voke į Vilnių blush2.gif (Tiksliau aš atsiųsčiau voką, viduje viskas būtų ir pašto ženklas ir dar kai kas....) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 11 spalio 2008 - 18:51