Įkraunama...
Įkraunama...

6 men

QUOTE(leliuko_mama @ 2008 09 26, 22:12)
as ir neskubeciau, jei maitinciau savo pienu ir jei priaugtu normaliai svorio... bet ka daryt kai priauga mazai? todel ir primaitinau

Tada suprantamas toks ankstyvo primaitinimo poreikis 4u.gif
Atsakyti
na ka, mums siandien suejo 7menesiukai thumbup.gif iki pasimatymo visoms mitame forume biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaulutee @ 2008 09 27, 19:39)
na ka, mums siandien suejo 7menesiukai thumbup.gif iki pasimatymo visoms mitame forume biggrin.gif  smile.gif

Sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba mamos. Mano mazajai 6,5men. Siandien pasirode pirm o dantuko primas karbukas lotuliukas.gif Kazkaip ji visai nesiseileja kaip kitiems buna. O siaip tvirtai sedi, guli tik ant nugaros. Siaip tokio aktyvumo kad oiooi... Taip pat moka ploti rankytem kai paprasai. Bet stovet tai dar neeee..... Nors labaoi nori. Valgo labao noriai darzoviene avizu ryziu koses. Siaip nereali linksmuole
Atsakyti
oi kaip noreciau, kad ir mano vaikutis noriai valgytu darzovienes ir grudienes... essen.gif kad valgytu nors ir nenoriai - ir tai butu gerai... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2008 09 28, 11:40)
oi kaip noreciau, kad ir mano vaikutis noriai valgytu darzovienes ir grudienes... essen.gif kad valgytu nors ir nenoriai - ir tai butu gerai...  cray.gif

Jei maitini pati, ipilk savo pienelio, mums tai padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
taigi, kad jau nemaitinu... jau antras menuo, kai baigesi mano pienas...
Atsakyti
na mes jau jus paliekam biggrin.gif begam pas 7men lelius bigsmile.gif aukit ir jus 4u.gif ir nesirkit mirksiukas.gif
Atsakyti
jungiames prie pusmetinuku 4u.gif mokam sedeti savarankiskai pora minuciu. vartomes i visas puses. siekia paimti zaisla,o jei sis toli ji prisliauzia visokiausiais budais prie jo biggrin.gif isikisa soske jau koks menuo. stovi isikibusi,bet neilgai,megsta sokineti laikoma uz pazastu smile.gif neturim plauku dar biggrin.gif dantuku taip pat nerasta. valgom tik mamos pienuka pakolkas... siandien sveremes ir matavomes. 9000g,70cm smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes!
sekmes isejusiems i 7 menesi ir atejusiems i 6 4u.gif
mano vaikutis ir beveik plikas smile.gif labai trumpi sveisus plaukuciai tik virsugalvy ciupkas ilgesniu, kurie visada pasisiause i virsu stovi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2008 09 29, 16:21)
sveikos mamytes!
sekmes isejusiems i 7 menesi ir atejusiems i 6  4u.gif
mano vaikutis ir beveik plikas  smile.gif  labai trumpi sveisus plaukuciai tik virsugalvy ciupkas ilgesniu, kurie visada pasisiause i virsu stovi  biggrin.gif

Jo plaukuosena pas mus irgi tokia pat, tik keista kaip iššviesėjo plaukučiai, vos ne blondinė dabar, o gimė juodais plaikučiais biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, prisijungiam ir mes prie pusmetinuku. Manasis tvirtai remia kojytem, galeciau net i vaikstukus jau det clap_1.gif tik va nesedi vienas ne minutes unsure.gif
Atsakyti