Įkraunama...
Įkraunama...

Problemytė su "peliuku" 4mečiui berniukui

Na va ir mūsų berniuką ši bėda užpuolė. Labai gaila vaiko, jau taip skauda iki klykimo verysad.gif Ir išrašė tik voneles ir paskui tepaliuką kai aprims uždegimas.
Atsakyti
Laba dienuke,

Mamytes, turiu suneli ,kuriam uz keliu meneisu bus 4 metukai. NUgi net nezinau, kodel anskciau nepastebejau, bet jam manomanymu seklides nenusileide sad.gif Sedziu , bliaunu ir nzn ka daryti. Gyvenam uzsienyje, ryt jau pas seimos gydytoja varysiu tekinomis.
Prisiskaiciau visokios info, tai tiek susinervinau, o juk mus is ligonines gimus isleido visus tvarkingus, su nusileidusiomis seklidemis, bet kai maziukas buvo, tai netaip ir ciupindavau as ten, nes pavalius kiausiukus viskas tvarkigai atrode, o dar jau kuri laika neramu man.... Tikiuosi dar nebus per velu operacija kokia daryti ar tik, kad nebutu blogai vaikui, bo kapiec....

Gal kas susidurete su siuo reikalu!? Bo Dievazi, tiek bijau, kad nebutu per velu verysad.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
beskaitant jusu isgyvenimus,kilo man toks klausimas,ar jus kiekvieno plovimo metu atsmaukiat odele ir plaunat.mano suneliui jau virs 3 metu,nesu niekad atitaukusi odeles ir jokiu problemu su anuo galu neturime.aciu uz atakymus 4u.gif
Atsakyti
mano maziukui 5metukai-pasiskunde, kad skauda-jokiu paraudimu, jokiu kraujuku-nieko. pamaniau gal triusikeliai spaudzia-pripirkom laisvesniu-nebesiskundzia, gal tokia bedele ir tebuvo, bet kas keisciausia, kad pasimeciau nezinojau net kur kreiptis. gerai, kad nieko rimto ir nebuvo
Atsakyti
sveikos, mamytės,
susidurėm ir mes su kažkokia problemėle, sūnui 4m.8mėn. niekad neatsmaukinėdavom mes peliuko, niekad nesiskundė kad jam skaudėtų, o va kelios dienos sako kad paskauda, ne kai šlapinasi, o kai pačiupinėju ar spusteliu, reiks kreptis pas gyd. jei nepraeis g.gif o nuo kelių metų reikia pradėt atsmaukinėt ir ten viduj dezinfekuoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mejinga @ 2010 12 03, 11:23)
sveikos, mamytės,
susidurėm ir mes su kažkokia problemėle, sūnui 4m.8mėn. niekad neatsmaukinėdavom mes peliuko, niekad nesiskundė kad jam skaudėtų, o va kelios dienos sako kad paskauda, ne kai šlapinasi, o kai pačiupinėju ar spusteliu, reiks kreptis pas gyd. jei nepraeis  g.gif  o nuo kelių metų reikia pradėt atsmaukinėt ir ten viduj dezinfekuoti?  blush2.gif

gal uzsigavo kazkur?

as va pries savaite vistik nuveziau savo penkiameti pas vaiku uzrologa, nes irgi cia prisiskaiciau SM kad atsmaukinet, valyt plau ir t.t. nieko to nebuvau niekda darius, uzdegimu taip pat nebuvo, kitu bedu irgi nebuvo...taciau paziurejau, kad niekas pagal mane ten jam neatsismaukia unsure.gif tai gi nuveziau pas Kilda (KMUK) ir ka israse tepaliuka, menesi dabar gydysimes taip ir uz menesio pasakys ar reiks chirurginio isikisimo unsure.gif nors is esmes gydytojas nieko gasdinancio nepasake smile.gif
Atsakyti

as va pries savaite vistik nuveziau savo penkiameti pas vaiku uzrologa, nes irgi cia prisiskaiciau SM kad atsmaukinet, valyt plau ir t.t. nieko to nebuvau niekda darius, uzdegimu taip pat nebuvo, kitu bedu irgi nebuvo...taciau paziurejau, kad niekas pagal mane ten jam neatsismaukia unsure.gif tai gi nuveziau pas Kilda (KMUK) ir ka israse tepaliuka, menesi dabar gydysimes taip ir uz menesio pasakys ar reiks chirurginio isikisimo unsure.gif nors is esmes gydytojas nieko gasdinancio nepasake smile.gif
[/quote]

O koki tepaliuka israse?
Atsakyti
Pas mus irgi ta pati problemele su atsismaukimu.Visa laika vaiksciojau pas gydytoja ir niekada niekas ner sakes kad reikia kazka daryti su berniuku pimpaliukais schmoll.gif O kai konkreciai paklausi ar 4metu vaikui jau turi atsismaukti,tai gydytojai sako ,kad turi.Tai ir dabar suprask ,kad nori,ar tai turi ivykti savaime ar reikia mamoms kazka daryti blink.gif na kolkas kol nera uzdegimu,tai nieko nedarysim,gal iki 16 metu dar atsismauks g.gif As pirma karta ir isgirdau cia supermamose apie tokius dalykus ,kad reikia kazka atsmaukineti....Vienu zodziu ,kiek zmoniu,tiek ir nuomoniu.... 4u.gif
Atsakyti
jei kas neatsitraukia, kas turi atsitraukti, tai geriausia operacija ir tiek. Labai greita su narkoze, vaikas nieko nejaucia. Visos bedos dingsta ir kuo anskciau, tuo geriau.
Atsakyti
maniškis kelis kartus parėjęs iš darželio skundėsi, kad skauda.
tai vis "nupurškėm" dušu, ir leidom jam "kvėpuoti". paraudimas dingo.
Atsakyti