Įkraunama...
Įkraunama...

Aguoninis tortas/ pyragas

QUOTE(Mide @ 2011 12 20, 12:54)
labas,

Labai noriu isikepti si pyraga, bet iekaip nesuprantu pagal recepta


kas tas do daiktas  2 стакана песка(1,5 )


Tai cukrus.
Atsakyti
QUOTE(vinniepooh @ 2011 12 20, 14:57)
Tai cukrus.



tai ziopla as, o as verciuos ieskau, recepta skaitau simta kartu, o kad ten cukrus net nesupratau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Krista @ 2011 12 20, 17:52)
tai ziopla as, o as verciuos ieskau, recepta skaitau simta kartu, o kad ten cukrus net nesupratau doh.gif



cia as is seses kompo klausiau uztai nickas ne tas
Atsakyti
Svirksto tikrai nereikia biggrin.gif Yra paprastesnis budas - paimti pagaliuka - buna parduotiuvese tokie, kur tinka tiek tikrinimui, ar kepinys iskepes, o taip pat ir mini saslykeliams-verinukams kepti. Su tokiu pagaliuku reikia subadyti daznai visa pyraga kiaurai (galima kad ir su svariu virbalu ar panasiu daiktu). Ir tada kremas tures daugiau poru, pro kur isigert wink.gif Mmmm... Skanaus!
Atsakyti
Nepakartojamo skonio aguonų pyragas yra knygoje "Metai už stalo".Ten senovinis lietuviškas receptas ir tikrai labai panašus į tą "Miesto kepėjo" aguoninį pyragą. Kada nuskenuosiu ir įkelsiu čia
Atsakyti
Ten tikrai tas pats pyragas, aišku, pas kiekvieną šeimininkę gaunasi truputį kitoks, tarkime, mano paslaptis, kad visuomet pati verdu kremą iš grietinėlės, nors kai kuriuose variantuose siūlome pakeisti kondensuotu pienu ir nededu cinamono, kažkaip be jo man geriau. O šiaip šito pyrago receptas ir pas Beatą yra kažkurioje knygoje, ir internetiniuose bloguose.

O čia tikslus receptas iš knygos "metai už stalo"

http://popas.livejou...com/224719.html

Atsakyti
teko ragauti pirktinį aguonų tortą - paliko įspūdį bigsmile.gif - toks neįtikėtinai drėgnas, gardus ... taigi, traukiu sąrašan thumbup.gif ir jau iš anksto žinau, kad didžiajai daliai ragautojų tikrai patiks biggrin.gif
Atsakyti