QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2006 02 23, 17:14)
Lengviau atsikvėpiau, kai suradau nustatymuose "išjungti parašus". Būtų labai gerai, kad dar būtų ir nustatymas, leidžiantis išjungti profilio duomenų rodymą (išskyrus nick'ą) kairėje. O tai dabar taip durnai gaunasi, kai į ekraną nemažoje rezoliucijoje sutelpa DU postai, kur patį postą sudaro 2-3 eilutės. Neišjungus parašų, būdavo ir taip, kad 1 eilutės postas užima visą pusląpį ir pagrindinę jo dalį sudaro visokios liniuotės, judantys paveiksliukai ir kita "informacija", kuri, dalyviui aktyviau dalyvaujant, forumo temoje yra pakartojama daugybę kartų.
T.y. tam kad surastum naudingą informaciją, tenka akimis atfiltruoti ją iš daugybės "šiukšlių".
Vienam forume, protestuodamas prieš staiga užėjusią mažvaikių madą dėti į parašą animuotus GIFus, į parašą įsidėjau tris plasnojančias sparnais kiaules. Atrodė efektingai.
Netiquette sako, kad parašas neturi užimti daugiau nei 3-4 teksto eilutes. Ir čia e-mailo parašas! Tai ką kalbėti apie forumo posto parašą?!
niu kas per daug tas nesveika... ilgiausias mano matytas yra Mamiciuko (va
cia)
o pati turiu 2, nes vestuviu laukiuosi

kai praeis isimsiu :)ir man juokingi tie kur gimtadienius is abieju galu skaiciuoja, nu nzn...

atgalines skaiciukles ta padeda, pats paprastai atgal nesuskaiciuosi, bet kam tada paprasta...
nu ir dar manu, kad liuks liniuotes nestukems ir ciklo

gyvenima palengvina labai
o paveiksliukai parase neatrodo man informatyvus
p.s. dabar kai ne visu parasus cia rodo, tai be pigu ant kitu varyt - nepasakysi "pirma savo darza susitvarkyk"