Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybėlaitės

almara 4u.gif

kačiux, 4u.gif

liamuna 4u.gif

airara* 4u.gif

Šaunuolės mergaitės,labai visos kepurytes savaip grazios wub.gif wub.gif wub.gif

o as savo skybeliukui isardziau briliu ir nuneriau kita blush2.gif ax.gif issiunciau vyra krakmolo pirkt tongue.gif ir imsiuosi pabaigt darbeli ,tikiuosi viskas gerai baigsis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo momima: 22 gegužės 2008 - 19:47
na va kaip saunu viskas dabar aisku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif reik bandyti dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 05 22, 18:52)
prodysiu ir as savo nauja kurinuka (shemos jokios nera, nes neriau kas i galva sauna)

labai simpatiskai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 05 17, 18:34)
As krakmolinau su krakmolu, 2 arbatiniai sauksteliai istirpinti nedideliama kieke vandens, tada maisant dar ipilti karsto vandens, bet nedaugiau nei puse litro bendras kiekis turi gautis, tada pamerkiu kepuryte ir palaikau koki pusvalandi, tada siek tiek praskalauju, ir krastus su lygintuvu istempiu/islyginu, i visa kita dziusta naturaliai. Krakmolinau ir ruzava ir geltona kepurytes, tai jokiu demiu ir neliko.  thumbup.gif

QUOTE(kačiux @ 2008 05 21, 15:13)
user posted image

O tai krakmolinant pagal liamuna receptą užtenka prilyginti brylius ir jau taip stovi kaip kačiux nuotraukoj? g.gif Prilyginti dar šlapius, o po to mauti ant stiklainio? rolleyes.gif

Beje, kačiux, simpatiškas skrybėliukas mirksiukas.gif

QUOTE(tatedo @ 2008 05 21, 19:46)
Oi kokiu graziu kepuriukau thumbup.gif
liamuna su laiveliu o as va su traukinuku nurezgiau ax.gif
user posted image

labai gražu thumbup.gif

QUOTE(liamuna @ 2008 05 22, 17:52)
prodysiu ir as savo nauja kurinuka (shemos jokios nera, nes neriau kas i galva sauna)
user posted image

nu koks grožis, šakės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaizele: 23 gegužės 2008 - 09:30
QUOTE(Vaizele @ 2008 05 23, 09:29)
O tai krakmolinant pagal liamuna receptą užtenka prilyginti brylius ir jau taip stovi kaip kačiux nuotraukoj?  g.gif Prilyginti dar šlapius, o po to mauti ant stiklainio?  rolleyes.gif

Beje, kačiux, simpatiškas skrybėliukas  mirksiukas.gif
labai gražu  thumbup.gif

aha, as krakmolinau pagal siuos patarimus. dabar papuosiau, liko kam nors atiduoti, ieskosim kam tiks.
Atsakyti
QUOTE(kačiux @ 2008 05 23, 10:01)
aha, as krakmolinau pagal siuos patarimus. dabar papuosiau, liko kam nors atiduoti, ieskosim kam tiks.

Tai lyginant bryliai ir išdžiūna, ane? g.gif

Na aš kai niekad nebandžius nieko panašaus, tai sunkiai įsivaizduoju visą procesą, nepykit už klausimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 05 23, 12:48)
Tai lyginant bryliai ir išdžiūna, ane?  g.gif

Na aš kai niekad nebandžius nieko panašaus, tai sunkiai įsivaizduoju visą procesą, nepykit už klausimus  4u.gif

Jo, lyginant ir išdžiūna ir išsikrakmolyja. Vadinasi 2in 1 lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano kepurytė dukrytei 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2008 05 23, 11:38)
Mano kepurytė dukrytei  4u.gif

thumbup.gif wub.gif

O CIA MANO SKRYBELIUSIS KOKS BUVO PRIES ARDYMA blush2.gif biggrin.gif

user posted image

IR PO ARDYMO DABAR ATRODO,TIK DAR NEPAPUOSTA blush2.gif

user posted image

Čia pirma mano skrybelė ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo momima: 23 gegužės 2008 - 12:00
QUOTE(Vaizele @ 2008 05 23, 10:48)
Tai lyginant bryliai ir išdžiūna, ane?  g.gif

Na aš kai niekad nebandžius nieko panašaus, tai sunkiai įsivaizduoju visą procesą, nepykit už klausimus  4u.gif

as tai ne visai su lygintuvu dziovinau. pirma padejau ant stiklainio, apverciau ir krastus knygom paramsciau biggrin.gif kai beveik isdziuvo lyginau. bet mano nera tokia jau kieta kieta, tik forma laiko. gal kitu kaip ragas kietos buna nezinau.
Atsakyti
QUOTE(kačiux @ 2008 05 23, 12:44)
as tai ne visai su lygintuvu dziovinau. pirma padejau ant stiklainio, apverciau ir krastus knygom paramsciau biggrin.gif kai beveik isdziuvo lyginau. bet mano nera tokia jau kieta kieta, tik forma laiko. gal kitu kaip ragas kietos buna nezinau.

O tai niekas nebandėt įnert žilkos? nu bliamba, ir vėl neprisimenu koks normalus lietuviškas žodis, kad negėda būtų garsiai minėt doh.gif
Atsakyti
dar pasirodysiu blush2.gif ka tik iskepta skarele smile.gif

user posted image
Atsakyti