Laba mamos. Mano mazajai 6,5men. Siandien pasirode pirm o dantuko primas karbukas Kazkaip ji visai nesiseileja kaip kitiems buna. O siaip tvirtai sedi, guli tik ant nugaros. Siaip tokio aktyvumo kad oiooi... Taip pat moka ploti rankytem kai paprasai. Bet stovet tai dar neeee..... Nors labaoi nori. Valgo labao noriai darzoviene avizu ryziu koses. Siaip nereali linksmuole
jungiames prie pusmetinuku mokam sedeti savarankiskai pora minuciu. vartomes i visas puses. siekia paimti zaisla,o jei sis toli ji prisliauzia visokiausiais budais prie jo isikisa soske jau koks menuo. stovi isikibusi,bet neilgai,megsta sokineti laikoma uz pazastu neturim plauku dar dantuku taip pat nerasta. valgom tik mamos pienuka pakolkas... siandien sveremes ir matavomes. 9000g,70cm
sveikos mamytes! sekmes isejusiems i 7 menesi ir atejusiems i 6 mano vaikutis ir beveik plikas labai trumpi sveisus plaukuciai tik virsugalvy ciupkas ilgesniu, kurie visada pasisiause i virsu stovi
sveikos mamytes!
sekmes isejusiems i 7 menesi ir atejusiems i 6
mano vaikutis ir beveik plikas labai trumpi sveisus plaukuciai tik virsugalvy ciupkas ilgesniu, kurie visada pasisiause i virsu stovi
sveikos mamytes, prisijungiam ir mes prie pusmetinuku. Manasis tvirtai remia kojytem, galeciau net i vaikstukus jau det tik va nesedi vienas ne minutes