is tepalu dar capsicam sildantis tinka ir padeda, viprosal b irgi zinau, tikrai veiksmingas nuo nerviniu sakneliu uzdegimo,reikia kokius du kartus per diena tepti.
QUOTE(vaižgantė @ 2009 04 16, 19:03)
Puikiai padeda mąstymo keitimas, o po to- bioenergetinis gydymas.
Prašau parašykit į kurią pusę keisti mąstymą???

susirgau nerviniu sakneliu uzdegimu,nuejau pas gydytoja israse (kaip veliau pasidomejau) vaistuku nuo epilepsijos.kaip jums tokie gydytojai? tai reik keisti mastyma (kuri cia taip rase) ar gydytoja.nuo ju skaudejo ziauriai pilva (salutinis poveikis) aciu dievui,kad pirkau mazesne doze nei liepe GYDYTOJA,tai gal jau kapuose buciau.
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2010 10 30, 15:53)
susirgau nerviniu sakneliu uzdegimu,nuejau pas gydytoja israse (kaip veliau pasidomejau) vaistuku nuo epilepsijos.kaip jums tokie gydytojai? tai reik keisti mastyma (kuri cia taip rase) ar gydytoja.nuo ju skaudejo ziauriai pilva (salutinis poveikis) aciu dievui,kad pirkau mazesne doze nei liepe GYDYTOJA,tai gal jau kapuose buciau.
ne gabapentiną kartais??
QUOTE(Magnifique @ 2010 10 30, 15:56)
ne gabapentiną kartais??
ne,kita karta eisiu pirkti savo nuoziura,arba tarsiuos su vaistininku

QUOTE(@KIMIRK@ @ 2010 10 31, 10:01)
ne,kita karta eisiu pirkti savo nuoziura,arba tarsiuos su vaistininku
,nes tokiais daktarais pasitiketi neimanoma.israso belenko skaitosi,geriau nebus,bet ir blogiau nebus,tai kam nuodyt save? rodos dirba (su stazu) ne pirmi metai.man atrodo cia yra susitarimas su vaistinem ispirkti vaistus,tie kur uzsistovi.manau yra daugiau zmoniu serganciu radikulitu,nei epilepsija.

Šiaip preišepilepsiniai vaistai naudojami nervų pažeidimams,skausmui gydyti.Pati geriu priešepilepsinius jau 6 sav.dėl nervo pažeidimo,kol kas nenumiriau.O be to,tai skaitosi beveik geriausias gydymas nervų pažeidimams.
man turbut pasalus, atsirado kaklo radikulitas, i ranka nuejo skausmas. tai gydytoja prirase vaistuku, lauksiu dabar, jeigu nepraeis, tai rimtesnius tyrimus darys... O gal ir koks virusas gali itakot sito dalyko atsiradima
Nes, kad buciau persalus, tai taip nebuvo.

tik jokiais budais negulkit i karsta vonia esant radikulitui, nors is pradziu atrodys kad daug geriau, bet is tos vonios poto tik greitoji jus iskelt gales.
Kažkoks siaubas- kėliau sunkius maišelius ir dzink tiktai- rezultate vaikštau pasilenkusi 45laipsnių kampu, jokių atsilenkimų ar pasilenkimų, miegot neina, užtad eina nusišaut
Įtariu radikulitą, simptomai atitinka, nusipirkčiau tepaliukų, bet kaip daeiti iki vaistinės ?
Ar būtina pasirodyti gydytojui ar išsigydysiu tepaliukais? aišku, nelygu kas dėsis rytoj

Įtariu radikulitą, simptomai atitinka, nusipirkčiau tepaliukų, bet kaip daeiti iki vaistinės ?

Man nuo sestadienio surakino nugara,buvau greitojoj sake radikulitas,suleido nuo skausmo,pleciacius,bet skausmo nenueme nei trupucio,vakar buvau pas savo gydytoja prirase naklofen ir mydocalm,antra diena geriu ir leidziuos skausmas nei min.nepraeina.Vos is lovos islipu ir vos paeinu.Paskambinau siandien savo gydytojai,nieko ir nepasake.Ka daryt,gal kas patars
QUOTE(unte @ 2011 11 22, 18:38)
Man nuo sestadienio surakino nugara,buvau greitojoj sake radikulitas,suleido nuo skausmo,pleciacius,bet skausmo nenueme nei trupucio,vakar buvau pas savo gydytoja prirase naklofen ir mydocalm,antra diena geriu ir leidziuos skausmas nei min.nepraeina.Vos is lovos islipu ir vos paeinu.Paskambinau siandien savo gydytojai,nieko ir nepasake.Ka daryt,gal kas patars
Nepraeis taip greit...man kaklo radikulitas,i desine ranka nuejo,tai su skausmais jau antra savaite,nei minutei nepraeina...Geriu nimesili,ketanova,gabapentina,B gr. vitaminus,trinuosi tokiu veterinariniu tepalu,neurologe sake kad tinka

Sveiki,keliu tema,netikekite ka jums sako Neurologai kad jums isvarzos/osteochondrozė ir dar begales protingu žodeliu diagnozes
ir del ju jums sukele skausma, tai yra sugalvotas medicinos mitas bet labai gaila kad po šiai diena žmones siunčiame ant operciju stalo, o iš tikro reikia Gydyti RAUMENIS,bet visi nori stebuklingos tabletes,cia ne jokia reklama,pilnas yotubas video (deja tik ru kalba), galite uzeiti i telegram kanala,ten visos nuorodos bus ant lekstutes. Jei moderai blokuos kanala,galite brukstelti i PM