Mano dukrai septyneri. Apie miegojimo/migdymo ypatumus irgi galėčiau istoriją parašyti. Kol gyvenom vieno kambario bute, tai savaime suprantama ir migdydavomės viename kambaryje, bet visvien aš arba tėvelis turėdavom atsigulti ant jos sofutės, kol užmigdavo. Kai persikėlėm į dabartinį butą, galvojom iškart pradėsim pratinti migdytis vieną jos kambaryje, patyrėm fiasko... buvo daug daug ašarų, mums pagailo vaiko ir dar beveik keturis metus procesas vykdavo taip: tėvelis guli šalia, kol dukrytė užmiega, tada išeina į mūsų lovą arba įminga ir pramiega dukros kambaryje visą naktį; būdavo, kad vyrui išėjus, dukra atsikelia ir šaukia kurį nors iš mūsų arba ateina į miegamąjį ir stovi prie lovos kaip stulpas - tėtis vėl eina migdyti; kokius 1-2kartus per savaitę mudvi miegodavome miegamajame,o tėvelis jos kambaryje. Dabar, kai skaitau, ką čia parašiau, galvoju, kad mano vyras turi geležinius nervus..., nes visas migdymo procesas jam tekdavo, aš dėl miegojimo pati labai išlepusi

, jeigu būtų reikėję šokinėti iš vienos lovos į kitą, rytais būčiau nepakaltinama.
Kai klausdavau dukros, kada pradės pati migdytis, atsakydavo, kai eis į trečią klasę

.
Bet šiemet, kai suėjo septyneri, pradėjau su ja "rimtai" kalbėtis ( tokių pokalbių anksčiau yra buvę dešimtys...), kad, einant į mokyklą, būtinai reikės anksčiau gultis, kad tėtis vakare taip pat nori turėti laiko sau ir, kad jeigu jis gulasi 9.00 val, vadinasi TV žiūri iki devintos ir turi mažai laiko su ja pabūti, pažaisti ir pan. Keletą dienų pakalbėjom, dukra pabandė pati užmigti, paašarojo, bet kai vieną antrą kartą pavyko pačiai užmigti, rodos, įgavo pasitikėjimo savimi ir jau pora mėnnesių užmiega pati

aišku, būna retkarčiais dar ir ašarėlių ir vaikščiojimo į tualetą ir kol vyksta migdymosi proceas aš miegamajame skaitau knygą, o vyras svetainėje žiūri TV....