Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybėlaitės

QUOTE(labamba @ 2008 04 26, 16:01)
o gal berniukiskom kepurytem kokiu schemuciu turit rolleyes.gif

žr. senesnę temą
Atsakyti
cia ne skrybelaite bet.......
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai aciu visoms blush2.gif wub.gif
QUOTE(Peperoni @ 2008 04 25, 21:12)
Bonda, zinau apie kuri rastuka kalba eina... turiu netgi schema... bet issifruoti man jos nepavyko...  unsure.gif  gal gali kaip nors aprasyt? ax.gif

as neriau pagal sita schema, ar tokia pati pas tave? gal is sitos aiskiau? blush2.gif
user posted image

QUOTE(Stiuardese @ 2008 04 26, 09:04)
O galit man tundrai papasakot su krakmolu kiek jo reikia dėt, paskui įmerkt ir kažkiek palaikyt ar kaip  g.gif  Aš pripyliau, įmerkiau, išdžiuvo, ir.... šūds  doh.gif  kiek nepurtau, tiek baltos dulkės iš kepkos byra  blink.gif

sako reikia stipru tirpala daryt unsure.gif

QUOTE(vaidilutė @ 2008 04 26, 19:49)
cia ne skrybelaite bet.......

gaila, kad foto mazytes blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 04 26, 21:10)
gaila, kad foto mazytes blush2.gif  blush2.gif

bet pažiek kaip paspaudus ant foto ji padidėja bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 04 25, 18:34)
Rodau paskutini darba  blush2.gif  geletoji geltonoji kiepka  biggrin.gif  ji nerta prie sito komplekto  mirksiukas.gif  dar maike yra is tos pat operos  wub.gif 

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Kepuryte tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Tik niekaip nesuprantu kaip nerti tas gelytes-ar atskirai ir paskui kartu sujungti, ar yra kitas variantas? Gal galit paaiskinti detaliau?
Atsakyti
QUOTE(divuke @ 2008 04 26, 22:55)
Kepuryte tai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Tik niekaip nesuprantu kaip nerti tas gelytes-ar atskirai ir paskui kartu sujungti, ar yra kitas variantas? Gal galit paaiskinti detaliau?

taigi schemute imete mirksiukas.gif

o kepuriukas tikrai-FANTASTISKAS!!!! wub.gif
Atsakyti
Labai aciu visoms blush2.gif  wub.gif

as neriau pagal sita schema, ar tokia pati pas tave? gal is sitos aiskiau? blush2.gif

nugi tokia pat.... bet man tik dabar dasuto, kaip pagal ja nerti... doh.gif biggrin.gif nu tundra ne kitaip.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 27 balandžio 2008 - 07:43
Labai aciu visoms blush2.gif  wub.gif

user posted image

norejau dar paklausti o gal turi shemos nuo viduriuko iki pagrindinio rasto?
Atsakyti
čia mano pirmas blynas, dar nebaigtas, nes siūlų pritrūkau ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mimka @ 2008 04 24, 09:15)
Kaip gražu  bigsmile.gif  4u.gif  nerealiai originali kepurytė  thumbup.gif  4u.gif

QUOTE(ciaramashka @ 2008 04 24, 10:54)
Niu fainute kokia berete... Gal per sunki tokiai galvelei, todel ir rauna! lotuliukas.gif

Ačiū labai už įvertinimą

QUOTE(Vaidullka @ 2008 04 24, 21:26)
Superinė beretė  4u.gif
Kaip tokias reikia nerti? Vis noriu panašią nunert, bet nežinau nuo ko pradėt  g.gif

Nu aš nunėriau tokius 8 "blynus"
user posted image
tada juos apnėriau žemais stulpeliais ir sunėriau vėžliuku. Tada aplinkui apnėriau kokius 2cm žemais stulpeliais ir nunėriau snapą(gal truputį perilgą ax.gif )
O paskui nunėriau mažą sagutę ir prisiuvau viršui. Ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 04 26, 22:09)
bet pažiek kaip paspaudus ant foto ji padidėja  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

net nepastebejau blush2.gif

QUOTE(divuke @ 2008 04 26, 23:55)
Tik niekaip nesuprantu kaip nerti tas gelytes-ar atskirai ir paskui kartu sujungti, ar yra kitas variantas? Gal galit paaiskinti detaliau?

imeciau schemute gi biggrin.gif

QUOTE(*irma* @ 2008 04 27, 10:46)

ten neriau is galvos -tad nelabai galiu padet ax.gif

QUOTE(fishke @ 2008 04 27, 12:14)
čia mano pirmas blynas, dar nebaigtas, nes siūlų pritrūkau  ax.gif

grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 04 27, 10:46)

Galima nuo vidurio nerti žemais stulpeliais, ar stulpeliais su užmetimu, o išplatinus, kiek reikia pradėti raštą.

Mano gėlyčių raštas kiek kitoks, bet esmė panaši.
Tai aš nėriau stulpeliu su užmetimu, platindama iš akies. Dar po gėlytę įnėriau tarpuose. Ir raštą pradėjau po vieną gėlytę, bet galima buvo ir nunerti stulpeliu iki ten, kur platint nebereikia.

user posted image
Atsakyti