Įkraunama...
Įkraunama...

Dantys dantukai.. Kada pirmieji?

Na va sulaukėm... Princesei 10 mėnesiukų ir 25 dienelės... Atsimenat skundžiausi kad dantukai tikriausiai visi 4 dyks(2 jau buvo)? ogi neišdygo: išdygio 1 po 2 savaičių Nr2, dar po savaitės Nr3 o jau to Nr 4 sulaukėm tik prieš porą savaitėlių... O šyryt pasižiūriu dar 2 išdygę... taigis išvada
10,mėn 25 dienos =8 dantukam cool.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2007 03 23, 15:51)
Norėjau paklausti mamyčių dėl dantukų. Mano pupai pirmi dantukai prasikalė lygai 5 mėn. Dabar jai 8,5 mėn, o turim tik tuos 2  dantukus. Ar viskas gerai kad taip ilgai nesulaukiam kitų, jau greit bus 4 mėn. Gal kam taip buvo.

Zinokite turim jau 16 dantu, ir net nepastebejau kaip isdygo visi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2008 02 09, 11:07)
Zinokite turim jau 16 dantu, ir net nepastebejau kaip isdygo visi thumbup.gif

Rami mergyte buvo,kai dygo
Atsakyti
o sakykit, ar gali pradeti dantukai kaltis , kai vaikuciui dar 3men nesuejo? kazkaip maniskis labai pirstukus i burnyte kisa, ir atrodo, kad iesko joje kazko blink.gif Ir zurgia taip gailiai ...
Ir per kiek laiko dantukas isdygsta?
Atsakyti
QUOTE(Miegaliuke S @ 2008 02 09, 17:20)
Rami mergyte buvo,kai dygo

kai pirmi 2 dygo tai nerami buvo, o daugiau tai jokiu problemu, net nepastebejau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulia77 @ 2008 02 09, 21:27)
o sakykit, ar gali pradeti dantukai kaltis , kai vaikuciui dar 3men nesuejo? kazkaip maniskis labai pirstukus i burnyte kisa, ir atrodo, kad iesko joje kazko  blink.gif Ir zurgia taip gailiai ...
Ir per kiek laiko dantukas isdygsta?

Na manasis nuo trijų mėnesių kišo pirštukus, malė po burną, o jau jei pagaudavo mano pirštą tai drebėdamas graužė doh.gif o dantukų kaip ner taip nėr, o jau tuoj septintas menuo bigsmile.gif ir dabar dar viską tebegriaužia ir seilem grindis plauna lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskis tai baisei neramus kalasi jau 4 dantukas doh.gif
Atsakyti
mano merguzelei pirmi 2 dantukai isdygo 5men,net nepajutau,jei nebutu smarkiai pradejus verkti ir issiziojus,tikriausiai nebuciau pastebejus.nu va su treciu dantuku jau turiu problemeliu doh.gif jis pradejo kaltis 8men
Atsakyti
Kazin ar vaikui gali pusti pilvuka del dantu dygimo? Mano suneliui naktim pucia pilva jau kelinta savaite. Ieskojau visokiu priezasciu,bet neradau,tai ir pagalvojau,kad gal dantys dygs. Kaip jus mamos manot?
Atsakyti
na as manau kad galietu pusti, nes mano mergyte naktim po keleta kartu prasibunda ir labai verkia verysad.gif o kai palieciau pilvuka labai kietas buvo. mums pirmi isdygo 7,5 men o kol kitu laukiam taip ir kankinames doh.gif
Atsakyti
mums pirmi du apatiniai dantukai isdygo 5.5 men., o dabar kalasi du virsutiniai, bet ne priekiniai, antri kandziai, g.gif ar kam nors taip buvo ?
Atsakyti
gal zinot brangios mamytes,ka daryti ir kaip padeti mazyliui kai digsta iltiniai dantukai smile.gif.nes priekiniai tai be jokio skausmo isdygo bigsmile.gif tongue.gif o dabar net nezinom ka ir daryt verysad.gif
Atsakyti