Įkraunama...
Įkraunama...

Dantys dantukai.. Kada pirmieji?

Labos mamytės

gal kam taip buvo viršutiniai priekiniai nėra net užsimezgę kiek bandė gyd įžiūrėt o iltinukai labai ryškiai viršuje prasikals greit g.gif turim du apačioje , mums 1 metukai AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samantila: 08 lapkričio 2012 - 23:02
pirmojo dantuko sulaukem 3menesiu ir keliu dienu, antras isdygo dar uz keliu dienu, cia du apatiniai dantukai. dideliou problemu nebuvo tik kad paviduriavo ir irzloka buvo. dar laukiam trecio dantuko virsui:) taip pat ant dienu turi but:)
Atsakyti
mano mazyliui 3men ir 3savaites prasikale dantukai apacioj iltiniai arba kandis pirmieji at tai normalu gal kam taip buvo? 4u.gif
Atsakyti
Pas visus tris tarp 6-7 menesio prasikale pirmieji.. o tada jau zaibiskai beveik visi... blink.gif
Atsakyti
Mes pirmojo dantuko sulaukem 11m ir kelios dienos blink.gif Ir seka buvo labai idomi, tai virsuj, tai apacioj, virsuj apacioj.. biggrin.gif
Atsakyti
vaje kaip anksti dantukai 4u.gif ..manau, kad tai jau normalu nes dažnas atvejis, juk jau yra ne vienas atvejis kai gimsta su perliukais tongue.gif
mums seilėtekis pasireiškė 4 mėn o pirmieji dantukai prasikalė apačioje po ilgų vargų 10 mėn ir veikla sustojo ..šiai dienai turim 1m ir 2 sav kalasi viršuje iltinukai ..ištine laikosi 1mėn jau doh.gif
Atsakyti
6 men pirmieji dantukai
Atsakyti
mums pirmi isdygo apie vienuolikos menesiu. Dabar jau kalasi krūminiai, tai labai sunkiai. Temperatūra virš 37, neramumai.. Be to gal kas susidūrėte, kad paraudusios irr patinusios vaiko dantenos, ne tik ten kur dantukas kalasi, bet ir tarp išsikalusių dantukų? Gal Če kas negerai? verysad.gif
Atsakyti
Merginos, nesuverskit visu negalavimu ir temperaturu dantukams! As irgi maniau, kad galbut mums kalasi dantukai, kai sukilo temperatura ir daugiau nebuvo jokiu persalimo simptomu, taciau, kai 6 paras ji nenukrito - nuvaziavom i ligonine ir rado labai stipru uzdegima, kuri gyde stipriais antibiotikais. Jei temp pakyla auksciau, nei 39, tikrai nekaltinkit dantu, o ieskokit kitos priezasties. Ypac, jei temperaturos nelydi jokie kiti simptomai. Nesakau, kad visiems kazkas rimto bus, bet gydytojai geriau pasirodykit ir pasidarykit tyrimus - blogiau tikrai nebus. Visiems linkiu nesirgti! smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mano vaikinui 1 metai ir 5 mėn. Turi dar tik 4 dantukus, kalasi šoninis kandis. Pastebėjau ties krūminiu dantuku (na toje vietoje kur jis turėtų būti) melsvą puslelę, ji neskaudi. Gal kam yra taip buvę? Radau internete tik tiek, kad reikia ją pradurti. Reikės ryt paskambinti gydytojai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo onute*: 24 kovo 2013 - 15:25
1.5 m turim apacioje 3 ir ketvirta vos prasikalusi, virsuje 3 ir ketvirtas ciut prasikales blink.gif kalsi sunkiais su slogom ir temperaturom iki 37.8 dydz.
Papildyta:
QUOTE(onute* @ 2013 03 24, 04:24)
Sveikos, mano vaikinui 1 metai ir 5 mėn. Turi dar tik 4 dantukus, kalasi šoninis kandis. Pastebėjau ties krūminiu dantuku (na toje vietoje kur jis turėtų būti) melsvą puslelę, ji neskaudi. Gal kam yra taip buvę? Radau internete tik tiek, kad reikia ją pradurti. Reikės ryt paskambinti gydytojai.

jaigu tai dantukas prasikalineje tai manau nieko nedurkit pats dantukas isstums , o del dantuko kiekio tai nepergyvenkit mes busvom pas odontologe sake nieko baisaus tas neeiliskumas ir paskutiniu metu tai labai daznas atvejis 4u.gif

beje odontologe akcentavo, kad dantuku dygimui vit D neturi jokio poveikio (uzsimenu nes pediatr.sake padidinti jo kieki blink.gif ) ...daznai prisideda paveldimumas mano dantukai pirmieji kalesi virs metu ir mano mergytes labai panasiai ... o genda anksti kaip tetuko biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukryte pirmuju dantuku sulauke budama beveik metuku smile.gif
Atsakyti