Įkraunama...
Įkraunama...

Akių gydytojas-Šiauliuose

Gal kas galit rekomenduot okuliste vaikui Siauliuose. Buvom pas Sidlauskaite valdiskai del zvairavimo, tai prarase akinukus ir nuteike, kad metu metus dengsim viena akyte, geriau matancia. Norim isgirst ir kito specialisto nuomone. Gal yra tokiu vaikiuku gupe facebooke, nemoku ieskoti. Ymeskit nuoroda asmeniskai jai kas zinot. Ar cia kokia grupe.
Begalvojant iskilo toks lausimas, jai man pavyks ja priversti istisai vaikscioti uzsiklijavusia ta geraja akyte ar ir si neprades tinginiati negaunant darbo. Nes liepe vaikscioti su akinukais ir uzklijavus geresnia akyte visa diena isskyrus 1 valanda.
Gal yra mamu kurios vaikiukam klijuoja kuria tai akyte? Butu malonu pasitarti.
Atsakyti
Po vizito pas Šidlauskaitę, mes jau 9 metai lankomės Arbočiaus optikoje pas Kirdeikienę. Šiaip Šidlauskaitė kaip specialistė gal ir gera, bet tas jos bendravimas tai schmoll.gif
Antra nuomonė tikrai nepamaišys.
Atsakyti
Na kai mes buvom tai ji bendravo pakankamai maloniai. Tik mano mergina pavargo nuo to buvimo tenai, nelabai suprato ko is jos reikalaujama. Ji tokia uzsispyrus, nenores ir nesakys ko prasoma, tai vat tikiuos, kad istiesu jos ta blogoji akyte kaskiek geresnes bukles nei nustate. Kad nera visiskai gerai tai galimas daiktas, nes truputi zvaruoja, bijo saules sviesos, kai kada truputi primerkia ta akyte kuri blogesne.
Atsakyti
Pati baisiausia gydytoja gyvenime kiek buvau sutikus tai Sidlauskaite. Nei bendravime nei specialiste. Nei tecnikos nei ziniu, akinius i kaire i desine raso, zvairumu grasina, atgyvenusiais metodais dirba, lasiukus puse dienos lasina, kad istirt akiu dugna. Niekas pas ja per 20 nepasikeite. O jau rekimas ant vaiku, nepakantumas ir konvejeriu varymas, nu siaubas. Gerai, kad pasitikrinom pas kita specialista, tai receptas akinukams kaip diena ir naktis skyresi, jokio zvairumo ir panasiai.
Atsakyti

Sveiki, gal kas lankėsi pas gydytoją Iloną Jarulaitienę?

Atsakyti