Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo kursai

QUOTE(Mahada @ 2013 03 01, 15:50)
Gal kas zino kursus Panevezyje???  4u.gif

Galiu rekomenduoti siuos: http://siuvimo-kursai.lt kiek zinau jie daugelyje miestu organizuoja smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės, ar lankėt kuri N. Dubickienės siuvimo kursus? Pakomentuokit, jeigu galit.
Atsakyti
QUOTE(Čeruti @ 2014 05 26, 10:10)
Sveikos mergytės, ar lankėt kuri N. Dubickienės siuvimo kursus? Pakomentuokit, jeigu galit.

Kursai Klaipėdoje.
Atsakyti
QUOTE(Čeruti @ 2014 05 28, 12:01)
Kursai Klaipėdoje.

Sveiki, kokia kursu kaina?
Atsakyti
QUOTE(-ok- @ 2014 05 29, 15:12)

Kad aš žinočiau... doh.gif ax.gif Internete nerandu jokios informacijos, užtat bandau čia pasiklausinėti, gal atsilieps kas. Draugė lankė prieš 7 metus ir įsivaizduojat- nieko nebeprisimena lotuliukas.gif nei kainos, nieko...
Atsakyti
QUOTE(Čeruti @ 2014 05 29, 19:24)
Kad aš žinočiau... doh.gif  ax.gif Internete nerandu jokios informacijos, užtat bandau čia pasiklausinėti, gal atsilieps kas. Draugė lankė prieš 7 metus ir įsivaizduojat- nieko nebeprisimena lotuliukas.gif  nei kainos, nieko...

Geri kursai reiški buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-ok- @ 2014 05 29, 14:12)

Sveiki. As esu baigusi Dubickienes siuvimo kursus. Baigiau , jeigu atmintis nemeluoja kokias 2000 metais ( reiketu i pazymejima paziureti). Mokiausi del saves. Kursai tikrai geri. Dirbome 2 kartus savaiteje po 3 valandas. Lankiau du metus. Mokemes modeliavimo, braizeme brezinius ir t.t. Namie turiu visa papke su vieno ar kito rubo modeliavimu bei visa deze siuvinuku ( sijonu, apykakliu ir t.t.), nes viskas buvo daroma praktiskai. Tuo laiku mokejau lygtais 120 lt i menesi. Dabar manau kaina gali buti pakilusi.
Manau jau turetu buti skelbimas, kad renkamos naujos grupes, nes pradeda darbuotis nuo rugsejo pirmos savaites.
Siais kursais tikrai esu patenkinta ir tikrai rekomenduoju.
Taip pat galiu pamineti, kad siuos kursus lankydavo moterys, kurios yra igijusios siuvimo specialybe, nes Nijole grupese turi 3-4 merginas, o mokyklose sedi po 20 merginu, tai pacios spreskite kiek jos gauna demesio ir pagalbos esant tokiam skaiciui studenciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mopsyte: 01 rugpjūčio 2014 - 09:32
Merginos, o gal kuri lankėte kursus siuvimo kai siunte Darbo birža į mokymus? Kaip jums ten sekesi? ir ar ėjot į įmonę mokintis ar išsiėmėt individualią veiklą? Gal galite plačiau papasakoti kaip ten su tais kursais?
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2014 09 04, 10:58)
Merginos, o gal kuri lankėte kursus siuvimo kai siunte Darbo birža į mokymus? Kaip jums ten sekesi? ir ar ėjot į įmonę mokintis ar išsiėmėt individualią veiklą? Gal galite plačiau papasakoti kaip  ten su tais kursais?

niekas nebuvo kursuose? g.gif
Atsakyti
Aš lankiau privačiai siuvimo kursus, ne iš darbo biržos. Klaipėdoje, "signalo" pastate. Buvo 10 mėn. mokslai, dabar lyg sutrumpino iki 6 mėn. Kurse praėjom moteriškus rūbus, daug dėmesio modeliavimui, konstravimui, sukirpimui. Ir jokių žurnalų, nebent parodydavo siuvimo klaidas juose ;-) Išmokė, kaip pačioms iškarpas išskaičiuoti ir pasidaryti, nes tik 25proc. žmonių atitinka "standartinius" brėžinius. Man tai nerealus variantas ir jau su savo nestandartinėm formom pasisiūnu idealiai tinkančias sukneles, sijonus, kelnes, švarkus. Manau, kad kokybiškesnių kursų nebūna visoje Lietuvoje.
Papildyta:
Mokytoja Nijolė Dubickienė, Klaipėda.
Papildyta:
Lankiau prieš 3 metus. Įspūdingi kursai. Nelengva mokytis, reikia tikrai atidirbti, bet ir gauni tiek informacijos, kad žinai, už ką pinigus moki. Kursai kainavo 400 litų mėnesiui, nei karto nesuabejojau, ar buvo verta, tikrai buvo.
Atsakyti