Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybėlaitės

QUOTE(momima @ 2008 05 20, 16:25)
tik va su brilium man neisejo,per daug akiu pridejau platindama tai labai banguoja blush2.gif  doh.gif jauciu bus nenesiojema,bet dabar nerdama kita zinosiu,kad reikia maziau deti akiu blush2.gif

Nu jei labai krenta ant akiu tos garbanos tai dar galima priekyje prisegti krasta, ir tikrai nesiotis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 05 20, 16:25)
Nu jei labai krenta ant akiu tos garbanos tai dar galima priekyje prisegti krasta, ir tikrai nesiotis  thumbup.gif

Papildysiu - arba įsegti sagę arba prisiūti kažkokią gražią sagą arba nertą ar pirktinę gėlytę mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš nunėriau skrybėlę ir jos kraštai atrodo per platūs, tai kaip ir rašėt - prikabinau brylių ir prisiuvau gėlyčių. man gražu, parodyčiau bet nekrakmolinta, laukia vasaros ir krikštynų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 05 20, 14:28)
ir mes pasigirsim:

wub.gif

*irma* cia mano pirma nunerta skrybelaite ax.gif todel nebijok nerk ir tu tikrai isseis, dar ir grazesne mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaizele @ 2008 05 20, 14:36)
Taikykis į marčias  mirksiukas.gif ir vargt nereikės  biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Saldainia super gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 05 20, 15:56)
Jei vien tik dėl garbanotumo, tai manau, kad verta nešiot. Man garbanotos skrybėlaitės - tai ne brokas, tai romantika  mirksiukas.gif manau, kad kai kurie modeliai specialiai neriami, kad garbanoti būtų  smile.gif

QUOTE(liamuna @ 2008 05 20, 16:25)
Nu jei labai krenta ant akiu tos garbanos tai dar galima priekyje prisegti krasta, ir tikrai nesiotis  thumbup.gif

QUOTE(Vaizele @ 2008 05 20, 16:47)
Papildysiu - arba įsegti sagę arba prisiūti kažkokią gražią sagą arba nertą ar pirktinę gėlytę  mirksiukas.gif

Aciu mergaites uz patarimus 4u.gif man tas brilius nekrenta i akis ,stovi gerai biggrin.gif ale vistiek kazkaip,dar bandysiu kokia juostele idet ar dar ka,ziuresiu gal susidraugausiu,o jei ne,,,tai nezinau... ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas gali pamokyti, kaip reikia ismegzti tas kilputes (tokios lapeliu formos)virsutineje kaireje schemoje
user posted image
Atsakyti
Lapeliai mezgami kelias akis sumezgant kartu - šiuo atveju dvi mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai ačiū visoms už pagyrimus, mano mažajai ši skrybelytė labai patinka
Atsakyti
tatedo dekui uz padrasinima,reiks pabandyti,juk jei nesigaus visada bus galima isardyti ir kita numegzti blush2.gif
Atsakyti
user posted image
na va kas gavosi man is cia rastos shemos
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2008 05 21, 12:24)
user posted image
na va kas gavosi man is cia rastos shemos

grazu thumbup.gif
kaip tik tokia ir as baigineju lotuliukas.gif
Atsakyti