Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinis kaktusas

QUOTE(Lietuva @ 2008 10 18, 16:48)
Dabar jau rami: pas mane jau gyvena visų keturių spalvų: baltas, rožinis, kraujo raudonumo ir persikinis.

Sveika,sveikinu su nuostabiais pirkinukais thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif .Labai jau grazus wub.gif
Tik man atroda,kad is tavo persikinio gausis-lasisos spalvos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 10 20, 09:53)
Sveika,sveikinu su nuostabiais pirkinukais thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif .Labai jau grazus wub.gif
Tik man atroda,kad is tavo persikinio gausis-lasisos spalvos blush2.gif

oi, tikrai kaip gražiai pavadinai - lašišos spalvos wub.gif Nu pažiūrėsim kai prasiskleis, bet jau aš norėčiau vadinti lašišiniu savo kalėduką thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Fantazija02 @ 2008 10 20, 09:22)
Na va, as IKI radau nukainuota kaledinuka, pats augalas visai neblogam stovyje, tik be pumpuriuku (tik 2 lt, tai kaip neimt???). Turesiu ir as siurpriziuka  tongue.gif

čia dar įdomiau - kai turi nežiniuką wub.gif

aš taip orches kelais pirkau, nežydinčias. O dabar prasiskleidė, taip įdomu - viena violetinė, kita tamsiai bordinė-aksominė wub.gif

Tik dabar blaškausi dėl tų kalėdukų susodinimo g.gif gal tikrai geriau visus atskirai sodinti. Nes jei pradės žydėti pusė krūmo, o kita pusė kitą kart, tai ne koks vaizdelis bus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 20 spalio 2008 - 09:53
QUOTE(-JURGITA- @ 2008 10 19, 20:37)
Pareguliuok jį pasukinėdama į saulę  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif būtinai taip ir padarysiu, kai tik sulauksiu naujų langų blush2.gif gal tada jau MB nustos erzinti gėlytę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-JURGITA- @ 2008 10 19, 18:37)
Pareguliuok jį pasukinėdama į saulę  mirksiukas.gif

negalima situ kaktusiuku kilnoti i kita vieta ir sukineti, kai sukrauna pumpurus, nes jei sukasi i sviesa ir luzta.
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2008 10 20, 13:57)
negalima situ kaktusiuku kilnoti i kita vieta ir sukineti, kai sukrauna pumpurus, nes jei sukasi i sviesa ir luzta.

Kadangi langus dar neaišku kada montuos, tai spės ir nužydėti mano grožis wub.gif
Atsakyti
Pavydui sukelti...motyvacija tssakant ....
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(-JURGITA- @ 2008 10 20, 18:38)
Pavydui sukelti...motyvacija tssakant ....
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O jau groziaiiiiiiiiii mega_shok.gif yess.gif karsta.gif karsta.gif wub.gif wub.gif

Antaroji ir ketvirtoji- velykinis kaktusas(Rhipsalidopsis rosea) thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Ar Velykinis nuo Kalėdinio skiriasi kampuotais kraščiukais?
Papildyta:
Pas mane vienas lygesniais kraščiukais, kitas kampuotais susodinti kartu ir pumpurus tik kampuotasis krauna dabar.Jie man irgi paslaptis-pirkau nužydėjusius po du litukus, nežiniai kokių spalvyčių bus...
Atsakyti
Jurgita O Dieve kokios nerealios gelytes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Cia kaip supratau tavo auginami??
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2008 10 20, 19:34)
Jurgita O Dieve kokios nerealios gelytes thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif
Cia kaip supratau tavo auginami??

schmoll.gif
Jei aš tau savo du auginamus indėčiau - apsiverktum iš gailesčio man .Čia sakiau tik pavydėjimui biggrin.gif

Aš turiu vieną geltoną , o kitą - siurprizą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 10 20, 19:19)
Sveikos  smile.gif  Ar Velykinis nuo Kalėdinio skiriasi kampuotais kraščiukais?
Papildyta:
Pas mane vienas lygesniais kraščiukais, kitas kampuotais susodinti kartu ir pumpurus  tik kampuotasis  krauna dabar.Jie man irgi paslaptis-pirkau nužydėjusius po du litukus, nežiniai kokių spalvyčių bus...

Tas apvalesniais kraščiukais ir yra velykinis. Jo ir žiedeliai skiriasi nuo kalėdinio.
Atsakyti
Sveiki,

O gal kuri zinot po kiek laiko jau galeciau laukti ziedu,jei augalas pavasari sodintas ir visai nemazas,bet lapeliai-ploksteles dar nelabai tvirti,turbut siemet nesulauksiu ziedu ant Kaledu?Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti