Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybėlaitės

aš irgi parodysiu dovana krikštaduktei ant savo modeliuko
apdaila , deja, nukopinta iš SM blush2.gif
user posted image
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

pasiskaiciau jusu skyreli ir kibau i darba, visu kepuriuku schemutes radau cia, pasiskolinau ir va kas isejo ax.gif

user posted image

kadangi modeliukas miega, tai kepuryte ant kibirelio tongue.gif
user posted image

skrybelyte ax.gif , mano pana atsisako fotografuotis doh.gif
user posted image

labai aciu visoms uz grazias idejas 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauriukkas: 24 gegužės 2008 - 16:44
Gal dar nebuvo? ax.gif
http://picasaweb.google.lt/qtailang/BB
Atsakyti
Ir dar truputukas. Yra ir scemutės thumbup.gif
http://picasaweb.goo....budrys/Kepures
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2008 05 24, 22:53)
Ir dar truputukas. Yra ir scemutės thumbup.gif
http://picasaweb.goo....budrys/Kepures

Bonda, tavo skorpionka zalia kepsa ten radau bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Macarena: 25 gegužės 2008 - 09:24
QUOTE(lauriukkas @ 2008 05 24, 17:21)
sveikutes  4u.gif

pasiskaiciau jusu skyreli ir kibau i darba, visu kepuriuku schemutes radau cia, pasiskolinau ir va kas isejo  ax.gif
labai aciu visoms uz grazias idejas  4u.gif

thumbup.gif wub.gif iškart visa serija biggrin.gif ( nežinojau kad neri, kaimynka biggrin.gif )
o kaip princesė ar patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2008 05 25, 12:50)
thumbup.gif  wub.gif iškart visa serija biggrin.gif ( nežinojau kad neri, kaimynka biggrin.gif )
o kaip princesė ar patenkinta 4u.gif

joooo iskart visas ir pasirodziau, pavarciau temele, tiek grozybiu radau, tai taip uzsikabliavau, veza labiau nei SM tongue.gif

nerdavau ir seniau, bet vis kokius pavienius dalykelius, tai kokia servetka ar vasarai kokia viena kiepka nunerdavau ir viskas, o cia pamacius tiek graziu dalykeliu nebegaliu sustoti tongue.gif

o princese patenkinta, kai mato rezultata, matuotis nelabi nori, ir fotografuotis taip pat schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2008 05 24, 16:39)
aš irgi parodysiu dovana krikštaduktei ant savo modeliuko
apdaila , deja, nukopinta iš SM blush2.gif
user posted image

Labai grazi kiepka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lauriukkas @ 2008 05 25, 15:39)
joooo iskart visas ir pasirodziau, pavarciau temele, tiek grozybiu radau, tai taip uzsikabliavau, veza labiau nei SM  tongue.gif

nerdavau ir seniau, bet vis kokius pavienius dalykelius, tai kokia servetka ar vasarai kokia viena kiepka nunerdavau ir viskas, o cia pamacius tiek graziu dalykeliu nebegaliu sustoti  tongue.gif

o princese patenkinta, kai mato rezultata, matuotis nelabi nori, ir fotografuotis taip pat  schmoll.gif

Man lygiai taip pat doh.gif nerdavau kazka,betka,menkniekius,o kai cia tiek grozybiu prisiziurejau,nebegaliu sustoti,nenerus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,
o čia mano mergikei kepurėlė ateinančiai vasarai.

user posted image
Papildyta:

user posted image
Atsakyti
kokios grazios kepurytes,man tas pats senai,dar mokykloj buvau nerus,bet kai uzejau i rankdarbiu temele,tai uzsikreciau noru nert ir dabar nebeina sustot biggrin.gif
Atsakyti
Vis uzbegu i sia temele akis pagainioti ir pasidziaugti jusu darbeliu grazumu, bet paciai nera kaip pasidziaugti, nes mano vaikinukas niekaip nenori nesioti kepuryciu.Vis plesia nuo galvytes.Tai tenka vis deti su raisteliais.... doh.gif
Atsakyti
Mano kepuriukas is komplektuko smile.gifuser posted image
Atsakyti