Įkraunama...
Įkraunama...

Noni sultys

neapsigaukite pirkdamos noni sultis. Geros kokybes sultys pilstomos i tamsintus stiklinius butelius. Tad spreskite pacios, kokius pirkti.
Kadangi kad ir kokios butu technologijos, dar neteko girdeti, kad plastikiniuose buteliuose gali ilgai issilaikyti naturalios sultys. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milzinas @ 2009 07 22, 12:08)
neapsigaukite pirkdamos noni sultis. Geros kokybes sultys pilstomos i tamsintus stiklinius butelius. Tad spreskite pacios, kokius pirkti.
Kadangi kad ir kokios butu technologijos, dar neteko girdeti, kad plastikiniuose buteliuose gali ilgai issilaikyti naturalios sultys.  smile.gif

Labukas mirksiukas.gif
Ant kiekvieno butelio turi būti garantinio laikotarpio babaiga pažymėta. blink.gif Nesvarbu ar tai jis būtų plastikinis,ar stiklinis. Vaistai yra taip pat pilstomi į plastikinę pakuotę.... Tai ar jie bus taip pat nekokybiški? doh.gif ....... Yra 178 rūšys Noni visiaus sulčių. Svarbiausia reikia išsirinkti aukštos klasės kokybiškas sultis. Aš gėriau NHT Global kompanijos sultis ir tikrai pastebėjau puikius rezultatus thumbup.gif
Atsakyti
Aš turiu parsivežus noni kapsulių iš amerikos. Pagėriau kažkada jokio efekto nepastebėjaqu ir trenkiau į šalį. Sakau gal vėl reiks pagert, nes beveik pilną buteliuką tų kapsulių dar turiu g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal galite pasakyti kokia tų noni sulčių kainą ir kur galima įsiguti Kaune? Ir kokia konkrečiai rūšis galėtų padėti žarnyno sutrikimui? Jau praradau viltį verysad.gif
Atsakyti
Apie sultis suzinojau visai atsitiktinai, ir pradejau dometis, skaityti info internete, aisku visokiu nuomoniu perskaiciau, bet vistik surizikavau ir nusipirkau siu sulciu, dabar bandysiu, ziuresiu rolleyes.gif
Atsakyti
Taigi taigi Noni sultys:
Noni augalas yra nedidelis, nuolat žaliuojantis medis, augantis Ramiojo vandenyno salose, pietryčių Azijoje, Indijoje, Filipinuose. Havajuose Noni auga saulėtų, daugelio poilsiautojų išsvajotų paplūdimių zonoje bei miškuose iki 400m virš jūros lygio aukštyje. Nuo senų laikų Havajuose iš Noni medžio vaisiaus (mokslinis pavadinimas Morinda Citrifolia) išgaunamos sultys buvo naudojamos geros sveikatos palaikymui , taip pat sergant cukriniu diabetu, hipertenzija, vėžiu, kitomis lėtinėmis ligomis, imuninei sistemai stiprinti. Yra gausybė duomenų, aprašančių ne tik Noni vaisiaus, bet ir lapų bei šaknų vartojimą. Dėl savo vertingų savybių šis augalas vadinamas „Augalų karaliene“, taip pat „Skausmo malšintoju“.

Girdejau labai daug pasakojimų apie šias sultis iš platintojų, drraugų, kurie jas vartojo paciuose Havajuose ir panašiai. Taip tai yra tikrai labai geras vaisius, turintis savo sudėtyje daugiau nei 150 įvairių elementų, ir tai tikras vitaminų ir mineralų užtaisas ir be jokio abejo jį sveiką gerti.
Tik yra keletas tokių momentų, norint kad šių sulčių teikiamas poveikis būtų maksimalus, tai visų pirma reikia stengtis sveikai maitintis.
Tai kad Noni sultys supilstytos į plastmasinius butelius yra blogos, tai nėra visiška tiesa, šis vaisius savyje turi natūralių oksidantų, neleidžiančių jam sugesti, o ar plastmasine tara ar ne didelės įtakos nėra.
Prisiminkite plastmasiniais kibirėliais pardavinėjamą medų... ar jo savybės pasikeitė nors kiek dėl to kokioje jis taroje??tikrai ne, o medus taip pat turi natūralių oksidantų, dėl to ir nerūgsta, nepelyja kaip ir Noni sultys.
Atsakyti
Pritariu Milzinui, nes man paciam buvo su skrandziu ir ilga laika kildavo rugstingumas. O pradejes gerti Tahitian noni sultis pamaciau, kad po menesio ir visai pamirsau apie skrandzio skausmus. Dekui,Tomui, kuris apie sias sultis man papasakojo. Zinau, kad Tahitian noni sultys yra pirmosios, kurios pradejo teikti noni i rinka bei pasitikiu sia kompanija. Dabar yra atsiradusiu ir daugiau kompaniju, kurios parduoda noni.
Kiekvienas mes patys atsirenkame, tad sekmes
Atsakyti
Kaip ir zadejau, kai isgersim Noni sultis parasysiu atsiliepimus smile.gif
Isvada butu tokia:
1. Mama isgere 2 butelius Noni sulciu - poveikio jokio. Be to, sutapimas ar ne, jai labai sustreikavo skydliauke ir dabar reikalingas gydimas. Ta prasme hormonai 100 kartu virsija norma. Nors skydliauke mamai buvo isoperuota pries 30 metu.
2. Uosviene isgere 1 buteli - poveikio jokio.
Tad isvadas darykites patys 4u.gif Mano nuomone - neverta isleisti tokiu pinigu Noni sultims smile.gif
Atsakyti
Manau kiekieno asmeninis pasirinkimas, kas ka nori tas ta geria smile.gif ,as kiek zinau noni maui sultys is www.vitamin.lt yra tikrai geros, jos tinka ivairiu ligu profilaktikai, imuniteto stiprinimui, virskinimui gerai,ir atstoja maisto papildus, bet cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
Na as bandysiu jas isigyti isvykusi i antigva , tikiuosi ten jos bus zymiai pigesnis jei pasiseks parvesiu daugiau, bet juk kokiu 10 buteliu vargiai ar pavyks pargabent. na man irgi parupo jas isbandysti, bet tikrai ne uz tokias kainas kaip cia lietuvoje, kazkur skaiciau kad jav jos kainuoja 14-15 usd. tai manyciau dar padori kaina. o cia Lt tai kosmine kaina.
Atsakyti
Pas mus giminėje pirmoji teta išbandžius šias sultis labai jau gyrė, sakė jai ypač skydliaukei padėjo. Po skydliaukės operacijos pradėjus atsiradinėti naujiems mazgams, pasak jos, sultys ne tik sustabdė jų augimą, bet ir pamažu mažėt nauji mazgeliai pradėjo (sultis gerė 3 mėn, paskui kelių mėn pertrauka ir vėl 3 mėn.)

Na, mama man jų taip pat nupirko. Ką galiu pasakyti... Didelio stebuklo nepajutau, tačiau bent imunitetas stipresnis nei pernai, kai šimtą kartų sirgau. Be to šį rudenį patyriau daug streso, tai jau maniau neatsiginsiu visokių virusų ir bacilų, bet kažkaip sveika kol kas. Dar lankstinuke parašyta, jog jos padeda greičiau pastoti - bandom su vyrų patikrinti biggrin.gif

Šiaip natūralios sultys dar niekam nepakenkė thumbup.gif tad jei yras galimybė - kodėl jų nepagerti vietoj chemijos prigrūstų maisto papildų drinks_cheers.gif Į sveikatą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2009 08 18, 17:13)
Apie sultis suzinojau visai atsitiktinai, ir pradejau dometis, skaityti info internete, aisku visokiu nuomoniu perskaiciau, bet vistik surizikavau ir nusipirkau siu sulciu, dabar bandysiu, ziuresiu  rolleyes.gif

Ir kaip rezultatai? bigsmile.gif

Pabandem ir mes Tahitian Noni. Jau beveik metai kaip nepamirstam po 30 ml. rytais. biggrin.gif Pirmiausiai pabandyti del vaiku ikalbejo vyras, paskui pats iniuko, o tada ir man parupo. lotuliukas.gif
Rezultatai man: is pirmo ispudzio jokio poveikio nebuvo, tik daugiau energijos ir zvalumo atsirado, miegas susitvarke, ziemos depresija nepuole. Veliau pradejo sokineti spaudimas, galvos skausmai (turejau polinki i hipertenzija, bet man tai visai netrukde). Pasiskaiciau, kad sultis vartojantiems ir turintiems kokiu realiu ar slaptu bedu, jos pirma pusmeti paumeja ir duoda signala, kad tai silpnoji organizmo vieta. Geriu toliau ir darausi tyrimus kas cia pas mane suslubavo. ax.gif
Vyras. Pasidare ramesnis (del nervu), maziau pavarges, tuo paciu aktyvesnis, gyresi kad maziau skauda nugara. Sinusito sia ziema pavyko isvengti (kasmet po 5-6 kartus pasikartodavo).
Trys vaikai. Su pastoviom pulingom ir nepulingom anginom nei viena ziema neapsieidavo. O si ziema praejo be antibijotiku. thumbup.gif Netgi visokius vaistus nuo slogos (Sinupretas, Actifedas) uzpernai metais pirktus neisnaudojom iki ziemos, o kai pamaciau dabartines kainas, tai silpna pasidare, uz viena sirupiuka apie 20 Lt, kai senom kainom iki 12 Lt mokejau doh.gif . Apsiribojom sulciu lasinimu ir velgi puikus rezultatai. thumbup.gif Taigi vienas is triju vaiku visiskai nepraleido darzelio del ligos. Pirmokele net lanke baseina per epidemija ir vos pora dienu dabar pavasari persisaldziusi nejo i mokykla. O maziausioji prasciausiai, bet neprastai: nuo gimimo turi alergine sloga, prie kurios prikimba vis koks virusas. Tai be antibijotiku neapsijo ir vistiek be reikalo, nes nepadejo, du menesius pakosedavo per diena 2-3 kartus ir viskas. Kol sildymu negavo, tol nepasveiko. Neprastai todel, kad nebuvo nei anginu, nei ausu uzdegimu, nei virskinimo problemu, nei karsciavimu. Imunitetas tikrai sustiprejo visiems. Ligu neisvengem, bet jos nebuvo skausmingos ir ilgos.

Žinutė redaguota moderatoriaus, dėl forumo taisyklių II.8 punkto pažeidimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 04 balandžio 2012 - 07:33