Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybėlaitės

QUOTE(daimar @ 2008 05 14, 13:17)
as neriau pagal sia shema, tik truputeli perdariau pagal save smile.gif  dariau ilgesnius tuos lapelius ir pabaigiau kaip sove i galva,nes pagal shema nebesigavo  blush2.gif  ax.gif [img]

bet kaip gražiai gavosi bigsmile.gif

QUOTE(mimka @ 2008 05 14, 14:45)
aš tai nusipirkus 2 Nr tai man labai puikiai neriasi  ax.gif

mano irgi nr.2 mėgstamiausias, tinka visais gyvenimo atvejais biggrin.gif

QUOTE(kačiux @ 2008 05 14, 15:29)
Aciu visosm uz patarimus. O as tada arba labai kietai mezgu arba .... bet man tikrai neriant 1.25 vaseliu gavos leei tinkama labai grazi kepuryte. Gaila kad nenufotkinus isardziau. dabar bandau koreguot, kai pabaigsiu pasirodysiu.

sėkmės šįkart pataikyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daimar @ 2008 05 14, 14:17)
as neriau pagal sia shema, tik truputeli perdariau pagal save smile.gif  dariau ilgesnius tuos lapelius ir pabaigiau kaip sove i galva,nes pagal shema nebesigavo  blush2.gif  ax.gif user posted image

Labai thumbup.gif grazi kepuryte wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ggudrute: 14 gegužės 2008 - 17:14
QUOTE(daimar @ 2008 05 14, 14:17)
as neriau pagal sia shema, tik truputeli perdariau pagal save smile.gif  dariau ilgesnius tuos lapelius ir pabaigiau kaip sove i galva,nes pagal shema nebesigavo  blush2.gif  ax.gif user posted image

Tikrai labai grazu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
ta pati schema biggrin.gif skrybelaitė, tik modelis nesidavė matuotis tai ant meškino moviau blush2.gif Maxi siūlai, 1,25 vašelis ir pagal schema 1 lapeliu mažiau, ty 10 lapelių, tinkama mano 1,9 m merginai 4u.gif tik dar nekrakmolyta ir be pagražinimų smile.gif dar "karšta" biggrin.gif

user posted image

o čia siūlai matosi bigsmile.gif

user posted image

darau krikštynom, noriu komplektą padaryt, kepurė, žvakei kažkas ir gal skraistę apnersiu g.gif čia tokie optimistiniai planai nežinau kiek įgyvendinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 14 gegužės 2008 - 21:40
QUOTE(Nikoleta @ 2008 05 14, 21:39)
ta pati schema biggrin.gif skrybelaitė, tik modelis nesidavė matuotis tai ant meškino moviau blush2.gif Maxi siūlai, 1,25 vašelis ir pagal schema 1 lapeliu mažiau, ty 10 lapelių, tinkama mano 1,9 m merginai 4u.gif tik dar nekrakmolyta ir be pagražinimų smile.gif dar "karšta" biggrin.gif

user posted image

o čia siūlai matosi  bigsmile.gif

user posted image

darau krikštynom, noriu komplektą padaryt, kepurė, žvakei kažkas ir gal skraistę apnersiu g.gif čia tokie optimistiniai planai nežinau kiek įgyvendinsiu lotuliukas.gif

labai gražu thumbup.gif o čia siūlai balti, tik auksiukas įdėtas?nes ir man reikia krikštynom kažko ant galvos, irgi prie šampaninės suknelės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2008 05 14, 22:39)

visai graziai isrodo wub.gif tik ant modeliuko albai smalsu pamatyt mirksiukas.gif
Atsakyti
soni, siūlai balti su aukso juostele 4u.gif tai kepurytė gaunasi ne balta o gelsva 4u.gif Mergina kategoriškai atsisako matuotis doh.gif gal pavyks kaip nors įkalbėt jau papuoštą užsidėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2008 05 15, 09:16)
soni, siūlai balti su aukso juostele 4u.gif tai kepurytė gaunasi ne balta o gelsva 4u.gif Mergina kategoriškai atsisako matuotis doh.gif gal pavyks kaip nors įkalbėt jau papuoštą užsidėt 4u.gif

kur tokių siūlų pirkai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 15 gegužės 2008 - 10:05
Senamiestį ant kampo toj pardėj siūlų Maxi - kainavo 9,9 lt, gerose akyse pigaiu MAXI bet nebuvo tokių 4u.gif yra ir su sidabro siūlu, reik pardavėjos paklaust parodys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 15 gegužės 2008 - 10:10
QUOTE(Nikoleta @ 2008 05 15, 10:10)
Senamiestį ant kampo toj pardėj siūlų Maxi - kainavo 9,9 lt, gerose akyse pigaiu MAXI bet nebuvo tokių 4u.gif yra ir su sidabro siūlu, reik pardavėjos paklaust parodys 4u.gif

kiek tu jų pirkai?
Atsakyti
vieną blush2.gif gal netruks, jei ką dasipirkt reiks blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi rodausi, vakar vakare baigiau, šiandien jau iškeliavo į darželį.

user posted image

ant modelio:

user posted image

Pasinešiau ant Bangos siūlų, dabar eilėj - skrybėlė man tongue.gif
Atsakyti