Įkraunama...
Įkraunama...

Noni sultys

musikui,
Aš neagresyvi ir niekad tokia nebuvau. smile.gif Tiesiog - daug žinau. Užeikit į bet kokį onkologinėmis ligoms sergančių saitą Lietuvoje, kad ir www. kraujas.lt, ten pilna siūlytojų ir iš šio puslapio ne vienas apsireiškęs. Tik ten jauni žmonės, greitai nusodina, nes žino kas per liga- onkologinė...pvz. judyt postai:.
Platintojai teigia, kad PAGYDO, oj kaip teigia - ypač vyresnio amžiaus žmonėms. Priešingu atveju, kam mokėti nemažus pinigus?
Imunitetas: pradžiai įgytas ir įgimtas, pradėkim nuo to...tada toliau važiuokim...
imunitetas ir vėžys
O čia šiaip bendras supratimas, negudriai bet ir nedurnai parašyta.
Imunitetas
čia nebogai:
Imunitetas.

Žmogus ne eksperimentų objektas, juo labiau sergantis onkologija. Galit bandyti pati tik šienligę gydytis, bet ne čia. Nevisuomet reikia imunitetą stiprinti, ypač onkologijoje. Beja, egzituoja dar tokie dalykai kaip autoimunitetas ir su tuo susiję negeros ir sunkios ligos. Skaičiau ir aš apie teigiamus Noni rezultatus su pelytėmis arba nuimant šiek tiek skausmą, gerinant savijautą tų, kuriems reikia ištarti SuDie...
Įdomus jūsų pasisakymas:
Cia tik maisto produktas ,kuris padeda iveikti susirgimus ,greiciau atstatyti imunine sistema ,nugaleti liga iki tam tikros stadijos.Pavelavus niekas nebegali padeti.Jokiu budu atsisakyti vaistu israsytu gydytoju negalima.Deja ,labai daug yra mediku ,kurie net neisivaizduoja apie sio augalo egzistavima ,o kurie zino tai ir rekomenduoja savo pacientams .

Kaip atsatoma imuninė sistema, kaip pakeičiama sudarkyta vėžio ląstelė? Priverčiat ją tapti sveika, „geriete“ su[U] noni sultimis? tongue.gif [/U] Rekomanduoja platintojai, medikų tarpe tokių yra]. Viena tokia labai įkalbinėjo Tianšy preparatus. Tuos buvau bandžiusi prieš susirgdama ir galvoju, kad padarė savo velnio darbą. Navikas vystėsi begaliniu greičiu...Na specifinis gydymas pristabdė...kai užkausiau gydytojos kokiu pagrindu man siūlo Tianši, manot gavau tinkamą atsakymą???Apie Nony pasikaitykite medicininiuose straipsniuose, jei nesunku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 15 gegužės 2009 - 19:48
'Adisui'
Pasikartosiu, kad tie platintojai 100kartu neteisus ir tik piktina rimtai sergancius zmones! "Neprotingu" zmoniu buvo ir bus! Visa informacija reikia LABAI filtruot, ir paciam iki galo issiaiskint viska! Iskalusit ne vieno, o keliu gydytoju nuomone, nes ji daznai skyriasi. yu.gif
Apie imuniteta as viska puikiai zinau, as pati esu gydytoja. dirol.gif As neklausiau kokios jo dalys, o kaip jus isivaizduojat kad ji galima stiprinti DALIMIS? (is jusu klausimo kuria dali stiprinam).
Noni sulciu gerimas, pabraukiu, NERA GYDYMAS AR SAVIGYDA!
O jusu reakcija i sias sultis dabar man labai suprantama, tai normalu....
Tikrai nereikia jum ju gert!
Beje, tas paskutinis pasisakymas, kuri cituojat yra ne mano! beee.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2009 05 16, 09:10)
Beje, tas paskutinis pasisakymas, kuri cituojat yra ne mano! beee.gif

smile.gif Nesu visiškai analfabetė, mačiau, kad ne Jūsų; ne Jums ir atsakiau. Sujungiau du atsakymus – dviems žmonėms į vieną... tongue.gif
Pasikartosiu, kad tie platintojai 100kartu neteisus ir tik piktina rimtai sergancius zmones! "Neprotingu" zmoniu buvo ir bus! Visa informacija reikia LABAI filtruot, ir paciam iki galo issiaiskint viska! Iskalusit ne vieno, o keliu gydytoju nuomone, nes ji daznai skyriasi. yu.gif

Labai teisinga mintis! O kaip žinoti, kad Jūs šnekat tikrai teisingai, nes vis tik čia BIZNIS ir sultys nekainuoja 20 Lt. Dar visa prekyba pagrįsta „piramidės“ principu, sulčių nėra vaistinėse. Jūs man nei kam kitam jų nedovanojate - Jūs jas siūlote pirkti, reklamuojate kaip išskirtines nepakartojamas imunitetą stiprinančias. Remiatės tik kompanijos reklamine medžiaga, bet ne medicininiais straipsniais. Todėl materialus intereresas iš Jūsų pusės labai ryškus...
Apie imuniteta as viska puikiai zinau, as pati esu gydytoja. dirol.gif  As neklausiau kokios jo dalys, o kaip jus isivaizduojat kad ji galima stiprinti DALIMIS? (is jusu klausimo kuria dali stiprinam).

Gydytoja, na ir kas, gal imunologė ar biochemikė? Tada taip nekalbėtumėt..Dar vienas populiarus straipsnis (ne Jums - visiems- apie imunitetą) –
Saugumo garantas - imunitetas.

Stiprinti ką? Nežinau.
Turbūt
svarbus momentas yra glaudi sąveika tarp imuninės, nervinės ir endokrininės sistemų.

Kad imunitetas sudėtinga sistema ir visi ją valkioja kaip gali – girdėjau iš mediko profesoriaus. Taigi priminsiu – imuniteto sudedamosios dalys: limfocitai, T limfocitai, B limfocitai, neutrofilai, makrofagai, imunoglobulinai, kaulų čiulpai, blužnis, užkrūčio liauka, limfiniai mazgai, limfoidinis audimys, šalinimo sistema ir kt.

Man užkliuvo dar ir tokia mintis:
Kyla klausimas: ką daryti? Neverta iškart prisipirkti maisto papildų ir imunostimuliatorių. Pirma — ne visi jie duos naudos, kaip žadama. Tikrieji imunitetą stiprinantys preparatai — tai stipriai veikiančios priemonės, kurių išrašo tik gydytojai. Paruošti imunitetą ligoms, kurios dar neužpuolė, negalima. Antra, sustiprinti imunitetą galima tik kompleksiškai.

Aš tų principų ir laikausi: maistas visavertis ir natūralus, be jokių papildų, noriu - valgau, nenoriu man to nereikia... smile.gif
Grįžkim dar prie imuniteto...Vienintelė rimta liga dabartinė-onkologinė, kita kuria sirgau buvo plaučių uždegimas, kai man buvo 20 m (visus kitus 20 m. nesirgau, peršalinimo ligos labai retos buvo). Dauguma sergančių onkologija (turiu galvoje jaunesniojo mažiaus žmones) yra labai tvirtos ir stiprios sveikatos ir diagnozė sergate vėžiu – būna didžiulis ŠOKAS, nesitiki... nieko perdaug blogo nejaučia, puikiai jaučiasi, kol vieną dieną nepradeda pavargti, prakaituoti, krenta svoris ir atsiranda neaiškūs, dažnai neapibrėžti skausmai. Visa tai būna ne pamažu - o staiga. Todėl onkologinės ligos ir yra sunkiai diagnozuojamos net šiuolaikiniais diagnozavimo prietaisais ir technologijomis, diagnozuojamos dažnai pavėluotai. Tikrai blogai pradeda jaustis tik ligai įsilingavus. unsure.gif
Išvada: Žmonės tiek metų gyveno be papildų ir superduper sulčių, sirgo, bet ne taip kaip dabar. Viena priežastis - diagnostika, kita -galbūt per geras koncentruotas maistas. Noni sultys yra koncentratas: visko nenormaliai labai daug. Todėl sultys turi būti geriamos su protu. Ne diena dienon metų metus. AVANSU NEPRIKAUPSI. doh.gif Dar vienas paprastas pvz. iš gyvenimo: kaimynė rudenį prisidarė labai daug naminių obuolių sulčių: visa šeima gėrė kiekvieną dieną (4-turiese 3 l) - vyresnėlė buvo paguldyta į ligoninę su skrandžio uždegimu ir opomis. Priežastis - pakėlė ir išderino skrandžio rūgštis. smile.gif
Taigi, klausimai:
1) kokiom dozėmis patariate naudoti noni sults sergantiems onkologija?
2)jei esate medikė; kodėl nešviečiate apie šias sultis savo kolegų medikų? (Rašote, kad nežino. Tai supažindinkit juos!) Rimčiau bus: kai onkologas jas siūlys, o ne Jūs. Bet pinigai pinigėliai viską sprendžia, papildoma veikla, mokesčius mokat nuo parduotų Noni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 16 gegužės 2009 - 09:59
Deja, labai sunkiai skirti kas teisingai kalba, kas net, net mediku tarpe, ka kalbet apie paprastus zmones.... Todel tarbut dauguma protingu zmoniu remiasi gydytoju, kuriais pasitiki nuomone, savo patirtimi ir savo intuicija. Bet vistiek gyvenimas tai loterija victory.gif
Noni prekyba pagrista tinkliniu marketingu, bet tikrai ne piramides principu! Tinklinis marketingas tai nera etikete, reiskianti kad preke yra sudas! Pvz. Zepter, Tupperware ir dau kitu prekiu....
O jum daug apskritai ka gyvenime dovanuoja, nemokomai tik.... patys zinot kas.
Protingi platintojai tikrai remiasi moksliniais irodymais, taciau cia ne vieta juos teikt banned2.gif
Jokio materialinio intereso as neturiu, ne tam yra skirtas sitas forumas, as asmeniskai ju cia niekam nesiulau, neduodu savo kontaktu. Beje, nesiulau ju net savo pacientams, kaip ir daugelis gydytoju, taciau tai nereiskia kad mes neturim info apie jas. Bet is visu papildu, mano nuomone sio sultys yra first.gif
Biochemikai nera gydytojai, tai atskira specialybe.... Kaip as nekalbeciau? Kokia mano mintis jum pasirode neteisinga?
Kkodel jus taip akcentuojat demesi i tai kad sios sultys stiprina imuniteta?! Kas jum ta iteige? Tikrai galiu garantuot, kad negirdejot apie jas is kompetitingo zmogaus - mediko, kuris viska normaliai paaiskintu. Kirptis tai pas siuveja turbut neinat ...
Pasikartoju, daug mediku apie jas ZINO, nesiulo del tam tikru priezasciu (jau rasiau). Mes nesam platintojai.
Nuo Noni veiklos mokescius jie tikrai moka mokescius, nes USA reikalauja verslo liudijimo, kitaip neperveda jiem pinigeliu
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2009 05 16, 12:45)
Kodel jus taip akcentuojat demesi i tai kad sios sultys stiprina imuniteta?! Kas jum ta iteige? Tikrai galiu garantuot, kad negirdejot apie jas is kompetitingo zmogaus - mediko, kuris viska normaliai paaiskintu. Kirptis tai pas siuveja turbut neinat ...
Pasikartoju, daug mediku apie jas ZINO, nesiulo del tam tikru priezasciu (jau rasiau).  Mes nesam platintojai.
Nuo Noni veiklos mokescius jie tikrai moka mokescius, nes USA reikalauja verslo liudijimo, kitaip neperveda jiem pinigeliu

Na gerai, tada prašom papunkčiui išvardinkit jų realią čiuopiamą naudą. smile.gif
1)
2)
3)
.....
Išdėstyk visus šias sultis, ką Jūs matote išsikirinio, naudojant šias sultis praktikoje, kodėl Jums jos pasirodė tokios ypatingos? Vertos tų nemažų pinigų, sutiki 2 buteliia mėnesiui - kainuoja. Truputį daugiau konkretumo, o ne platintojų informacijos...
Įdomu kompetetinga nuomonė. Aš jus priimu kaip protingą pašnekovę. smile.gif
Šiaip tai mano pirminis chemoterapijos vaistas buvo gamintas iš kukmedžio medžio žievės. Dabar gaminamas sintetiniu būdu. smile.gif Gamtoje daug yra visokių galių. Noni vartočiau tada kai medikai pasakys – viskas: mūsų galimybės išsemtos, tam, kad pagerinti gyvenimo kokybę, neneigiu aš jų, bet kaip bebūtų gaila - ne panacėja. smile.gif
Medicinai ir biomokslams einant į priekį bus kažkada lūžis, netikėtas ir gal net labai paprastas sprendimas gydant onkologines ligas. labai individualizuotas. Bet kol kas yra taip kaip yra. Vienas ieško stebuklingų Nony galių, kitas naudoja amalą, trečias lietuvišką maudą ir rūpužytę, ketvirtas spiritą su aliejumi ir t. t. Važiuoja į Braziliją, Tibetą. Visi nori būti nemirtingi, tik užmiršta, kad įdėta mums mirties schema: vienam 5, kitam 20, kitam 100 m. Genetika, likimas? Ir viena ir antra. smile.gif

Dabar linksma istorija; guliu ligoninėj: mano neutrofilai 0,1, leukocitai 0,3. Senutė, (palatos kaimynė), kuriai 70 m. susijaudino: kodėl man davė vienkartinę kaukę, o jai ne. Sakau blogas kraujas - neutropenija. Ji pradeda rypuoti, o dieve, tai mane užkrėsi. Ne sakau – tai dėl to, kad man visi pavojingi. Sekantis klausimas: kur man tų neutrofilų nusipirkti, aš neturiu pinigų jiems. doh.gif Todėl aš taip gan priešiškai sureagavu, nes tarp platintojų yra nemažai neišmanačių, tik apsiginklavusių aukštomis frazėmis, kurių paprastam žmogui nesuprast. Skamba jos labai įspūdingai. Žmogus išgirdęs apie stebuklą - butą parduotų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 16 gegužės 2009 - 13:21
QUOTE(adis @ 2009 05 16, 14:17)
Na gerai, tada prašom papunkčiui išvardinkit jų realią čiuopiamą naudą. smile.gif
1)
2)
3)
.....
Išdėstyk visus šias sultis, ką Jūs matote išsikirinio, naudojant šias sultis  praktikoje, kodėl Jums jos pasirodė tokios ypatingos? Vertos tų nemažų pinigų, sutiki 2 buteliia mėnesiui - kainuoja. Truputį daugiau  konkretumo, o ne platintojų informacijos...
Įdomu kompetetinga nuomonė. Aš jus priimu kaip protingą pašnekovę. smile.gif
Šiaip tai mano pirminis chemoterapijos vaistas buvo gamintas iš kukmedžio medžio  žievės. Dabar gaminamas sintetiniu būdu.  smile.gif Gamtoje daug yra visokių galių. Noni vartočiau tada kai medikai pasakys – viskas: mūsų galimybės išsemtos, tam, kad pagerinti gyvenimo kokybę, neneigiu aš jų, bet kaip bebūtų gaila - ne panacėja. smile.gif
Medicinai ir biomokslams einant į priekį bus kažkada lūžis, netikėtas ir gal net labai paprastas sprendimas gydant onkologines ligas. labai individualizuotas. Bet kol kas yra taip kaip yra. Vienas ieško stebuklingų Nony galių, kitas naudoja amalą, trečias lietuvišką maudą ir rūpužytę, ketvirtas spiritą su aliejumi ir t. t. Važiuoja į Braziliją, Tibetą. Visi nori būti nemirtingi, tik užmiršta, kad įdėta mums mirties schema: vienam 5, kitam 20, kitam 100 m. Genetika, likimas? Ir viena ir antra. smile.gif

Dabar linksma istorija; guliu ligoninėj: mano neutrofilai 0,1, leukocitai 0,3.  Senutė, (palatos kaimynė), kuriai 70 m. susijaudino: kodėl man davė vienkartinę kaukę, o jai ne. Sakau blogas kraujas - neutropenija. Ji pradeda rypuoti, o dieve, tai mane užkrėsi. Ne sakau –  tai dėl to, kad man visi pavojingi. Sekantis klausimas: kur man tų neutrofilų nusipirkti, aš neturiu pinigų jiems.  doh.gif Todėl aš taip gan priešiškai sureagavu, nes tarp platintojų yra nemažai neišmanačių, tik apsiginklavusių aukštomis frazėmis, kurių paprastam žmogui nesuprast. Skamba jos labai įspūdingai. Žmogus išgirdęs apie stebuklą - butą parduotų...

As isvaziuoju, grisiu uz poros dienu.
Mielai pratesiu su jumis sia diskusija.
Laikykites 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2009 05 16, 12:45)
Protingi platintojai tikrai remiasi moksliniais irodymais, taciau cia ne vieta juos teikt  banned2.gif
Beje, nesiulau ju net savo pacientams, kaip ir daugelis gydytoju, taciau tai nereiskia kad mes neturim info apie jas.

Jūs gydytoja? Įdomu, kokios srities?
O teikti mokslinius įrodymus čia kaip tik gera vieta rolleyes.gif.
Atsakyti
Adis'ui ir Sajai
Sveiki!
Jus juokaujat, tai kas uzima apie 40 min paaiskinti, italpint cia?
Jei jus tikrai turit noro, mes galim susitikt, taciau tikrai ne tam, kad uzpult mane, o diskusijai ax.gif
O jeigu jus is anksto tikrai nusistate pries, tai gal neverta, nes tikrai tos informacijos nepriimsit bigsmile.gif
Kiekvienai iformacijai ir veiksmui zmogus turi subrest
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2009 05 18, 21:06)
Jus juokaujat, tai kas uzima apie 40 min paaiskinti, italpint cia?
Jei jus tikrai turit noro, mes galim susitikt, taciau tikrai ne tam, kad uzpult mane, o diskusijai  ax.gif

O tų paaiškinimų koks šaltinis? Gamintojo informacija? Nepatikima schmoll.gif, juk jų tikslas parduoti. Reikia nepriklausomų rimtų šaltinių. Tokie šiais laikais turėtų būti internete, o ne tik spausdinti ant popieriaus arba perduodami iš lūpų į lūpas. Kol kas iš rimtesnės informacijos internete radau tik tyrimus, kad noni sultys iš tikrųjų prailgina gyvenimą pelėms, sergančioms vėžiu rolleyes.gif. Dėl žmonių - radau informaciją, kad 2001 m. prasidėjo ir 2006 m. baigėsi tyrimai dėl noni poveikio onkologiniams ligoniams. Bet tų tyrimų rezultatų niekur neradau. Kodėl? Gal tie rezultatai buvo neigiami? Juk jei jie būtų buvę teigiami, tai gamintojai tikrai trimituotų apie tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 19 gegužės 2009 - 10:07
Jum tikrai neverta gert sias sultis!
Gerbiama bus tik tokia nuomone, kai zmogus paskys: as isgeriau visa kursa (o ne 1 buteli) ir jokio efekto.
O kai zmogus pats nebande, o iskarto nusistates, tai .... mirksiukas.gif
Beje, toks viesiem pazistomas Paracetamolis irgi kai kam nenumusa temperaturos, tai ka jis nustoja but irodymais pagristu vaistu?!
Dar karta akcentuoju, neuzsiciklinkit ant to, kad sios sultys GYDO NUO VEZIO IR STIPRINA IMUNITETA, tai istrauktos is konteksto frazes verysad.gif . Nepriimkit visko taip vienareiksmiskai ir primityviai!
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2009 05 19, 11:40)
Jum tikrai neverta gert sias sultis!
Gerbiama bus tik tokia nuomone, kai zmogus paskys: as isgeriau visa kursa (o ne 1 buteli) ir jokio efekto.

Jei sultys padeda tik tiems, kurie jomis tiki, tai jos tikrai niekam tikusios biggrin.gif. Kai rimtai tiriamas preparato veiksmingumas, tiriamieji nežino, ką jie geria - tikrą preparatą ar placebą.
Aš nesu iš anksto prieš nieką nusistačiusi, tiesiog visada ieškau patikimų žinių, bet jei tų sulčių propaguotojų toks lygis, kad nesugeba pateikti rimtos informacijos apie sultis, o vietoj to išsako savo nuomonę apie oponentus, tai iš to formuojasi ir mano nuomonė apie sultis doh.gif.
Atsakyti
tongue.gif labai įdomūs straipsniai apie noni sultis, tik šiek tiek kitokios firmos Noni Maui, bet esmės nekeičia, čia kalbama apie jų galimybę, būtent galimybę mažinti angiogenezę. Kas yra galimvbė? Tai kas gali atsitikti vykti, bet nebūtinai tai vyksta ir atsitinka...daugelyje papildų, fitopreparatų ir šių sulčių parašymuose figūruoja žodis GALI (angliškai may), mūsų platintojai paprastai išmeta šitą žodį gali ir palieka žodžius: gerina, veikia, stirpina, mažina, didna ir pan...Sutikit yra skirtumas: gali gerinti, gali veikti, gali stiprint ir gali mažinti, didint, nes gali to ir nedaryti...
Dabar straipsnis iš Noni sulčių (tik kitokios firmos) pristatymo (reklaminio-informacinio)...
Potenciali vėžio profilaktinė terapija
Beje, šaltinio iš kur imta informacija nėra, o tai nelabai rimta...
Čia kalbama apie sulčių galimybę mažinti angiogenezę, tiksliau užkirsti kelią 2 mm dydžio navikiniam dariniui formuoti savo kraujotaką... Straipsnyje rašoma profilaktinė terapinė dozė yra 1,14 litro 10 % Noni sulčių dienai.

Gerai, dabar pereinu prie Tahitian Noni sulčių: jose yra 11 % vynuogių sulčių (tokią info radau produktą pristatančiame in. puslapyje), vadinasi grynų 89 %. Paskaičiavus gauname, kad dienai reikėtų~128 ml 90%sulčių terapinei dozei, kad būtų sutrukdyta 2 mm naviko angiogenezė. Taigi butelys 1l talpa: terapinė dozė 10 d. – 1,2 l, mėnesiui – 3,8 l, kaina=3.8*150Lt=570 Lt. Tiek turėtumėte išleisti kiekvieną mėnesį, bijodami susirgti vėžiu. Beje, angiogenezė būdinga tik navikams, kurie gali sudaryti kraujotaką, t. y. kietiems dariniams, bet ne limfomos, kraujo vėžio ligoms. Dėl galvos auglių nežinau. Tai specifiniai augliai.
Kitame straipsnyje: čia anksčiau minėtas konkurentų puslapis, kalba eina apie tą patį produktą Noni sultis, tik kito gamintojo: Noni Maui
NONI - augalų karalienė Jūsų sveikatai!
lyg tarp kitko:
(nesiseka įkelti citatų, tai apdarysiu taip:
CITATA:
Noni produktai buvo atrinkti Havajų universitete vykdomiems tyrimams su vėžiu sergančiais pacientais. Būtent tai išskiria Havajuose gaminamas NONI Maui sultis iš kitų šalių gamintojų

Šiame straipsnyje apie Noni Maui sulčių koncentraciją nekalbama, tik, kad dozė 30 ml dienai. Sutikit: 4 k. mažesnė nei mano paskaičiuota ir visiems atvejams, kokia problema Jus bekankintų!
Dabar lendu į kitą puslapį: jis rimesnis, nes po staipsniais duota nuorodos iš interneto, norit - galit pasitikrint pačios tą informaciją
TAHITIAN NONI
Pirmiauisa ką randu:
CITATA
TAHITIAN NONI sultys - 100% natūralios sultys iš NONI vaisių tyrės.[QUOTE]

Skaitydama toliau randu:
CITATA
TAHITIAN NONI - natūralios noni vaisių sultys iš tyrės. Jų sudėtyje, siekiant pagerinti skonį, yra ir kitų natūralių sulčių - vynuogių ir mėlynių (11%).

Tai kaip 100%, jei 11 % vynuogės ir mėlynės: kiek pamenu matematiką 100-11=89% tongue.gif
Jei netingit paskaitykit kiekvieną šio puslapio nuorodą: visai įdomu, bet viskas susiveda į dozes ir kainą, pvz:
čiaKas turėtų vartoti noni sultis?
CITATA
Jei jau vartojate noni sultis ir esate pajutęs gerą jų poveikį, 30 ml per dieną užtenka (153 Lt/mėn.). [/U]Kamuojamiems nugaros skausmų, sergantiems artritu, neuralgijomis ir pan. patariama vartoti nuo 60 iki 120 ml per dieną (270-540 Lt/mėn.). Besiskundžiantieji lėtiniu nuovargiu, fibromialgija gali gerti nuo 30 ml iki 90 ml per dieną (153-405 Lt/ mėn.), tačiau, norint sulaukti gerų rezultatų, sultis reikia vartoti ne trumpiau kaip 4-5 mėnesius. Hormonų balanso pasiekiama vartojant apie 60–90 ml per dieną (270-405 Lt/ mėn), diebeto pokyčiai tikėtni vartojant nuo 90 ml iki 180 ml per dieną (405-810 Lt./mėn). Imuninei sistemai reguliuoti geriausia jų gerti daugiau kaip po 120 ml per dieną (540 Lt/mėn.). Tiek vartoju aš pats, kad užkirsčiau kelią įvairioms ligoms. Astma, alergijos “reaguoja” į 30–90 ml per dieną (135-405 lt/mėn.), vėžio atvejais patariama gerti 240–300 ml per dieną (1080-1350 Lt/mėn.) 60 – 90 ml galima vartoti kaip vieną sulčių normą. Didesnes normas siūlyčiau padalyti perpus ir gerti ryte bei vakare. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad tam tikra dalis žmonių poveikį pajunta labai gretai tačiau dažniausiai 25 % rezultatų sulaukia po pirmųjų 3 savaičių, 50 % - po 6-8 savačių, o kiti – po 3 mėnesių (pvz., segantieji lėtinio nuovargio sindromu, fibromialgija).

Kitame šio int. psl. straipsnyje radau kraujospūdžio mažinmui -90-100 ml (405-450 Lt/mėn.)
Dar kitame ape diabetą: dėl stebimas sulčių poveikis II laipsnio diabetui, I laipsnio nežymus. Pabrėžiama būtina endokrinologo preižiūra!
Straipsnyje apie vėžį - tyrimai su pelėmis. Na nudvėsė visos: vienos anksčiau, kitos vėliau! Be noni po 22 d. su noni pačios ištverningiausios po 50 d. Žmogus ne pelė, tokie tyrimai su pelėmis yra tik hipotetiniai, t. y. bandymas įvertinti ar yra poveikis.
Randu ir tokią informaciją, nors kitur teigia kad visiems saugu:
CITATA
[I]Noni yra saugus žmogui, tačiau laikausi nuomonės, kad kiekvieną žolinį preparatą reikia pradėti vartoti atsargiai, ypač tiems, kurie jautrūs kokiems nors maisto produktams, yra alergiški ar serga astma. Be to, nėščioms bei žindyvėms augalinius preparatus patarčiau vartoti tik pasikonsultavus su mediku.

O čia kiek ir kaip naudoti: tongue.gif dozės nuo anksčiau rastų manųjų labai skiriasi:

Kaip, kiek ir kada geriausia vartoti noni sultis?

Tai koks poveikis? Savęs apgaulėar superduper nauda? Visiškai sveikam žmogui...leisti mėnesiui 135-270 Lt krizės laikias? g.gif Nors ne mano reikalas, aš tik paskaičiavau ir informavau.
(kainą skaičiavau 1l talpos butelis~150 Lt).

Atsakiau pati į savo klausimus į kuriuos neatsakė musik.

Išvada: kažkam tikrai naudingos, (tikriausiai platintojams, na ir kažkiek mums smile.gif ) Jei turit pinigų, kodėl gi nevartoti? Tačiau griežtai ne vėžiu sergantiems, bet nemirštantiems, perdaug visko vienam. Kaip veikia su chemoterapinias vaistais, derinyje su spinduline terapija? Savijautą, kraują gerina, bet ar neslopina vasitų poveikio ir nedidna vėžinių ląstelių dauginimos, nes kaip anksčiau sakiau onkologijoje patariama vengti įprastų koncentruotų sulčių ne daugiau 1/3 stiklinės (čia Juozo Ruolios vilniečio onkologo fitoterapeuto nuomonė. Ar ji teisinga nežinau, bet tokia yra... g.gif), nes 240-300ml dienai tokio koncentrato daug...

smile.gif na padirbėjau iš peties lotuliukas.gif , savo nuomonę turiu, diskusijose toliau nebedalyvauju, palieku Jus darytis savo išvadas. cool.gif
Atsakyti