Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybėlaitės

mano nerta lapeline -bet pries du metus cia biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos mielosios,gal kuri esat is klaipedos,gal galit pasakyt kur klaipedoj galeciau rast maxi baltu siulu,nes pritrukau suknelei o silutej nera ir neaisku kada bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2008 05 28, 09:54)
sveikos mielosios,gal kuri esat is klaipedos,gal galit pasakyt kur klaipedoj galeciau rast maxi baltu siulu,nes pritrukau suknelei o silutej nera ir neaisku kada bus  g.gif

Burdoj tikrai yra 4u.gif vakar mačiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 05 28, 11:03)
Burdoj tikrai yra  4u.gif vakar mačiau  4u.gif

o kur ji yra,kokioj gatvej g.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2008 05 28, 10:58)
o kur ji yra,kokioj gatvej g.gif

prie senojo turgaus, ten kartu kur laikrodžių taisykla yra, juvelyrinė kažkokia, siūlai ir kitos smulkmenos 4u.gif tik vienas maxi virš 11 lt g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 05 28, 12:02)
prie senojo turgaus, ten kartu kur laikrodžių taisykla yra, juvelyrinė kažkokia, siūlai ir kitos smulkmenos  4u.gif  tik vienas maxi virš 11 lt  g.gif  doh.gif

ka padarysi,reik pirkt,radau internetiniam uzsakyme po 8.50 bet savaite reik laukt,o laiko stinga,aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatos mama @ 2008 05 27, 21:36)
Labai grazu bigsmile.gif  thumbup.gif ,o is kokiu siuliuku nerei? g.gif

Ten lininiai, tiksliau sudetis 50%lino, 50% sintetika. Pirkau urme (Kaune).
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 05 28, 08:48)
gražu  4u.gif
nu kol kas man dar nepradėjo riestis į kepurę  g.gif aišku dar nedaug ir tenunėriau, tik pradėjau antruosius tuos lapukus  g.gif bet vis dar tebėra blynas  g.gif  o sakyk kiek išėjo tau vienoj eilėj lapukų aplink galvą  blush2.gif
tikiuos, kad bent vienai iš mano panų tiks  lotuliukas.gif  vienai bus 2 metai greit, o kitai 5 metai, vistiek kuriai nors pataikysiu  bigsmile.gif
Papildyta:

maxi, 1,25  g.gif

Na taip gerai kai yra dvi galvos skirtingu dydziu,tai ardyti maziau reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aplink musu kepuraite eina 16-ka lapeliu mirksiukas.gif Tikiuosi iveiksi sia kepuraite ir bent vienai is mergaiciu tikrai pasipuos mirksiukas.gif Sekmes 4u.gif Lauksim pasirodant su naujuoju sedevru mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Darling... @ 2008 05 28, 11:36)
Ten lininiai, tiksliau sudetis 50%lino, 50% sintetika. Pirkau urme (Kaune).

Labai graziai atrodo,reiks ir man "Urme "apsilankyti,noreciau sau is tokiu siulu vasarai skrybeles,kazkaip atrodo,kad jie gerokai tvirtesni uz maxi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatos mama @ 2008 05 28, 15:04)
Na taip gerai kai yra dvi galvos skirtingu dydziu,tai ardyti maziau reikia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Aplink musu kepuraite eina 16-ka lapeliu mirksiukas.gif Tikiuosi iveiksi sia kepuraite ir bent vienai is mergaiciu tikrai pasipuos mirksiukas.gif Sekmes 4u.gif Lauksim pasirodant su naujuoju sedevru mirksiukas.gif  4u.gif

pas mane 18 jų gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 05 28, 15:10)
pas mane 18 jų gaunasi  g.gif

Tuomet greiciausiai tiks vyresneliai rolleyes.gif ,nors sunku pasakyti,nes ir nuo nerimo priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2008 05 28, 11:04)
ka padarysi,reik pirkt,radau internetiniam uzsakyme po 8.50 bet savaite reik laukt,o laiko stinga,aciu labai  4u.gif

gal čia pamėgink užklausti, man labai greit atsiuntė
http://www.auksarank...p?categoryID=33
Atsakyti
QUOTE(Beatos mama @ 2008 05 28, 15:04)

Labai graziai atrodo,reiks ir man "Urme "apsilankyti,noreciau sau is tokiu siulu vasarai skrybeles,kazkaip atrodo,kad jie gerokai tvirtesni uz maxi g.gif

bet vasarai kiepa su sintetika schmoll.gif schmoll.gif dar 50 proc schmoll.gif butu keli -gal bet dabar -nznz -man atrodo galva prakaituotu blush2.gif mirksiukas.gif

mano naujas nerinys blush2.gif ax.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti