Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybėlaitės

Sveikutes,
Na pasirodysim ir mes savo paskutiniaja kepuraite smile.gif kuri dar nebaigta,bet jau nesiojama lotuliukas.gif dar noriu karoliukais issiuvineti smile.gif
user posted image
*coliukeee*emaliuke labai grazios kepuraites thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif

atsiprasau uz prasta kokybe nuotraukytes 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beatos mama: 04 birželio 2008 - 10:40
Sveikos mezgėjėlės 4u.gif

Noriu savo pupai numegzt skarytę ax.gif Nu bet kažkokia parodija gaunasi, numezgiau ilgą pynutę, tada žemu stulpeliu kelias eiles, kad raištukai būtų storesni, traukiau siūlą, tada jau atsimatavau pagal galvytę,kraštuose palikau užrišimui, ir pradėjau nert, kvadračiukais, kiekvienoj eilėj paskutinį ir pirmąjį, palikdavau neišnertą, kad siaurėtų, kol nėrėsi buvo labai gražu, viskas gražiai siurėjo, baigus apnėriau kraščiukus, o uždėjus ant galvos man ji nesižiūri doh.gif Visų pirmą labai plikas pakaušis palieka, nes trumpas trikampėlis gavosi, nors ausytės labai gražiai užsidengia, visų antrą atrodo kad ta skarytė maža, žodžiu tragedija doh.gif Ką ne taip darau doh.gif Jaučiu nieks net nesuprato ką parašiau, nu bet nemoku paaiškit, o modelis nesiduoda fotografuojamas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baffie @ 2008 06 04, 15:02)
Sveikos mezgėjėlės  4u.gif

Noriu savo pupai numegzt skarytę  ax.gif  Nu bet kažkokia parodija gaunasi, numezgiau ilgą pynutę, tada žemu stulpeliu kelias eiles, kad raištukai būtų storesni, traukiau siūlą, tada jau atsimatavau pagal galvytę,kraštuose palikau užrišimui, ir pradėjau nert, kvadračiukais, kiekvienoj eilėj paskutinį ir pirmąjį, palikdavau neišnertą, kad siaurėtų, kol nėrėsi buvo labai gražu, viskas gražiai siurėjo, baigus apnėriau kraščiukus, o uždėjus ant galvos man ji nesižiūri  doh.gif  Visų pirmą labai plikas pakaušis palieka, nes trumpas trikampėlis gavosi, nors ausytės labai gražiai užsidengia, visų antrą atrodo kad ta skarytė maža, žodžiu tragedija  doh.gif Ką ne taip darau  doh.gif  Jaučiu nieks net nesuprato ką parašiau, nu bet nemoku paaiškit, o modelis nesiduoda fotografuojamas  doh.gif

is tavo parasymo supratau, kad tu tiesiog pre greit ja nusiaurinai... ax.gif reikejo arba siaurint kas antra eile, arba kiekvienoj eilej po puse kvadratelio.... g.gif sunku nupasakot, kai nzn koks rastas... ax.gif

va sitam poste Lydekaite yra tiksliai parasius kaip skaryte mezge...
http://www.supermama...?...&p=16886074
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 04 birželio 2008 - 14:16
QUOTE(Baffie @ 2008 06 04, 15:02)
Sveikos mezgėjėlės  4u.gif

Noriu savo pupai numegzt skarytę  ax.gif  Nu bet kažkokia parodija gaunasi, numezgiau ilgą pynutę, tada žemu stulpeliu kelias eiles, kad raištukai būtų storesni, traukiau siūlą, tada jau atsimatavau pagal galvytę,kraštuose palikau užrišimui, ir pradėjau nert, kvadračiukais, kiekvienoj eilėj paskutinį ir pirmąjį, palikdavau neišnertą, kad siaurėtų, kol nėrėsi buvo labai gražu, viskas gražiai siurėjo, baigus apnėriau kraščiukus, o uždėjus ant galvos man ji nesižiūri  doh.gif  Visų pirmą labai plikas pakaušis palieka, nes trumpas trikampėlis gavosi, nors ausytės labai gražiai užsidengia, visų antrą atrodo kad ta skarytė maža, žodžiu tragedija  doh.gif Ką ne taip darau  doh.gif  Jaučiu nieks net nesuprato ką parašiau, nu bet nemoku paaiškit, o modelis nesiduoda fotografuojamas  doh.gif

nerk ne taip, o nuo viduriuko -yra schemute temoj sitoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 06 04, 15:12)
is tavo parasymo supratau, kad tu tiesiog pre greit ja nusiaurinai... ax.gif  reikejo arba siaurint kas antra eile, arba kiekvienoj eilej po puse kvadratelio....  g.gif  sunku nupasakot, kai nzn koks rastas...  ax.gif

Labai parastas, viens tučšias kvadratėlis, kitas pilnas, na pilnas tai 3 stulpeliai su vienu užmetimu, o tuščias- stulpelis su vienu užmetimu, pynelės kilpelė, ir vėl stulpelis su užmetimu blush2.gif Einu išardysiu, pabandysiu siaurint kas antrą eilutę
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2008 06 04, 15:17)
nerk ne taip, o nuo viduriuko -yra schemute temoj sitoj mirksiukas.gif

Einu paieškot ax.gif Ačiū mergytės 4u.gif Bandysiu pataisyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baffie @ 2008 06 04, 15:26)

Einu paieškot ax.gif  Ačiū mergytės  4u.gif  Bandysiu pataisyti  blush2.gif

radau pas save mirksiukas.gif
user posted image

man sitaip neriant lengviau jos ploti, ilgi reguliuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaramashka @ 2008 06 02, 14:45)
A va dar viena mano kolekcine... Galva - mano, ne vaikiska... mirksiukas.gif

user posted image

gal schemute butu galima imesti ar pastu atsiusti, nes man labai patiko, o pati nesukurciau tikrai
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 06 04, 15:31)
radau pas save mirksiukas.gif
user posted image

man sitaip neriant lengviau jos ploti, ilgi reguliuot mirksiukas.gif

aš pagal tą shemą neriu. thumbup.gif jau pabaigiau-liko gelytėm papuošt.labai nesudetinga ir gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kačiux @ 2008 06 04, 16:59)
gal schemute butu galima imesti ar pastu atsiusti, nes man labai patiko, o pati nesukurciau tikrai

Atsakiau Az mirksiukas.gif
Atsakyti
čia kaip tik mums labai į temą lotuliukas.gif

http://blog.delfi.lt/node/2341
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 06 04, 22:42)
čia kaip tik mums labai į temą  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif tiktu laaabai saltai ziemai, kad nosis nesusaltu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 06 04, 22:42)
čia kaip tik mums labai į temą  lotuliukas.gif

doh.gif kas tokias ir nešiotų biggrin.gif
Atsakyti