QUOTE(rutuks @ 2009 08 18, 17:13)
Apie sultis suzinojau visai atsitiktinai, ir pradejau dometis, skaityti info internete, aisku visokiu nuomoniu perskaiciau, bet vistik surizikavau ir nusipirkau siu sulciu, dabar bandysiu, ziuresiu
Ir kaip rezultatai?
Pabandem ir mes Tahitian Noni. Jau beveik metai kaip nepamirstam po 30 ml. rytais.

Pirmiausiai pabandyti del vaiku ikalbejo vyras, paskui pats iniuko, o tada ir man parupo.
Rezultatai man: is pirmo ispudzio jokio poveikio nebuvo, tik daugiau energijos ir zvalumo atsirado, miegas susitvarke, ziemos depresija nepuole. Veliau pradejo sokineti spaudimas, galvos skausmai (turejau polinki i hipertenzija, bet man tai visai netrukde). Pasiskaiciau, kad sultis vartojantiems ir turintiems kokiu realiu ar slaptu bedu, jos pirma pusmeti paumeja ir duoda signala, kad tai silpnoji organizmo vieta. Geriu toliau ir darausi tyrimus kas cia pas mane suslubavo.
Vyras. Pasidare ramesnis (del nervu), maziau pavarges, tuo paciu aktyvesnis, gyresi kad maziau skauda nugara. Sinusito sia ziema pavyko isvengti (kasmet po 5-6 kartus pasikartodavo).
Trys vaikai. Su pastoviom pulingom ir nepulingom anginom nei viena ziema neapsieidavo. O si ziema praejo be antibijotiku.

Netgi visokius vaistus nuo slogos (Sinupretas, Actifedas) uzpernai metais pirktus neisnaudojom iki ziemos, o kai pamaciau dabartines kainas, tai silpna pasidare, uz viena sirupiuka apie 20 Lt, kai senom kainom iki 12 Lt mokejau

. Apsiribojom sulciu lasinimu ir velgi puikus rezultatai.

Taigi vienas is triju vaiku visiskai nepraleido darzelio del ligos. Pirmokele net lanke baseina per epidemija ir vos pora dienu dabar pavasari persisaldziusi nejo i mokykla. O maziausioji prasciausiai, bet neprastai: nuo gimimo turi alergine sloga, prie kurios prikimba vis koks virusas. Tai be antibijotiku neapsijo ir vistiek be reikalo, nes nepadejo, du menesius pakosedavo per diena 2-3 kartus ir viskas. Kol sildymu negavo, tol nepasveiko. Neprastai todel, kad nebuvo nei anginu, nei ausu uzdegimu, nei virskinimo problemu, nei karsciavimu. Imunitetas tikrai sustiprejo visiems. Ligu neisvengem, bet jos nebuvo skausmingos ir ilgos.
Žinutė redaguota moderatoriaus, dėl forumo taisyklių II.8 punkto pažeidimo