10,mėn 25 dienos =8 dantukam
Na va sulaukėm... Princesei 10 mėnesiukų ir 25 dienelės... Atsimenat skundžiausi kad dantukai tikriausiai visi 4 dyks(2 jau buvo)? ogi neišdygo: išdygio 1 po 2 savaičių Nr2, dar po savaitės Nr3 o jau to Nr 4 sulaukėm tik prieš porą savaitėlių... O šyryt pasižiūriu dar 2 išdygę... taigis išvada
QUOTE(natuliona @ 2007 03 23, 15:51)
Norėjau paklausti mamyčių dėl dantukų. Mano pupai pirmi dantukai prasikalė lygai 5 mėn. Dabar jai 8,5 mėn, o turim tik tuos 2 dantukus. Ar viskas gerai kad taip ilgai nesulaukiam kitų, jau greit bus 4 mėn. Gal kam taip buvo.
Zinokite turim jau 16 dantu, ir net nepastebejau kaip isdygo visi
QUOTE(natuliona @ 2008 02 09, 11:07)
Rami mergyte buvo,kai dygo
o sakykit, ar gali pradeti dantukai kaltis , kai vaikuciui dar 3men nesuejo? kazkaip maniskis labai pirstukus i burnyte kisa, ir atrodo, kad iesko joje kazko
Ir zurgia taip gailiai ...
Ir per kiek laiko dantukas isdygsta?
QUOTE(Miegaliuke S @ 2008 02 09, 17:20)
Rami mergyte buvo,kai dygo
kai pirmi 2 dygo tai nerami buvo, o daugiau tai jokiu problemu, net nepastebejau
QUOTE(Vaidulia77 @ 2008 02 09, 21:27)
o sakykit, ar gali pradeti dantukai kaltis , kai vaikuciui dar 3men nesuejo? kazkaip maniskis labai pirstukus i burnyte kisa, ir atrodo, kad iesko joje kazko
Ir zurgia taip gailiai ...
Na manasis nuo trijų mėnesių kišo pirštukus, malė po burną, o jau jei pagaudavo mano pirštą tai drebėdamas graužė
Maniskis tai baisei neramus kalasi jau 4 dantukas
mano merguzelei pirmi 2 dantukai isdygo 5men,net nepajutau,jei nebutu smarkiai pradejus verkti ir issiziojus,tikriausiai nebuciau pastebejus.nu va su treciu dantuku jau turiu problemeliu
jis pradejo kaltis 8men
Kazin ar vaikui gali pusti pilvuka del dantu dygimo? Mano suneliui naktim pucia pilva jau kelinta savaite. Ieskojau visokiu priezasciu,bet neradau,tai ir pagalvojau,kad gal dantys dygs. Kaip jus mamos manot?
mums pirmi du apatiniai dantukai isdygo 5.5 men., o dabar kalasi du virsutiniai, bet ne priekiniai, antri kandziai,
ar kam nors taip buvo ?