Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu? 2 dalis

O mūsų vyriukas miega tik su mumis...Ir nematau čia nieko bloga smile.gif Savo kambarį turės jau greitai - ta prasme, tada, kai pakeisim langus, kad šilta būtų, bet jame jis greičiausiai tik žais, ne miegos wink.gif
O okai nebemaitinsiu naktimis - tada žiūrėsim, ar čia zuikį į atskirą lovytę, ar į atskirą kambarį perkelti wink.gif
Atsakyti
Kai auginau sūnų, gana ilgai gyvenom vieno kambario bute, berods iki kokių 4metukų. Tai galimybių jam apgyvendint atskirai nebuvo jokių. O dukra vaikų kambary(ta prasme brolio kambary) apsigyveno nuo gimimo. Ten pas juos labai jauku ir šilta.
Atsakyti
Mano sunui 11 metu. Iki siol kartu. tik dar ir dukryte prisidejo rolleyes.gif Lova didele, plati. Gerai mums kartu. Linksma. tongue.gif
Atsakyti
1.5 men. Kai isaugo savo lopsiuka, kuri laikydavom musu miegamajam. Didzuoji vaikiska lova i musu miegamaji netilpo, tai nuo to laiko miega atskiram kambary. Musiskis ten pradejo zyyyyymiai ramiau miegot. Girdejau spekuliacijas kad kai vaikas nejaucia motinos pieno kvapo geriau miega ir t.t. bet nezinau kiek tame tiesos, greiciau jau jis pats save prizadindavo atsitrenkdamas kojytem/rankytem i lopsio sieneles, o didelej lovoj sklaidykis kiek nori... Nuo to laiko keldavosi naktimis tik pavalgyti. Nuo 6 menesiu jau grieztai atsisako migdytis musu lovoje.
Atsakyti

Musu mazoji savo kambaryje miega nuo 3men. Manau, kad taip geriau, mes galim ilgiau pavakaroti ar TV paziureti.
Atsakyti
3 mėnesių leliuko perkėlimas į kitą kambarį man dvelkia amerikoniškom tradicijom. Na, tai ta šalis, kurioje labiausiai juntamas susvetimėjimas tarp tėvų ir vaikų... wink.gif
Atsakyti
Nu maniskei 4 men bet mes kartu miegam ir galo dar nesimato,nes ta lovyte....ji neramiai joje miega ir as nepailsiu,bandziau ir i kita vieta statyti,bet...taip ir likom mudvi abidvi tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
prie ko cia amerikietiskos tradicijos, tai kaip tik normalu, juk vaikas - yra asmenybe, todel jeigu yra galimybe tegu turi savo erdve ir savo lova, man nelabai suprantama kaip galima su kudikiu vienoje lovoje miegot wink.gif kaip tada galima tevams ciki- briki padaryt, issimiegot, teleka veliau pasiziureti ir t.t.? ka? ir aplamai tevu lova turi buti butent tevu. Tai mano subjektyvi nuomone. smile.gif Nemanau kad susvetimejimas tarp tevu ir vaiku priklauso nuo vietos kurioje tas vaikas miegos.
Atsakyti
QUOTE (Zvirbliuke @ 2004 01 10, 09:52)
3 mėnesių leliuko perkėlimas į kitą kambarį man dvelkia amerikoniškom tradicijom. Na, tai ta šalis, kurioje labiausiai juntamas susvetimėjimas tarp tėvų ir vaikų... wink.gif

O prie ko čia amerikoniškos tradicijos? Dukra miega nuo gimimo atskiram kambary ir, mielosios, tik būkit tokios artimos su savo vaikais, kaip mudvi su dukryte. Aš iš pradžių mėginau nakvot vaikų kambary, bet tai ne mano nervams - ji per miegus prunkščia ir t.t., o aš atidžiai klausausi kaip ji kvėpuoja ir taip visą naktį tik prisnūstu. Po kelių tokių naktų grįžau pas vyrą.
Atsakyti
QUOTE (Mala @ 2004 01 07, 02:59)
Pasidalykit patirtim nuo kada jus perkelete vaikus i lova (ne vaikiska lovyte su grotom) jo kambaryje?
Maniskei 9.5 men bet savo lovytej nebemiega jau visa men. Darosi baisu jei pripras prie musu lovos, bus sunku atpratinti. Gal jau perkelt? Ar ne peranksti? O gal jau pervelai?

O kam tu ja is jos loveles i savaja perkelei unsure.gif ? Gal reikejo palaukti, kol isigysite lova jai ir tada jos kambaryje vietoj lovytes statyti naujaja lova?

Mano mazoji lovyteje savo kambaryje miega nuo pirmos dienos, i savo valdas net neisileidziame tongue.gif Lovyteje leisiu miegoti iki kokiu 1.5-2metu, nes per kvaila dar - paguldyta isliptu ir eitu kur nori, baigtusi miegai laugh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Nu vat butent, prie ko cia amerikoniskos tradicijos... Kiekviena mama ziuri, kaip jos vaikui geriau, netgi amerikiete. Jei jam didelej lovoj ir kitam kambary geriau miegasi, kuriu galu man grusti i savo lova (jei dar ir man geriau miegasi kai nereik bijot, kad uzgulsiu per miegus)??? O be to mes savo lova naktim taaaaaip naudojam, kad vaikams tikrai ten ne vieta... Is ryto ateit pasivoliot visiem kartu - labai prasom... Ir jokiu susvetimejimu pas mumi net nekvepia. Galu gale, vyras irgi zhmogus ir jam reikia demesio ir shvelnumo tokam laipsny, kokio prie vaiku tikrai neparodysi.
Atsakyti
koks cia amerikonizmas blink.gif as jei tureciau galimybe iskarto ja perkelciau i kita kambari. mes tai kosejam, tai ciaudom, vis pazadinam ja. lovyte stovi visai salia musu lovos. bijau net garsiau lovoje apsiversti blink.gif o jau nekalbu apie meile lovoje, salia vaiko blink.gif o jei susirgciau ir koseciau pastoviai, ka tada daryti ? jei net vyras neissimiega kai as koseju blink.gif
tikiuosi greitai atsiras galimybe kiekvienam tureti savo erdve. tai nereiskia, kad as ja mylesiu maziau.lakstysiu prie jos kiek reikes. mes ir dabar einam naktimis i kita kambari maitintis (prie kompo laugh.gif ) tai man jokios problemos nulekti i vaiko kambari smile.gif
Atsakyti